Ünlem ve Telif Bitmiştir [Son Dakika]

hadi slayt iyide mesela japonca haber yapan biri çeviriyi nasıl yapacak sözlü olarak yada herhangi bir dil ?

Doğru söyleyen dokuz köyden kovarlarmis

---------- Mesaj saat 22:52:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:49:52 civarında gönderildi. ----------

gördünüz değilmi yukardaki hitleri egva06 monitöre iyice bak belki görmezsiniz resim slaytlar oluşan videoların ne kadar hit aldigini

ne bicim avukatlık yaptın sen yav yeter artık

Bataklıga düşmüş bir kuşun son çırpınışları...

Yav vallahi bıktım iki yüzlülerden yeminle.....

Forum açmış destek olalım diyoruz,saygı duyalım forumuna girip hayırlı olsun diyoruz,yolunuz açık olsun takdir ettik diıyoruz.Adamlar ekmek yediği yere pislemeye kalkıyorlar.

Bu mesajı berkana iletecekler varsada söyleyinde komple üyeliğimi silsin ordan yazdıgım mesajlarıda.Kendisi çok iyi bilir ben birini sildimmi tam silerim....

Arkadaş forumun adına konu aç bunda sorun yok kimsede bişey demez.Ama konu açmanında bi adabı şekli şemali var.Yzarsın konu içine mesajını açıklarsın neyse yazacagın anlatacağın sonrada altına forum ismini yazarsın çıkarsın.Milletde hem yazdığın mesaja yorum yazar teşekür eder forumunada üye olur bakar.

Sen gel son günlerde milletin başındaki büyük sorunu fırsat bil birde 100/100 de çözümde,mesajın içinede detaylar bu forumda yaz 2 satır çık...

Ne olacak 3 gün önce youtube ile tanışan.2 gün önce parayla tanışan bugünde forum kullanmasını ögrenenden ancak bu beklenirdi..

Bu ergenleri iyice temizlemek lazımki şurda 50 kişide kalsak hiç olmassa aklı başında adam gibi adamlar kalır herşeyi birlikde çözer kendi yağlarında kavrulur giderler.

Yazmıyım yazmıyım diyorumda.
Forum açan Sapıtıyor arkadaş.
Önce Gurkan~ ( sınırsız banlıydı sonradan açılmış )
Sonra Defe bilmem ne ( acoustik oldu ) oda sınırsız banlı.
Şimdide de Berkan.

Forum açan Aslan yüreği yemiş gibi sağa sola ben bilirim diye saldırıyor.
Neyin kafasını yaşıyorlar anlamıyorum.
Gittik forumuna üye olduk Hayırlısı olsun dedik.

! sorunu 3dk altı videolarda zaten yok.
Asıl sorun 5dk+ videolar.
Bunada çözüm video ayarlarıyla oynamak.
Zaten bunu yapacaksak 1K video atamayız bir günde.
Benim günde 5k attığım zaman oldu.
5K videoyu botla Özgünleştirip atmaya kalksak herhalde 3-5 günümüzü alır.

Birde sürekli Videoyap botunu övüyor Berkan.
Ben botu kullanmadım herkes güzel bot yazıyor eyvallah güzel olmasına güzel olurda, Spamcıyım diyen adam bu botu kullanamaz 250 video sınırı var.
Ben tek atışta Tek kanala en az 600-700 video atıyorum.
( günde 3-4 kanal açtığım zamanlar var )
Videoyap botu kullanıpta Spamcıyım demekte biraz Abes oluyor.
( botu kullanmadım bilmiyorum bot kötüdür vs yazmıyorum yanlış anlamayın )

Bak Gurkan 3 kitap 20tl deyip kitapta hiçbirşey olmadığı için banlandı.
Detebilmem ne yine 4 Kitap Altın kitap deyip içinde o var bu var diye banlandı.
( bu 2 kişide insanları kandırdı )
Şimdide Berkan sürekli ! e çare buldum bulucam diye milleti kandırıyor.
Şimdilik süreli banlanmış ama Sürekli butür konular açarsa Diğer Forum açan üyeler gibi Berkan'da sınırsız banlansın.
Burdan açık açık Adminlere çağrımdır.
Forumda yeteri kadar Gayri Ciddi üye var zaten, Sürekli yanlış başlık açan Berkan'a gerek yok.

Berkanın sicil kalabalık, Daha önceden de Görevini kötüye kullandığı için Yetkileri alındı.
( bilmeyenler için ek not - bugün daha önceden sildiği mesajlar için şikayet edilmişti )

Diceklerim bu kadar.
Kimsenin kimseyle bu forumda dalga geçmeye hakkı yok.
:cool:

Sitesine hit cekebilmek icin elinden geleni yapmıs en azindan dedigin seyin dogruluk payı olsa neyse zaten bilindik seyler uzerinde durmussun bide su actigi basliga bak kufur etmemek icin zor tuttum kendimi

Birde anlamadığım abi birileri benimi takip ediyor yav :) 2 Gün Ankara'ya gidelim anamızın babamızın elini öpelim dedik fırsat bilmişler yokluğumu.... :) Niye bu olaylar ben yokken oluyor hep anlamıyorum.

Berkan baya eskiydi forumda foruma heveslenmiş tasarlamış beni de davet edip duruyordu ama üye çekim şekli yanlış Berkanı da kaybettik :)

Serkan abi forumdan sorunlu kişiler temizlendikçe cidden huzurlu ortam oluyor eskisi gibi teşekkürler temizlik yapan ellerinize.

( Berkan'ı tenzi ediyorum ama niyeti hoş değil bu açık )

Birde anlamadığım abi birileri benimi takip ediyor yav :) 2 Gün Ankara'ya gidelim anamızın babamızın elini öpelim dedik fırsat bilmişler yokluğumu.... :) Niye bu olaylar ben yokken oluyor hep anlamıyorum.

senıde bigün ben uçurcam ya hadi hayırlısı kaç gündür otobus ettin bazı kimseleri....neyse yatıyom ben .....

Üstteki mesajıma ek.
İlerde büyük ihtimal oda genel aftan felan yararlanır.
:D

Nekadar kalitesiz konular açıyor bu arkadaş, oraya 27 yaş yazmış 8 yaşında çocuk böyle yapmaz.

15 yıldır forumlar ile iç içeyim,
hayatımda bu kadar yönetim kadrosu değişen bir forum daha görmedim. [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] hocam burası destek forumu.
daha öncede söyledim şimdide söylüyorum.
Saçma sapan konular açılıyor, bizim de işimiz gücümüz arasında takip ettiğimiz forumun üst kısmı resmen konu dışı mesajlar ile kaynıyor.
Başlıklar gereksiz, 15-16 yaşındaki kardeşlerimiz bize atar yapar, en önemliside cahilide konuşuyor, bir halt bilmeyenide.
Rica ediyorum; üstteki son mesajlar bölümünde bazı kategoriler engellensin.
Belli bir mesaj sayısına ulaşmayan konu açamasın.
Ve forumda 3-5 tane her konuya müdahil insanlar var, bunlar da aleni spam yapmasa da spamın dibini yapıyor uyarılsın. Ben kendim yönetici olduğum forumda burada geçirdiğim zamanı geçirmiyorum ama sen bazılarına destek oldukça bu forumdan rant sağlayan kişi sayısı her zaman artacaktır

Ben de acikcasi pek mudahil olmak istemiyorum ama forumda bircok arkadas beraber beyin firtinasi yapip cozumler uretiyor kendilerince bunlari paylasiyor ki forum ailesi olarak herkes yararlansin. Ama Berkan gibi daha once banlanan sahislar gibi kisiler de insanlarin unlem caresizliginden nemalanmak isteyip resmen milletle dalga geciyor. Hadi kardesim ya, insanlari kandirmak icin harcadigin zamana git kendi videonu cek. %100 çözümün de senin olsun.

Bu konu aynı şuna benzemiş.

Bazı download siteleri mevcut. Siteye ilgi çekici bir dosya yüklersiniz ve kişiler bu dosyayı indirmek istediklerine karşılarına anket çıkar, sonra o anketleri doldurursunuz. (anketler: bilgileri girerek üye olmak, bazı ürünler hakkında görüşlerini belirtmek vs.) Ve dosyayı yükleyen kişi bu anketi doldurup dosyayı indiren kişiler sayesinde ortalama 0.50$ - 10$ arası kazanır. (bknz. dollarupload, sharecash - youtube bir çok örneği mevcut) Bu arkadaşın ki de aynı mantık. Sen gel gündemde olan en önemli sorunlu konuyu çözmüş gibi konu linkini burada paylaş ve okumak isteyen insanlar da üye olmak zorunda olsun. Çok güzelmiş ya. :)

hocam hoşgeldiniz ankaraya:) buluşma yapsak hazır siz gelmişken:)

[MENTION=4385]SeaNoNe[/MENTION] İlk zamanlar forum çok iyiydi sonrada 15-16 yaşında veya o yaşta olmasa da o yaşlarda takılı kalmış adamlar doluştu , 2-3 ayda 3.000 mesaj kastılar, bir süre forumu bıraktım bunlar yüzünden ama şimdi eskiye dönüş ruhu var gibi tam olmasa da.

bazı genç ve akıllı arkadaşlar da var onlar üstüne alınmasın :)

dün arkadaşa o kadar soru sordum mantıksız bişey dedim bot herkese özgün video üretecek diyordu dedim 5000 kişi var botu kullanan nası özgün video üretecek herkese dedi isterse milyon kişi olsun üretecek video, gayet iddalıydı söylüyordu bende bu kadar iddalı devam etmeyeyim sormayayım dedim sonuç ortada ben haklı çıktım

[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] Hocam, sizi forumunda süreli banlamış yine iyisiniz hadi :D 2016 da girersiniz ytforumlarına. Konu açmış az önce (:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri