Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle tüm müslüman kardeşlerimin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.
Dün sistemime onlarca server entegre ettim. Zamanlı yüklenenler hafif düzelmişti. Dün gece yarısı onlarca server daha teslim aldım. Ve kurulumları bitti. Bayram namazından sonra entegre ettim. Şuanda yüklenmeyi bekleyen 0 video var. Uzun süredir bu rakamı göremiyordum.
Arkadaşlar bu yavaş yükleme olan günlerde eğer örneğin 10 kanalınızdan 2 den fazlası kapandıysa toplu kapanma yaşıyorsunuz demektir. Yavaş yüklemeden dolayı çünkü birikme nedeniyle aynı saniyede 3 video gibi yükleme olunca yt bunu otomatik yapıyor diyip banlıyor. Apiye karşı değil yt, otomatik gibi görmesine karşı. Şuanda inş hız artık iyi seviyelere geldi. Fakat 10 kanaldan 2 sinden cok kapanıyorsa kanal açıyorsanız almayı deneyin, kanal alıyorsanız farklı kişiden almayı deneyin. Çünkü 1 veya 2 kanal kapanınca devamını youtube kapatıyorsa bunca zaman sıkıntı yaşamamanızın nedeni büyük ihtimalle hiç kapanmama yaşamamanızdı. O nedenle toplu kapnmanız varsa yöntemi değiştirin arkadaşlar. Evet yavaşlık döneminde kanal kapatır çünkü biriken ve toplu aynı anda yükleme olduğu için o anda. Ama dediğim gibi topluca çok kanal kapanıyorsa sizi yt tüm kanallarınızı farkedeceği bir durum olmuş demektir.
Desteğe gece bakıcam inş. Hayırlı bayramlar