Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Teşekkürler hocam, her zaman daha iyisi için çabalıyorumGözle görülür bir hızlanma olmuş
Bu konuda ilk defa sizden şikayet geldi. 2 gün öncesi zaten makina sıkıntısı vardı 1 günlük hak orada kayboldu ve onun yerine +3 gün eklendi. ama eğer dünle alakalı yine sıkıntım oldu diyorsanız orası başka bir boyut. anladığım kadarıyla dün 150 emir verdiniz ve 35-40 video yüklendi? eğer böyleyse gerisi uyarılar bölümünde kanalınızın apisi veya kanal şifresi uyuşmuyor şeklinde uyarı vermiştir. videoyu yükleyememiştir. buradan yazdıgınız için üyeliğinizi bilemiyorum destek bölümüne yazın incleyeyim. dün 30.000 den fazla toplu video emri vardı ve %3 ü hesaplarına eklenemedioğu neden ise kanal bilgilerinin hatasıdır onuda sol menüde uyarılar acılır ve oraya yazar. eğer bir hata varsa düzeltirim lakin toplu video sistemi 1 aydır açık ilk şikayet sizden geldi. Hayırlı günlerhocam yanlış giden bişeyler var.iki gündür verdiğim yükleme emirlerinin 150 olmasına rağmen 24 saatte anca 35-40 tanesi yükleniyor ve devamı kaybolup gidiyor.sitede ise yüklenmiş görünüyor.bu sorun tahminimce kalıcı bir sorun gibi anlaşılan.ilgilenirseniz sevinirim.böyle giderse +200 ekletmeyi düşünüyordum.pek bi anlamı olmıyacak gibi.
Teşekkürler hocam, her zaman daha iyisi için çabalıyorum
Bu konuda ilk defa sizden şikayet geldi. 2 gün öncesi zaten makina sıkıntısı vardı 1 günlük hak orada kayboldu ve onun yerine +3 gün eklendi. ama eğer dünle alakalı yine sıkıntım oldu diyorsanız orası başka bir boyut. anladığım kadarıyla dün 150 emir verdiniz ve 35-40 video yüklendi? eğer böyleyse gerisi uyarılar bölümünde kanalınızın apisi veya kanal şifresi uyuşmuyor şeklinde uyarı vermiştir. videoyu yükleyememiştir. buradan yazdıgınız için üyeliğinizi bilemiyorum destek bölümüne yazın incleyeyim. dün 30.000 den fazla toplu video emri vardı ve %3 ü hesaplarına eklenemedioğu neden ise kanal bilgilerinin hatasıdır onuda sol menüde uyarılar acılır ve oraya yazar. eğer bir hata varsa düzeltirim lakin toplu video sistemi 1 aydır açık ilk şikayet sizden geldi. Hayırlı günler
Videoyap.Com Size ne kadar teşekkür etsem az gelir. Sayenizde youtube nimetlerinden en iyi şekilde faydalanmamızı sağlıyorsunuz. Diğer aya 4 hesabımada senelik almayı düşünüyorum . Aylar çabuk geçmeye başladı![]()
yönetici arkadaşım videoyap botu satın aldım ama Youtube api anahtarı nasıl oluşturulur kısmı çalışmıyor yardım lazım bulamıyorum
1 adet almak istiyorum havale ödeme bilgilerini alabilir miyim?
Estağfurullah o sizin ustalığınız teşekkür ederimMerhabalar site üzerinden dilerseniz kredi kartı veya paypal ile ödeme yaparak otomatik üyeliğinizi sistem onaylıyabilir. Ben size yinede havale bilgilerini pm atıyorum dilediğiniz şekilde yapabilirsiniz. Sizin gibi üsta bir yazılımcıyı aramızda görmekten onur duyarız, hayırlı olsun şimdiden.
Sizin ve diğer arkadaşların bu şekilde görmesi beni daha çok sistemi geliştirmeye götürüyor.Bot kendini asmistir arkadaslar ÷))
bilenesor iki şekilde
Teşekkürler, Yakında sadece kanalların durumu ve istatistikleri değil, kanalların içindeki videolarında istatistikleri eklenecektir. Yola devam+İstatistikler gelmiş . . geride kalmıyoruz bakıyorumdaha güzel çalışmalara inşallah..
Teşekkür ederim Alex hocam, sizlerin sayesinde gelişiyor ve büyüyoruz.Videoyap kendini inanılmaz geliştiriyor helal olsun çok sevdiğim bir bot
Bomba gibi bir Yenilik daha:
Artık kanallarınızın anlık durumunu görebilirsiniz.
Kanallarınıza tek tek youtube'a girmeden açık veya kapalı olduğunu görebilirsiniz. Tanımlayabileceğiniz 25 kanal listesindeki kanalların hepsini tek tıkla kontrol edebilirsiniz.
aynı zamanda kanallarınızın;
+ Kaç videosu var,
+ Videolar toplam ne kadar izlenmiş,
+ Kaç kişi kanala abone,
+ ve Kanala son yüklenen video tarihini görebilirsiniz.
.
Tebrik ederim. Hocam herşeyi ile güzel; bi fikir sunmak istiyorum.
Otomatik yükleme yaparken kendi inisiyatifinde 1 saatlik kontroller dahilinde video kanala yükleniyor. Ancak ben blogspot siteme de youtube'a eklenirken olduğu gibi otomatik olarak içerik eklensin istiyorum. Sizce bu mümkün mü?
Ayrıca Facebook botun dan şu hatayı alıyorum sürekli.
Hatalı facebook.com video adresi
örnek link : http://www.facebook.com/video/video.php?v=396721332520
video sınırını kaldırmak için ne kadar ücret istiyosunuz hocam
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.