Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Günlerim ve binlerce hakkım silinmiş kalan gün sayısını 5 saat 18 dakika olarak gösteriyor

üyelik id: 4263

Dünden beri yazıyorum görmezdenmi geliniyor acaba .. Kanalalsat tan ödeme bildirimi yaptım.. Videoyapdan destek bildirimi açtım burdan 2. kez mesaj atıyorum
Garanti hesabına ödeme gerçekleşeli 24 saati geçti fakat ödemem onaylanmadı..

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam merhaba
Üyelik Id : 14767
yaklaşık son 50 saat tir videolar beklemede kaldı bekleyen 300 e yakın videom var
vds sayfasını yarım saat te 1 kontrol ediyorum bekleyen yok diyor yüklemiyor
Cpu : %22
Ram : %29
Disk Doluluk : %10
ve vds sürekli bu değerlerde sanki küçük bi dosya render liyor gibi

Birde destek ten bir sorunu belirttim müsait olduğunuzda ilgilenirseniz memnun olurum

ben sizin ilk üyelerinizdenim fakat videoyap çok değişmiş bundan dolayı yardımınızaa ihtiyacım var.
her youtube kanalı için 1 mail adresi olması gerekiyor bu mail adresinde kesinlikle video kanalı bulunmaması gerekiyor yani kanal başı mail.+Client Id ve Secret olması mı gerekiyor?

ben sizin ilk üyelerinizdenim fakat videoyap çok değişmiş bundan dolayı yardımınızaa ihtiyacım var.
her youtube kanalı için 1 mail adresi olması gerekiyor bu mail adresinde kesinlikle video kanalı bulunmaması gerekiyor yani kanal başı mail.+Client Id ve Secret olması mı gerekiyor?

Kanal başı yada 5-10 kanalda bir yapabilirsiniz hocam size kalmış bu.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam pingleme'de sorun var her halde videolar pinglenmiyor birde eskiden video yöneticisin'de videoların kaç ızlendıgı yazardı şimdi yazmıyor ona bı bakabılırmısınız rica etsem .

Turbo modda nasıl yükleme yapmıyor hocam? Şuan 160 video attım turbo moda bıraktım 5 dakikada 2-3 tane yüklemiş.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Mehmet hocam Dünden bu yana Normal Videoyap üyeliklerinde yükleme yapılmıyor.. Gece gündüz malesef bilgisayarı açık tutup turbo moda alamıyoruz en kısa zamanda düzelir inşallah

Botu yaklasık 1 senedir kullanıyorum ve ilk defa böyle bir durumla karsılasıyorum.
2 gündür ekranı acık bırakıyorum turbo mod ile fakat yüklenen 10 tane video. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] herhangi bir sıkıntı mı var ?

Kanal ekleyemiyorum. Yetki Verdiğiniz hesabın youtube kanalı bulunmuyor. Lütfen youtube kanalını açtıktan sonra tekrardan yoken veriniz diye bir hata alıyorum. Kanalım açık her şeyi tamam sabah yine vermişti bu hatayı.

Kanal ekleyemiyorum. Yetki Verdiğiniz hesabın youtube kanalı bulunmuyor. Lütfen youtube kanalını açtıktan sonra tekrardan yoken veriniz diye bir hata alıyorum. Kanalım açık her şeyi tamam sabah yine vermişti bu hatayı.

Data apiyi aktif etmemissiniz

Telefondan gönderildi.

Data apiyi aktif etmemissiniz

Telefondan gönderildi.

Hocam ekli bir sürü kanalım var video yükleyip duruyorum ama son 2 kanalı eklerken bu hatayı aldım. 3-4 sefer yeniledikten ekledi kanalı. Api'yi değiştirmeli miyim sizce? Az önce bir video yüklerken videonun başlığı çok garip bir şekilde api keyi değiştirmelisiniz oldu :D

Hocam ekli bir sürü kanalım var video yükleyip duruyorum ama son 2 kanalı eklerken bu hatayı aldım. 3-4 sefer yeniledikten ekledi kanalı. Api'yi değiştirmeli miyim sizce? Az önce bir video yüklerken videonun başlığı çok garip bir şekilde api keyi değiştirmelisiniz oldu :D

Bazen banada oluyor data apiyi aktif ettigim halde bakiyorum aktif olmamis tarayicidan mi google hatasindan mi bende anlamadim tekrar aktif ediyorum api key v3 e gecti o zaman ozgunlestirme icin kullaniliyor kisa zaman icinde degistirdiysen degistirmene gerek yok

Telefondan gönderildi.

Bazen banada oluyor data apiyi aktif ettigim halde bakiyorum aktif olmamis tarayicidan mi google hatasindan mi bende anlamadim tekrar aktif ediyorum api key v3 e gecti o zaman ozgunlestirme icin kullaniliyor kisa zaman icinde degistirdiysen degistirmene gerek yok

Telefondan gönderildi.

kanallarım sekmesindeki Tek Youtube Api Key aktif halde şu an 2 ay önce falan eklemiştim bir daha da oynamadım. Bir de şu an toplu video da sorun mu var? Daha 1 saat önce açtığım kanal için Youtube sistemi, 3 nolu kanalınıza yüklemeyi sonra yapmanızı istiyor diye bir uyarı vermiş :(

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] yaklasık olarak 2 haftadır aynı sorunu yasiyorum forumda 4 konu actım , bunu acmadan önce bilgisayarlarım ve internet hattım herseyi degistirdim , botu degistirdim . ortak client olmasına ragmen dün kanallarım kapandı. youtube sora yüklemenizi istiyor uyarısı geldi ve kanallar uctu her biri farklı mail satıcılarından alınmıstı.
destekten yazdım , telefonla aradım , herseyi yaptım , konferansa sırf bu client secret olayı icin gelmeyi kabul ettim ama nafile.
senden rica ediyorum bu kadar üyen var haklısın yogunlugunu anlıyorum ama bir yerlerde hata yapıyorum lütfen ilgilen.
Üyelik Id : 32881

Yaklaşık bir haftadır bot video yüklemiyor. Ayrıca tarayıcıyı açık bırakmasam hiç yüklemiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri