Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Sorunun kaynağı ortada zaten, Web_Scripti ninde dediği gibi zamanlanan videolar gecikiyor sonra birden yükleme yapıyor o zamanda youtube spam olduğunu anlıyor.

Ama normal yükleme yapılan kanallarda gitmiş yanında. Yani içinde 3 video olan kanallarım vardı tekli yükleme ile yüklediğim hepsi kapanmış.

arkadaşlar normal vds te fazla kanal çalışınca yetmeyen videoları videoyap erteliyor mu, kısa süreli mi atıyor ?
teşekkürler

VDS li sistem kullanan arkadaşlar toplu video yükleme normal mi işliyor? Yani gecikme varmı?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] dostum fiyatları yükselt sunucuları yine arttir gerekirse zaten böyle giderse kimse yenilemeyecek üyeliğini. Sorun ne zaman biter tahmini?

Xperia Z2 den gönderildi

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ben şimdi 200 civarı yükleme emri verdim ama şimdi süremi dondurduğumda o yüklemeler devam edermi ? tşkler

-yükleme sıkıntısı olduğu bilindiği halde, kapanmaların yaşandığı bilindiği (üstelik bunu web_scripti bile kabul etti) neden emir veriyorsunuz bota.
-arkadaşlar biraz empati yapın.adam sabah akşam gece gündüz oruç bayram demeden çalışıyor.Web_script'i delirecek neredeyse.
-burada herkes mağdur oldu kanal kapanları,giden haklar,günler...
ama videoyap sayesinde kazandık da.
yeminle 40 kanalım kapandı.uğraştım didindim yerine 40 kanal yaptım 10 cliente bağladım.40 kanala kaynak taraması yaptım.kaç gündür bekliyorum videoları yükleyim diye.
-konuya her yazan kanalım kapanıyor diyor.biraz geçmiş sayfaları okuyun lütfen.bu sıra video felan atmayın ki şu olağanüstü durum bitsin yeniden kazanmaya başlayalım hayırlısıyla.

Murdery iyi forumlar diler...

Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikle tüm müslüman kardeşlerimin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.

Dün sistemime onlarca server entegre ettim. Zamanlı yüklenenler hafif düzelmişti. Dün gece yarısı onlarca server daha teslim aldım. Ve kurulumları bitti. Bayram namazından sonra entegre ettim. Şuanda yüklenmeyi bekleyen 0 video var. Uzun süredir bu rakamı göremiyordum.

Arkadaşlar bu yavaş yükleme olan günlerde eğer örneğin 10 kanalınızdan 2 den fazlası kapandıysa toplu kapanma yaşıyorsunuz demektir. Yavaş yüklemeden dolayı çünkü birikme nedeniyle aynı saniyede 3 video gibi yükleme olunca yt bunu otomatik yapıyor diyip banlıyor. Apiye karşı değil yt, otomatik gibi görmesine karşı. Şuanda inş hız artık iyi seviyelere geldi. Fakat 10 kanaldan 2 sinden cok kapanıyorsa kanal açıyorsanız almayı deneyin, kanal alıyorsanız farklı kişiden almayı deneyin. Çünkü 1 veya 2 kanal kapanınca devamını youtube kapatıyorsa bunca zaman sıkıntı yaşamamanızın nedeni büyük ihtimalle hiç kapanmama yaşamamanızdı. O nedenle toplu kapnmanız varsa yöntemi değiştirin arkadaşlar. Evet yavaşlık döneminde kanal kapatır çünkü biriken ve toplu aynı anda yükleme olduğu için o anda. Ama dediğim gibi topluca çok kanal kapanıyorsa sizi yt tüm kanallarınızı farkedeceği bir durum olmuş demektir.

Desteğe gece bakıcam inş. Hayırlı bayramlar

Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikle tüm müslüman kardeşlerimin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.

Dün sistemime onlarca server entegre ettim. Zamanlı yüklenenler hafif düzelmişti. Dün gece yarısı onlarca server daha teslim aldım. Ve kurulumları bitti. Bayram namazından sonra entegre ettim. Şuanda yüklenmeyi bekleyen 0 video var. Uzun süredir bu rakamı göremiyordum.

Arkadaşlar bu yavaş yükleme olan günlerde eğer örneğin 10 kanalınızdan 2 den fazlası kapandıysa toplu kapanma yaşıyorsunuz demektir. Yavaş yüklemeden dolayı çünkü birikme nedeniyle aynı saniyede 3 video gibi yükleme olunca yt bunu otomatik yapıyor diyip banlıyor. Apiye karşı değil yt, otomatik gibi görmesine karşı. Şuanda inş hız artık iyi seviyelere geldi. Fakat 10 kanaldan 2 sinden cok kapanıyorsa kanal açıyorsanız almayı deneyin, kanal alıyorsanız farklı kişiden almayı deneyin. Çünkü 1 veya 2 kanal kapanınca devamını youtube kapatıyorsa bunca zaman sıkıntı yaşamamanızın nedeni büyük ihtimalle hiç kapanmama yaşamamanızdı. O nedenle toplu kapnmanız varsa yöntemi değiştirin arkadaşlar. Evet yavaşlık döneminde kanal kapatır çünkü biriken ve toplu aynı anda yükleme olduğu için o anda. Ama dediğim gibi topluca çok kanal kapanıyorsa sizi yt tüm kanallarınızı farkedeceği bir durum olmuş demektir.

çokça kanalım kapandı.Şuanda video yuklememizde sorun yokmu kapanma gibi ?

Merhaba Arkadaşlar,

ben sadece kanalalsat tan tokenli kanal almıştım bende de kapanmalar var inş devamı gelmez

Son 4-5 günde kapanma yazan arkadaş oldu. Herkese bugexe bakıcam inş. İncelemem için arkadaşlar kapanan kanalları botdan silmeyiniz. Bol kazançlar

çokça kanalım kapandı.Şuanda video yuklememizde sorun yokmu kapanma gibi ?

Son 2-3 günde 4-5 defa yazdınız mesajlarınızı görmüştüm. Yönetici desteğine şuanda bayramlaşmada olduğum için bakamıyorum akşama bakıcam inş.

Fakat hocam tüm yükleme yapılan kanallarınız kapanıyor diye mesajınızı forumda gördüğümü hatırlıyorum. Mesala hocam aynen 10 kanal yapın 8 ini videoyapa bağlayın 2 sini bağlamayın bota ama içine aynı gün girip 1 er video atın. 8 i kapandığında 2 sise kapanacaktır. Yani tüm kanalların kapanması youtube un bir şekilde tüm kanalları tespit etmesiyle oluyor. Tespitin ise bir çok yöntemi ve nedeni var. Yönetici desteğine yazarsanız bugece bakar çözeriz inş.

ben sadece kanalalsat tan tokenli kanal almıştım bende de kapanmalar var inş devamı gelmez

Hocam birden çok kişiden tokenlı kanal almak en iyisidir. Durumu daha rahat analiz ettir. Bayram namazından sonra herşey dengeli gidiyor artık videoyap aynı anda yüklemeler inş yaptırmayacaktır sıkıntı kalmayacaktır.

toplu videoda edit sınırsız değilmiydi vds kullanıcılarına çerçeve eklemeden yüklüyor şuan videoları

bi süredir kanallarıma video yüklenmiyordu.bagzı kanallarıma 2 bagzı kanallarıma 3 gün önce bi tur yükleme yapıldı.ondan önce ve ondan sonra yükleme yoktu kanallarda.kapanma sorunuda olmadı çok şükür.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam i macros kodlarda sıkıntı mı var reklam ayarlarını yaparken uzun atlanamayanları da seçiyor sadece atlanabilirleri seçtiğim halde. Birde otomatik kanal çekmeyi kontrol edebilirmisiniz?
iyi bayramlar.

eklenti ile client alma düzeldi mi arkadaşlar ? şifrenin yeri değişmişti o yüzden hata veriyordu ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri