Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Neredeyse 2 aydır hiç kanal yapmıyordum. Bugün videoyap hesabımı aktifleştirdim ama geçen hafta gelen acil uyarı bugün yine geldi.

Youtube sistemi, 1 nolu kanalınıza yüklemeyi sonra yapmanızı istiyor. Kanallarım sayfasındaki seçiminiz gereği bu kanala ait bekleyen 27 adet video 7 saat sonra tekrardan otomatik yüklenmeye devam edicektir.

Toplam 30 adet video yükleme emri vermiştim 3 tanesini yükleyip 27 tanesini ertelemiş. Kanal daha sıfır kanal neden böyle oluyor acaba?

Merhaba Arkadaşlar,

Bildiğiniz üzere son 2 aydır forum konumu düzenli okuyor, fakat kimseye forum üzerinden cevap vermiyorum. Sonra bir kişiye cevap verip başkasına vermeyince sıkıntı ortaya çıkıyor.

Fakat sitedeki destek bölümü 3 yıla yakın zamandır her gün baktım. Bakmadığım birgün olmadı.

----

Öncelikle bilmenizi isterim ki videoyap özgün video bulma bölümü biteli 1 aydan fazla zaman oldu. Fakat prüzleri çok çıktığı için o yeni bölümü aktif edemiyorum. Çünkü yaptığım şeylerin hatalı işle başlamasını hiç istemem. Ne kadar daha sürecek sorusuna gelince cumartesi gecesine prüzleri bitmiş olacağını düşünüyorum.

Keza aynı şekilde dailymotion toplu upload bölümüde bitti oda test ediliyor. Prüzü var mı derseniz yok, sadece bot sayısını arttırıyorum. Belki bu akşam belki yarın akşam oda aktif edilecetir.

Her zaman dediğim gibi bilmediğiniz bölüm varsa ilk defa kullanırken sistem size uyarı mesajı veriyorsa yetkili destek size yönlendirme yapar. Kullandığınız bir bölümde uyarı alıyorsanız yönetici desteğine yazın geç olsada çözümünü yaptım veya yazarım. Yani bir sıkıntınız 2. mesaj atmanızı gerektirmeyecek şekilde tek işlemde halletmenize yardımcı olurum. Sistem tarafında hiç sıkıntı yok, sadece atladığınız bir yer nedeniyle uyarı yapabilir sistem.

Son zamanlarda fazla konularımda online gözükmeme sebebim ise yazılımı geliştirmemdir. 1 ay sonra videoyap 3 yaşına basıcak. Kısmetse birşikte nice 3 yıllara gideceğiz. Bu başarı hepimizindir.

Teşekkür ederim.

Merhaba Arkadaşlar,

Bildiğiniz üzere son 2 aydır forum konumu düzenli okuyor, fakat kimseye forum üzerinden cevap vermiyorum. Sonra bir kişiye cevap verip başkasına vermeyince sıkıntı ortaya çıkıyor.

Fakat sitedeki destek bölümü 3 yıla yakın zamandır her gün baktım. Bakmadığım birgün olmadı.

----

Öncelikle bilmenizi isterim ki videoyap özgün video bulma bölümü biteli 1 aydan fazla zaman oldu. Fakat prüzleri çok çıktığı için o yeni bölümü aktif edemiyorum. Çünkü yaptığım şeylerin hatalı işle başlamasını hiç istemem. Ne kadar daha sürecek sorusuna gelince cumartesi gecesine prüzleri bitmiş olacağını düşünüyorum.

Keza aynı şekilde dailymotion toplu upload bölümüde bitti oda test ediliyor. Prüzü var mı derseniz yok, sadece bot sayısını arttırıyorum. Belki bu akşam belki yarın akşam oda aktif edilecetir.

Her zaman dediğim gibi bilmediğiniz bölüm varsa ilk defa kullanırken sistem size uyarı mesajı veriyorsa yetkili destek size yönlendirme yapar. Kullandığınız bir bölümde uyarı alıyorsanız yönetici desteğine yazın geç olsada çözümünü yaptım veya yazarım. Yani bir sıkıntınız 2. mesaj atmanızı gerektirmeyecek şekilde tek işlemde halletmenize yardımcı olurum. Sistem tarafında hiç sıkıntı yok, sadece atladığınız bir yer nedeniyle uyarı yapabilir sistem.

Son zamanlarda fazla konularımda online gözükmeme sebebim ise yazılımı geliştirmemdir. 1 ay sonra videoyap 3 yaşına basıcak. Kısmetse birşikte nice 3 yıllara gideceğiz. Bu başarı hepimizindir.

Teşekkür ederim.

ben istisna galiba :) 6 gündür site üzerinden cevap atmadınız destege

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Mehmet hocam asıl biz sana teşekkür ederiz iyi ki varsın.. Arada problemler olacak kul yapısı sonuçta :) tek başına yetişmende zor ama her türlü sorunu bir şekilde çözmenin yolunu buluyorsun bulacaksın inşallah.. Sayende işlerimiz kolaylaştı ve kazandık kazanmaya da devam edeceğiz hep beraber..

unutmadan söyleyim canımı sıktığın bir konu var :D şu vdslere oto yükleme getirmedin ya alacağın olsun :)

Merhaba Arkadaşlar,

----

Teşekkür ederim.

Hocam kamuoyunda 3. yıl kutlamaları etkinliğinde elektrikli scooter çekilişi yapacağınız konuşuluyor doğrumudur?:)

Mrb hocam oncelikle kolay gelsin ozgun video bolumunde bi sıkıntı var yt atilan videolar isleniyorda kaliyor bilginize

İpone den gonderildi

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam dun gece vds + videoyap suresi uzatmak ıcın odeme yaptımda aktif edebılırmısınız rica etsem teşekkrler .

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam kanala video yüklücem özel vds'Den fakat yüklendi gösteriyor ama yüklenmiyor toplu bılgısayar upload ı kullanıyorum .

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam böyle gösteriyor ama şimdi denedim yine aynı sorun vıdeo yuklenmıyor oyle yuklendı onayı veriyr ama yuklenmıyor ..

zVoNrO.png

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam
Benim eski hesabım vardı ona yeniden paket alıcaktım 1 aylık ama şifresini unuttum
şifre talebinde bulundum yönetici yollıcaktır diyor ona bakabilirseniz sevinirim acil almam lazımda

2. sorun en para var bende botu onunla almak istiyorum ödeme bilgilerinde ne para varmı bilgim yok bayadır kullanmadığımdan eft yapsak hafta sonu oldu nasıl yapabiliriz onu

ben sizin youtubevds den de alıcam ona en para ile ödeme yapıcam burda ödeme seçeneğinde sıkıntı yaşarsak 2 sinin ödemeyide ordan en para ile yapabilirmiyim? öbür hizmetin en para bilgisi var ben de

birde mozilla eklentisi videoyapta varmı ek ücretlemi açtırıyoruz ben bayadır kullanmıyorumda yeniden başlıyacağım sizin bota

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam benim 2/eylülde kapanan kanal alsatdan aldığım tokenli kanallara bakacaktınız hala sorunum cözülmedi cevap gelmedi sizden öylece kaldı

4 gündür kendisine ulaşamıyorum ulaşabilen benim olayımıda söylesin forumda şikayetim var konusuna baksın bir zahmet

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam videoyaptan şifre talep etmeme ragmen 2 ay oldu belkide geçti şifre gelmedi ilgilenirmisiniz?????

mail adresim [email protected]

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam 2 gündür toplu bılgısayar upload ıle vıdeo yukleyemıyorum hem vıdeoyap surem hemde özel vds sürem bosa gıdıyor destekden mesaj attım arkadaşlar ne dedıyse yaptım yok olmuyor lutfen ılgılenırmısınız . Üyelik Id : 10530

eklentiden kendi clint ile kanal eklerken böyle bi hata alıyorum....

adit: düzeldi

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri