Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
maalesef adminim bu da iş görmüyor.Unlem icin soyledigi yontem forumda gunler once soylendi.
http://www.ytpara.com/youtube-ve-ben/25332-flas-unlem-sorunu-90-cozuldu.html
Bunu yapin biraz sabirli olun unlemden buyuk olasilikla kurtulursunuz .(Temiz kanala 3. taraf , dunya engeli vs yiyene kadar)
bu yolla gelen üyelerden ne hayır bekliyorki sabah denk gelmiştim foruma üye olmayı düşünmüştüm iyiki üye olmamışım.
maalesef adminim bu da iş görmüyor.
maalesef adminim bu da iş görmüyor.
al benden de o kadar. birde iki gündür anlatıcam diyip beni oyalıyordu. ayıp ayıp vallahi....valla çok ağır konuşacağım ama sadece bu ne salaklık diyeceğim.bunun biz spamcılarla ne ilgisi var.ben zaten resimlerle en kral özgün videoyu oluştururum...çizgi filmi ünlemsiz atmak için arka arkaya resim mi koyacağım
kaç gündür bir halt açıklayacak sandım.
@Webscripti hocam sende bu saçmalıkla zaman kaybettiysen,vaktine yazık...
denedim tek video için kanıt sağladım. ama sonrakiler yine ! e düştüHocam o yöntemi denediniz mi ? Kaç video için kanıt gönderdiniz ? Kanıt gönderdiğiniz kanalda hala her attığınız ünleme mi düşüyor direk ?
Temiz kanala uygulayin bunu. Daha once unlem almis , onlarca video yukleyip unlem alinip silinmis videolarin oldugu kanallarda denemeyin.
Sifir bir kanal acin o konudaki yapilanlari deneyin. 3-4 gun oncesine kadar cok iyi bir yontemdi . Su anda tabi bilmiyorum son durum ne fakat eger buna da bir kisitlama geldiyse youtube tr calisanlari kesin burayi takip ediyorlardir![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.