Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Anlıyorum hocam, fakat yer açtım özel mesajımda. Ama hocam hiç bir zaman cevap dahi vermeye bilirim. Çünkü ben çok unutkanım. Bildirimlerim bölümünde hep 3 haneli rakamlar oluyor bu nedenle takip etmiyorum. Videoyapa şu sürede 3 saniyede üye olup yazmıştınız. Fakat nasıl isterseniz hocam. Teşekkürler.

tmm. bi üye olup yazayım oraya

Hocam 2 yıllık videoyap hesabımı dün itibari ile sistem değişikliğinden ve bırakacağımdan dolayı satılığa çıkardım tekrar geleceğim :) Emeklerin için teşekkürler hakkını helal et efe abi :))

Nedemek kardeşim benim, helali hoş olsun. Asıl sen hakkını helal et. inşAllah hayatında istediğin başarıyı yakalarsın.

Hayalin ne kadar zor olursa olsun, yapacağın işe başla. Girişim yapmaktan korkma, hiç bir başarı tesadüf değildir. Başarmak için riskleri kabullenerek bir başlangıç yap.

18 yaşına geldiğimde babama bir internet şirketi kuracağım demiştim. Babam bana git ehliyet al, kredi kartı al demedi. Afferin git hayalini resmiyete dök oğlum dedi. Belki hayatım boyunca 200 proje oluşturdum veya katıldım. Bunlardan 12 tanesi hayatımın dönüm noktası oldu. Hatta ilk projem hariç ondan sonrak 20-30 projem hep başarısızlıkla sonuçlanmıştı. Ama yılmadım ve devam ettim. Şimdi geriye dönüp bakıyorum. şu projem niye tutmadı, aslında doğru düşünmüşüm pazarını doğru kurgulayamamışım diyorum. Bu nedenle projeleri düşünürken korkma ve atıl.

Her başarısızlığın seni yıldırmasın, başarıslıklar büyük başarıları getirir.

Allaha emanet ol, ismin gibi büyük işlere daim olman dileklerimle.

Nedemek kardeşim benim, helali hoş olsun. Asıl sen hakkını helal et. inşAllah hayatında istediğin başarıyı yakalarsın.

Hayalin ne kadar zor olursa olsun, yapacağın işe başla. Girişim yapmaktan korkma, hiç bir başarı tesadüf değildir. Başarmak için riskleri kabullenerek bir başlangıç yap.

18 yaşına geldiğimde babama bir internet şirketi kuracağım demiştim. Babam bana git ehliyet al, kredi kartı al demedi. Afferin git hayalini resmiyete dök oğlum dedi. Belki hayatım boyunca 200 proje oluşturdum veya katıldım. Bunlardan 12 tanesi hayatımın dönüm noktası oldu. Hatta ilk projem hariç ondan sonrak 20-30 projem hep başarısızlıkla sonuçlanmıştı. Ama yılmadım ve devam ettim. Şimdi geriye dönüp bakıyorum. şu projem niye tutmadı, aslında doğru düşünmüşüm pazarını doğru kurgulayamamışım diyorum. Bu nedenle projeleri düşünürken korkma ve atıl.

Her başarısızlığın seni yıldırmasın, başarıslıklar büyük başarıları getirir.

Allaha emanet ol, ismin gibi büyük işlere daim olman dileklerimle.
Her zamanki gibi görüşlerinle farkını ortaya koydun :)
Botunla da kaliteni ortaya koyuyordun ama kaliteli insan olmak ayrı bir sorumluluk.şu kadar işinin arasında bile bu denli bir uzun bir mesaj atman bile beni onurlandırdı efe abi :) Tekrar sağolasın için herşey için

Efe hocam hastaneyken konuya yazdigin mesaji okudum cok tesekkur ediyorum. Senin gibi kocaman kalbi olan insanlari tanidigim icin cok sansliyim

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Tekrar rahatsız edicem ama. Videoyap desteğe yazdım. En kısa zamanda dönüşünüzü bekliyorum. Teşekkürler

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ayın 22'de mesaj atmıstım destek Üyelik Id : 10530 rica etsem bakarmısnız 5 gündür video yuklucem kanala oyle beklıyorum sızden bır cevap .

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam sizin bir projeniz vardı, youtube a hiç yüklenmemiş içerikleri google dan bulup youtube a yüklemek özgün içerik oluşturmak için. Onu sormak istemiştim. Teşekkür ederim.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Kara liste bölümünde hata var hocam ilk kutucuğa ne yazarsak 2. kutucuğa onu yazıyor otomatik olarak.

Teşekkürler hocam yeni ekliyordum, düzenlemeyi yazdığında yapmıştım.

Efe hocam hastaneyken konuya yazdigin mesaji okudum cok tesekkur ediyorum. Senin gibi kocaman kalbi olan insanlari tanidigim icin cok sansliyim

Kaan hocam,

Asıl ben seni tanıdığım için çok şanslıyım, gerçekten çok değerli ve dürüst bir kişisin.

Konu başlığını görünce elim ayağım titremişti. Sen bizim için gerçekten önemlisin. Bütün samimiyetimle yazıyorum, bir isteğin olursa çekinmeden yaz. Elimden ne geliyorsa yaparım.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Tekrar rahatsız edicem ama. Videoyap desteğe yazdım. En kısa zamanda dönüşünüzü bekliyorum. Teşekkürler

Merhaba hocam,

Videoyap yönetici desteğinde ortalama 2 gün içerisinde dönüş yaparım. Fakat birde videoyap'a yenilik eklediğim günlerde oluyorsa o kadarda ekstra zaman geçer. bugün herkese dönüş yapmaya çalışacağım. Dün geceden bu yana sadece yönetici desteğine bakıyorum.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ayın 22'de mesaj atmıstım destek Üyelik Id : 10530 rica etsem bakarmısnız 5 gündür video yuklucem kanala oyle beklıyorum sızden bır cevap .

Merhaba hocam,

gün içinde dönüşünü yapacağım hocam.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam sizin bir projeniz vardı, youtube a hiç yüklenmemiş içerikleri google dan bulup youtube a yüklemek özgün içerik oluşturmak için. Onu sormak istemiştim. Teşekkür ederim.

Merhaba hocam,

bu hafta sonu büyük bombayı patlatıyorum inş :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam dm için yt de olduğu gibi kanal takip ön izleme resmi çekme ve diğer özellikleri aktif edecekmisin. Menüde yenileniyor yazıyor ama neler olacak bu konuda bilgi henüz yok sanırım.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam dm için yt de olduğu gibi kanal takip ön izleme resmi çekme ve diğer özellikleri aktif edecekmisin. Menüde yenileniyor yazıyor ama neler olacak bu konuda bilgi henüz yok sanırım.

Merhaba üstad,

dailymotion kanal takibi eklemiştim. linke tıklayınca içerisine girip olan özellikleri kullanabilirsiniz. dailymotion video yöneticisini de yeni ekledim. Ay sonuna kadar o bölüm sürekli gelişmeye devam edecek. İnş süper olucak hocam. Fakat şuanda videoyap youtube bölümü için özgün videoyu bulup yükleme yapıyorum

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] efe hocam kanaldan hitsiz videoları sildiğimiz bölümü tekrar yapma şansın var mı acaba :) iyi çalışmalar

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Üyelik Id : 1985

Hocam kaç gündür ne youtube ne dailymotiona yükleme yapmıyor bot destekten yazdım bir bakarmısınız

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] videoyapta x kişisin kanalı video yüklendiği zaman otamatik kendi kanalıma gelmesi için ne yapmam gerekiyor

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] efe hocam kanaldan hitsiz videoları sildiğimiz bölümü tekrar yapma şansın var mı acaba :) iyi çalışmalar

Haklısın ustad, aklımdan çıkmıştı hemen tekrardan yeni yapıya göre uyarlıyorum.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Üyelik Id : 1985

Hocam kaç gündür ne youtube ne dailymotiona yükleme yapmıyor bot destekten yazdım bir bakarmısınız

Merhaba hocam,

destekden ekran görüntüsü atmışsınız hocam. bu tip durumlarda tam ekran görüntüsü atarsanız hangi serverımda işlem yapılıyor ben görmüş olurum onu incelerim. Yani yoksa incelemeden nerede render sıkıntısı cıkıyor bilemem. Teşekkürler

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] videoyapta x kişisin kanalı video yüklendiği zaman otamatik kendi kanalıma gelmesi için ne yapmam gerekiyor

Toplu Video -> Kanal Çek (1 video yükleyince o kanaldan şu buton cıkar karşınıza karşı tarafa yeni yüklenen videoları bu kanalıma aktar.)

Ayrıca;
Toplu Video -> Komple kanalı çek (Karşı taraftaki kanalı çektirirsiniz)

Haklısın ustad, aklımdan çıkmıştı hemen tekrardan yeni yapıya göre uyarlıyorum.

Merhaba hocam,

destekden ekran görüntüsü atmışsınız hocam. bu tip durumlarda tam ekran görüntüsü atarsanız hangi serverımda işlem yapılıyor ben görmüş olurum onu incelerim. Yani yoksa incelemeden nerede render sıkıntısı cıkıyor bilemem. Teşekkürler

Toplu Video -> Kanal Çek (1 video yükleyince o kanaldan şu buton cıkar karşınıza karşı tarafa yeni yüklenen videoları bu kanalıma aktar.)

Ayrıca;
Toplu Video -> Komple kanalı çek (Karşı taraftaki kanalı çektirirsiniz)

son bir sorum daha var hocam videoyu çekiyor ama kendiliğinden para kazanmasız paylaşıyor onun ayarı yapma gibi bir imkanım varmı

Kanalalsatta acilmiyor skype giremedigim icin 600-700 kanal ekleyim demistim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri