Ünlem ve Telif Bitmiştir [Son Dakika]

Kokusu yakinda cikar dedikleri söz bu kadar hizli olmamisti :)

Arkadaşlar telife , ünleme ve kanal kapanmasına çözüm buldum video yüklemeyin :D

bangeliyorumdemez.com tuttum hangi adminimizin mizahı çok iyi :D

Bir sevinçle girdim konuya bir üzünçle çıkıyorum şimdi.

onune gelen yt formu acinca bole oluyo idare edin uye lazimdir

bu yolla gelen üyelerden ne hayır bekliyorki sabah denk gelmiştim foruma üye olmayı düşünmüştüm iyiki üye olmamışım.

valla çok ağır konuşacağım ama sadece bu ne salaklık diyeceğim.bunun biz spamcılarla ne ilgisi var.ben zaten resimlerle en kral özgün videoyu oluştururum...çizgi filmi ünlemsiz atmak için arka arkaya resim mi koyacağım:)

kaç gündür bir halt açıklayacak sandım. [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam sende bu saçmalıkla zaman kaybettiysen,vaktine yazık...

maalesef adminim bu da iş görmüyor.

Temiz kanala uygulayin bunu. Daha once unlem almis , onlarca video yukleyip unlem alinip silinmis videolarin oldugu kanallarda denemeyin.

Sifir bir kanal acin o konudaki yapilanlari deneyin. 3-4 gun oncesine kadar cok iyi bir yontemdi . Su anda tabi bilmiyorum son durum ne fakat eger buna da bir kisitlama geldiyse youtube tr calisanlari kesin burayi takip ediyorlardir :D

valla çok ağır konuşacağım ama sadece bu ne salaklık diyeceğim.bunun biz spamcılarla ne ilgisi var.ben zaten resimlerle en kral özgün videoyu oluştururum...çizgi filmi ünlemsiz atmak için arka arkaya resim mi koyacağım:)

kaç gündür bir halt açıklayacak sandım.
@Webscripti hocam sende bu saçmalıkla zaman kaybettiysen,vaktine yazık...
al benden de o kadar. birde iki gündür anlatıcam diyip beni oyalıyordu. ayıp ayıp vallahi....

Hocam o yöntemi denediniz mi ? Kaç video için kanıt gönderdiniz ? Kanıt gönderdiğiniz kanalda hala her attığınız ünleme mi düşüyor direk ?
denedim tek video için kanıt sağladım. ama sonrakiler yine ! e düştü
Temiz kanala uygulayin bunu. Daha once unlem almis , onlarca video yukleyip unlem alinip silinmis videolarin oldugu kanallarda denemeyin.

Sifir bir kanal acin o konudaki yapilanlari deneyin. 3-4 gun oncesine kadar cok iyi bir yontemdi . Su anda tabi bilmiyorum son durum ne fakat eger buna da bir kisitlama geldiyse youtube tr calisanlari kesin burayi takip ediyorlardir :D

denedim hocam ama maalesef artık buda yok..

bana kalırsa arkadaşı banlamak büyük bir hata oldu eğer bu kişi yanlış bişey yapsa videoyap botunun sahibi desteklemezdi ayrıca onun forumunda serkan abide uyedir ve kendisini destekliyor

iyiki siteyi görmedik :D

adam kendi sitesini spamla hit kasıyor :D hahaha

Arkadaşlar neden bu kadar tepki gösterdiniz yahu. Adam özgün çalışmayı siz değil bot yapacak diyor işte. Bu kadar adamın üzerine gitmeye gerek yok. Ben kötü niyetli olmadığını düşünüyorum. Ben de özgün video yapmaya çalışıyorum. Usa haberlerini resim birleştirerek paylaşıyorum. Daha dün başladım 4k izlenim aldım bu videolardan. Tabi ki artık bir dizi, bir çizgi film veya tv show yüklemek eskisi kadar kolay olmayacaktır. Yani bot ile bu şekilde çalışırsa bir çok kategoride yine de belli bir zaman sonra günlük 100-200 tl kazançlara ulaşılabilir.
Bütün hepsini bot yapacak diyor zaten arkadaş. Taş attınızda kolunuz mu yorulacak.
Her paylaşımda art niyet aramayalım lütfen. Saygılar ve bol kazançlar herkese.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri