Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Gözle görülür bir hızlanma olmuş

hocam yanlış giden bişeyler var.iki gündür verdiğim yükleme emirlerinin 150 olmasına rağmen 24 saatte anca 35-40 tanesi yükleniyor ve devamı kaybolup gidiyor.sitede ise yüklenmiş görünüyor.bu sorun tahminimce kalıcı bir sorun gibi anlaşılan.ilgilenirseniz sevinirim.böyle giderse +200 ekletmeyi düşünüyordum.pek bi anlamı olmıyacak gibi.

Gözle görülür bir hızlanma olmuş
Teşekkürler hocam, her zaman daha iyisi için çabalıyorum
hocam yanlış giden bişeyler var.iki gündür verdiğim yükleme emirlerinin 150 olmasına rağmen 24 saatte anca 35-40 tanesi yükleniyor ve devamı kaybolup gidiyor.sitede ise yüklenmiş görünüyor.bu sorun tahminimce kalıcı bir sorun gibi anlaşılan.ilgilenirseniz sevinirim.böyle giderse +200 ekletmeyi düşünüyordum.pek bi anlamı olmıyacak gibi.
Bu konuda ilk defa sizden şikayet geldi. 2 gün öncesi zaten makina sıkıntısı vardı 1 günlük hak orada kayboldu ve onun yerine +3 gün eklendi. ama eğer dünle alakalı yine sıkıntım oldu diyorsanız orası başka bir boyut. anladığım kadarıyla dün 150 emir verdiniz ve 35-40 video yüklendi? eğer böyleyse gerisi uyarılar bölümünde kanalınızın apisi veya kanal şifresi uyuşmuyor şeklinde uyarı vermiştir. videoyu yükleyememiştir. buradan yazdıgınız için üyeliğinizi bilemiyorum destek bölümüne yazın incleyeyim. dün 30.000 den fazla toplu video emri vardı ve %3 ü hesaplarına eklenemedioğu neden ise kanal bilgilerinin hatasıdır onuda sol menüde uyarılar acılır ve oraya yazar. eğer bir hata varsa düzeltirim lakin toplu video sistemi 1 aydır açık ilk şikayet sizden geldi. Hayırlı günler

Teşekkürler hocam, her zaman daha iyisi için çabalıyorum

Bu konuda ilk defa sizden şikayet geldi. 2 gün öncesi zaten makina sıkıntısı vardı 1 günlük hak orada kayboldu ve onun yerine +3 gün eklendi. ama eğer dünle alakalı yine sıkıntım oldu diyorsanız orası başka bir boyut. anladığım kadarıyla dün 150 emir verdiniz ve 35-40 video yüklendi? eğer böyleyse gerisi uyarılar bölümünde kanalınızın apisi veya kanal şifresi uyuşmuyor şeklinde uyarı vermiştir. videoyu yükleyememiştir. buradan yazdıgınız için üyeliğinizi bilemiyorum destek bölümüne yazın incleyeyim. dün 30.000 den fazla toplu video emri vardı ve %3 ü hesaplarına eklenemedioğu neden ise kanal bilgilerinin hatasıdır onuda sol menüde uyarılar acılır ve oraya yazar. eğer bir hata varsa düzeltirim lakin toplu video sistemi 1 aydır açık ilk şikayet sizden geldi. Hayırlı günler

Yok hocam apide yada kullanici adi sifrede sorun olsa tek kanala 50 video gonderdim 10 civari yuklenmis.digerleri yuklenmemis ve kuyruktada degil.bugun bilgisayar basina gecince tekrar deniyecem ayni sorun olursa destekden pm atarim.

Videoyap.Com Size ne kadar teşekkür etsem az gelir. Sayenizde youtube nimetlerinden en iyi şekilde faydalanmamızı sağlıyorsunuz. Diğer aya 4 hesabımada senelik almayı düşünüyorum . Aylar çabuk geçmeye başladı :D

Videoyap.Com Size ne kadar teşekkür etsem az gelir. Sayenizde youtube nimetlerinden en iyi şekilde faydalanmamızı sağlıyorsunuz. Diğer aya 4 hesabımada senelik almayı düşünüyorum . Aylar çabuk geçmeye başladı :D

Merhaba Berkan hocam,

güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Bu ay gerçekten yıllık talebe çok artış oldu. Doların artmasıyla birlikte server maliyetleri arttı. Bende şöyle +5 tl civarı bir zam planlıyorum. 20 Kasım 2013 olunca Videoyap.com 1 yaşına basmış olacak ve zammı yapıcam:)

Son 2 günün ortalama istatistikleri:

+ Toplu video ile yükleme emrini verince tüm videoların hesabına yüklenme ortalaması 1 saate inmiştir.

+ Anasayfadan özgün video eklerken; ortalama 100mb lık bir video 12 sn'yede iniyor, 10 saniyede yüklenmektedir(logo,intro,sessiz ve altyazı ekleme yapılmazsa).

Yakın gelicekteki eklenecekler:

+ Kanallarınızın durumunu görme(açık/kapalı)
+ Kanallarınızdaki videoların izlenme, beğenme ve yorum sayıları

25 kanalınızı aktif olarak ekleyebildiğiniz için 25 kanalızın bu istatistiklerine fişek hızıyla ulaşabileceksiniz.

bu yukarıdaki özelliklerde youtube api ile bakılabiliyor. Bizim şuana kadar yaptıgımız herşey youtube api ile çalışır. Cookie ile youtube hesabınıza üye girişi yaptıran sistemler telifli videoları gösterebilir ama spandan banlantma riski çok çok yüksektir. Bizde cookie ile giriş yaptırmaz, sadece api ile işlem yapılır.

yönetici arkadaşım videoyap botu satın aldım ama Youtube api anahtarı nasıl oluşturulur kısmı çalışmıyor yardım lazım bulamıyorum

1 adet almak istiyorum havale ödeme bilgilerini alabilir miyim?

1 adet almak istiyorum havale ödeme bilgilerini alabilir miyim?

Merhabalar site üzerinden dilerseniz kredi kartı veya paypal ile ödeme yaparak otomatik üyeliğinizi sistem onaylıyabilir. Ben size yinede havale bilgilerini pm atıyorum dilediğiniz şekilde yapabilirsiniz. Sizin gibi üsta bir yazılımcıyı aramızda görmekten onur duyarız, hayırlı olsun şimdiden.

Merhabalar site üzerinden dilerseniz kredi kartı veya paypal ile ödeme yaparak otomatik üyeliğinizi sistem onaylıyabilir. Ben size yinede havale bilgilerini pm atıyorum dilediğiniz şekilde yapabilirsiniz. Sizin gibi üsta bir yazılımcıyı aramızda görmekten onur duyarız, hayırlı olsun şimdiden.
Estağfurullah o sizin ustalığınız teşekkür ederim :)
Akşam üzeri ödemenizi yollayacağım ve pm ile bilgilendireceğim çok teşekkürler.

Bomba gibi bir Yenilik daha:

Artık kanallarınızın anlık durumunu görebilirsiniz.

Kanallarınıza tek tek youtube'a girmeden açık veya kapalı olduğunu görebilirsiniz. Tanımlayabileceğiniz 25 kanal listesindeki kanalların hepsini tek tıkla kontrol edebilirsiniz.

aynı zamanda kanallarınızın;

+ Kaç videosu var,
+ Videolar toplam ne kadar izlenmiş,
+ Kaç kişi kanala abone,
+ ve Kanala son yüklenen video tarihini görebilirsiniz.

Kanallınıza ilgili bir değişiklik yaptıysanız ve botta değiştirmeyi unuttuysanız bunu size nedeniyle birlikte yazar.

Bot kendini asmistir arkadaslar ÷))

bilenesor iki şekilde

İstatistikler gelmiş . . geride kalmıyoruz bakıyorum :) daha güzel çalışmalara inşallah..

Videoyap kendini inanılmaz geliştiriyor helal olsun çok sevdiğim bir bot

Bugün eklenen botlar:
+ Replikizle.net (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Worldstarhiphop.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Epicfail.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Beyazgazete.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)

Şuanki aktif botlar:
+ Youtube.com (Toplu aramayla video çekme, toplu kanal çekme, özgünleştir ve aynen çek özellikleri mevcuttur. )
+ Facebook.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Dailymotion.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Liveleak.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Alkışlarlayaşıyorum.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Killsometime.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Funnyplace.org (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ izlesene.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Espn.co.uk (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Bing.com/video (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Reuters.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Ntv.ru (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Cnn.com/video (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Videobash.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Vimeo.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Mynet.com/video (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Siz.net (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Videos.r7.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Vk.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Timsah.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Funnyvinevideos.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Vinescope.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Hurriyet.com.tr (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Stupidvideos.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Videoizle.co (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Haber365.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Haberturk.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Dailyhaha.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Ekolay.net (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Medyafaresi.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Fragmantv.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Vine-videos.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Uzmantv.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Replikizle.net (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Worldstarhiphop.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Epicfail.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Beyazgazete.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)

Bot kendini asmistir arkadaslar ÷))

bilenesor iki şekilde
Sizin ve diğer arkadaşların bu şekilde görmesi beni daha çok sistemi geliştirmeye götürüyor.
İstatistikler gelmiş . . geride kalmıyoruz bakıyorum :) daha güzel çalışmalara inşallah..
Teşekkürler, Yakında sadece kanalların durumu ve istatistikleri değil, kanalların içindeki videolarında istatistikleri eklenecektir. Yola devam+
Videoyap kendini inanılmaz geliştiriyor helal olsun çok sevdiğim bir bot
Teşekkür ederim Alex hocam, sizlerin sayesinde gelişiyor ve büyüyoruz.

Bomba gibi bir Yenilik daha:

Artık kanallarınızın anlık durumunu görebilirsiniz.

Kanallarınıza tek tek youtube'a girmeden açık veya kapalı olduğunu görebilirsiniz. Tanımlayabileceğiniz 25 kanal listesindeki kanalların hepsini tek tıkla kontrol edebilirsiniz.

aynı zamanda kanallarınızın;

+ Kaç videosu var,
+ Videolar toplam ne kadar izlenmiş,
+ Kaç kişi kanala abone,
+ ve Kanala son yüklenen video tarihini görebilirsiniz.

.

Tebrik ederim. Hocam herşeyi ile güzel; bi fikir sunmak istiyorum.

Otomatik yükleme yaparken kendi inisiyatifinde 1 saatlik kontroller dahilinde video kanala yükleniyor. Ancak ben blogspot siteme de youtube'a eklenirken olduğu gibi otomatik olarak içerik eklensin istiyorum. Sizce bu mümkün mü?

Ayrıca Facebook botun dan şu hatayı alıyorum sürekli.

Hatalı facebook.com video adresi
örnek link : http://www.facebook.com/video/video.php?v=396721332520

video sınırını kaldırmak için ne kadar ücret istiyosunuz hocam

Tebrik ederim. Hocam herşeyi ile güzel; bi fikir sunmak istiyorum.

Otomatik yükleme yaparken kendi inisiyatifinde 1 saatlik kontroller dahilinde video kanala yükleniyor. Ancak ben blogspot siteme de youtube'a eklenirken olduğu gibi otomatik olarak içerik eklensin istiyorum. Sizce bu mümkün mü?

Ayrıca Facebook botun dan şu hatayı alıyorum sürekli.

Hatalı facebook.com video adresi
örnek link : http://www.facebook.com/video/video.php?v=396721332520

Merhabalar,

yanlış anlamadıysam anasayfadan eklenen videolar nasıl blogspot hesabıma yükleniyorsa, toplu yüklediğim videolarda blogspot hesabıma yüklensin demek istediniz galiba?

Facebook botu dün gece bozulmuştu, sabah onardım.

video sınırını kaldırmak için ne kadar ücret istiyosunuz hocam

Anasayfadan yüklemek için sınır bulunmuyor. Günlük istediğiniz kadar video yükleyebilirsiniz. Ama toplu video yükleme sayfasında tamamen sınır kaldırma olamaz. Ama limitleri arttırmanın fiyatları toplu video sayfası içerisindeki linkle öğrenebilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri