Ünlem ve Telif Bitmiştir [Son Dakika]

Aylık 5 Bin TL nasıl kazanılır konusuna işte bu şarkıyla diyen birisi sonuçta diyecek bir şey yok.

Ulen yorulmuşum az uzanayım dedim uyuyakalmışım :)

Len Berkan yine yaptın yapacağını gider ayak :)

Neyse Allah taksiratını affetsin ne diyim, haketmişsin :)

İyi güldüm ama uyku sersemi :)

Berkan adlı üyenin bu paylaşımı au anda videoyap botuna düzenleniyor yanlış bişey olsa idi videoyap botu kabul etmezdi adam kendine forum sitesi açtı diye banlamaya neden arıyordunuz tebrik ederiz bu arkadaşınızı tebrik edeceğiniz yerde neyse

Arkadaslar Berkan arkadasimiz zamaninda "Spam'a care buldum" deyip sonra hic bisey olmamis gibi davraniyordu. Simdiye kadar konustugum arkadaslara da soyledim bisey cikmayacagini onun soylediklerinden ama yine de bir umut deyip bekledim. Maalesef sonuc yine ayni..

Yapacak bisey yok, herkes icin bu sikintili gunlerde heyecan oldu.

Artik bu unlem olayini kabullensek iyi olacak gibi..

Bana gore Youtube'un mantigi su sekilde " Belli kategorideki videolari, belli bir sure diliminde, belli bir miktardan fazla gordugu takdirde unleme dusuruyor."

Ne kadar dogrudur bu bilmiyorum, sadece benim mantigima yatan bu, cunku ozgun videolara bile unlem geliyor.. Simdiye kadar videolarin icine gizlenmis ID' leri bile temizledim. Aklima gelen her turlu video edit islemini yaptim.. Maalesef hic biri calismiyor..

Yapacak bisey yok, bekleyecegiz..

Arkadaşlar neden bu kadar tepki gösterdiniz yahu. Adam özgün çalışmayı siz değil bot yapacak diyor işte. Bu kadar adamın üzerine gitmeye gerek yok. Ben kötü niyetli olmadığını düşünüyorum. Ben de özgün video yapmaya çalışıyorum. Usa haberlerini resim birleştirerek paylaşıyorum. Daha dün başladım 4k izlenim aldım bu videolardan. Tabi ki artık bir dizi, bir çizgi film veya tv show yüklemek eskisi kadar kolay olmayacaktır. Yani bot ile bu şekilde çalışırsa bir çok kategoride yine de belli bir zaman sonra günlük 100-200 tl kazançlara ulaşılabilir.
Bütün hepsini bot yapacak diyor zaten arkadaş. Taş attınızda kolunuz mu yorulacak.
Her paylaşımda art niyet aramayalım lütfen. Saygılar ve bol kazançlar herkese.

milletimiz malesef önyargılı iyilik yaramıyor

Berkanı biraz önce bizim sokakta gördüm. Ünleme çözüm buldum diye bagırarak koşuyordu : )

Bot hazırladigunda ne kadar etkili bir yöntem olduğunu göreceksiniz

Berkan adlı üyenin bu paylaşımı au anda videoyap botuna düzenleniyor yanlış bişey olsa idi videoyap botu kabul etmezdi adam kendine forum sitesi açtı diye banlamaya neden arıyordunuz tebrik ederiz bu arkadaşınızı tebrik edeceğiniz yerde neyse

4 mesajda bu kadar çok bilgiyi nasıl Topladın Genç:D sende girerken Selamın Aleyküm diyip susanlardanmısnı :D

:D O Değil de aklıma bişey geldi..
Geçen bir arkadaş konu açmıştı. 10 dakikalık videoları 1'er saniyelik bölüp 600 tane video elde edecekmiş. 1 saniyelik 600 video :D Onları arka arkaya list yaparak izletecekmiş. hem daha çok reklam çıkacakmış :D

Bu da ünleme bir çözüm teorisiymiş :D Geyik yapmıştır herhalde o geldi aklıma :D

Arkadaslar Berkan arkadasimiz zamaninda "Spam'a care buldum" deyip sonra hic bisey olmamis gibi davraniyordu. Simdiye kadar konustugum arkadaslara da soyledim bisey cikmayacagini onun soylediklerinden ama yine de bir umut deyip bekledim. Maalesef sonuc yine ayni..

Yapacak bisey yok, herkes icin bu sikintili gunlerde heyecan oldu.

Artik bu unlem olayini kabullensek iyi olacak gibi..

Bana gore Youtube'un mantigi su sekilde " Belli kategorideki videolari, belli bir sure diliminde, belli bir miktardan fazla gordugu takdirde unleme dusuruyor."

Ne kadar dogrudur bu bilmiyorum, sadece benim mantigima yatan bu, cunku ozgun videolara bile unlem geliyor.. Simdiye kadar videolarin icine gizlenmis ID' leri bile temizledim. Aklima gelen her turlu video edit islemini yaptim.. Maalesef hic biri calismiyor..

Yapacak bisey yok, bekleyecegiz..

Abi nasıl yani mesela ben özgünde çeksem gene ünlem mi çıkıcak sıfır kanalda

Bot hazırladigunda ne kadar etkili bir yöntem olduğunu göreceksiniz

yav kardeşim sende hiç mi mantık yok ? adam diyorki bot arama motorlarından bizim isteğimize göre resimlerden video yapıp video oluşturacak ve böylece özgün videomuz olacak ünlem gelmeyecek telif gelmeyecek diyor tamam eyvallah bu kadarını düşünmüş bu çok zeki arkadaş peki bu saçma sapan resimlerden yapılmış videoyu kim izlesin:D böyle kolay olsa herkes slaytlar yapar atardı youtubeye adam resmen forumu kandırdı ünleme çözum buldu diye sen bi video attıgında buna yine ünlem gelecekse bu çözumun bulunduğu anlamınamı geliyor biraz mantıklı düşünün yav

Abi nasıl yani mesela ben özgünde çeksem gene ünlem mi çıkıcak sıfır kanalda
hocam ben denedim..bazı katogorilerde özgün de yüklesen sıfır kanala ünlem cıkıyor.. en iyi cözüm sanırım özgün olan ünleme düsen videoya itiraz etmek .. ben denedim bu gün henüz bi cevap gelmedi bakalım ne olacak..

hocam ben denedim..bazı katogorilerde özgün de yüklesen sıfır kanala ünlem cıkıyor.. en iyi cözüm sanırım özgün olan ünleme düsen videoya itiraz etmek .. ben denedim bu gün henüz bi cevap gelmedi bakalım ne olacak..

hem özgün çalış hem adamların keyfini bekle acaba google ın para kazanmak için youtube dışında bir fikrimi var

yav kardeşim sende hiç mi mantık yok ? adam diyorki bot arama motorlarından bizim isteğimize göre resimlerden video yapıp video oluşturacak ve böylece özgün videomuz olacak ünlem gelmeyecek telif gelmeyecek diyor tamam eyvallah bu kadarını düşünmüş bu çok zeki arkadaş peki bu saçma sapan resimlerden yapılmış videoyu kim izlesin:D böyle kolay olsa herkes slaytlar yapar atardı youtubeye adam resmen forumu kandırdı ünleme çözum buldu diye sen bi video attıgında buna yine ünlem gelecekse bu çözumun bulunduğu anlamınamı geliyor biraz mantıklı düşünün yav
bence sizde mantık yok bot yaptığı zaman o arkadasa dua edeceksiniz ama o artık buraya gelirim orası meçhul çünkü video yap botu özgunlestirme yaparken ilgili başlığı en aranacak şekilde açıklama etiket başlık olarak giriyor sizin vs de yükleyiniz videolar la karıştırmayın bir defa videoyap botundan video yukle de bak bakalim kıyasla o zaman beni anlarsınız

valla bu arkadaş ile ilgili hep geri planda kaldım, ancak bu konusunun üzerine söylemek gerekir ki, ben berkanı tanıdım tanıyalı bu şekilde. Birşeyler bildiğini söyleyip, saatlerce birşeyler anlatan ancak bir sonuca bağlayamayan bir arkadaş olarak tanımışımdır kendisini.

Ek olarak videoyap botunun sahipleri ile bir bağlantısı varmı diye de düşünmedim değil. her konusunda tanıdığım günden beri videoyap der durur.
3 Ay belkıde daha fazla bır zaman once bır telefon gorusmesı yaptım kendısı ıle. gunde 200tl kazanc falan bahsetti. yaklasık 2 saatlık bır telefon gorusmesı ardından bana soyledıgı, araba kazaları, komık videoları vıdeo yap ıle yap. baska bırsey yok malesef. Anlamadım ben berkanı hala..

hem özgün çalış hem adamların keyfini bekle acaba google ın para kazanmak için youtube dışında bir fikrimi var
valla hocam adamlar ne yapmak istiyor cözmek zor ama spamı azaltmak kanalları bi sekilde kontrol altına almak istiyorlar sanırım..yani bu adam özgün yüklüyo buna bir süre dokunmayalım demek istiyor olabilirler..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri