Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam sürekli token sorunu çıkarıyor. Kontrol edermisin..

Kanalınıza ait token bulunmuyor. Kanallarım sayfasından token oluşturunuz.

Ben de aynı problemi yaşıyorum. Emin olmamakla beraber sanırım kanallarım tel doğrulama istiyo.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam yöteci desteğine bakabılırmısınız lütfen . Üyelik Id : 10530

abi videoyap destege bakarmısın Üyelik Id : 17159 [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

DİKKAT!!! Kullandığınız 176.43.43.110 ip adresiyle SİZE AİT OLMAYAN 1 adet kanala token vermilmiştir. Fakat bu kanal veya kanalların hiç biri size ait değildir. Kullandığınız sistem proxy v.b. sistem varsa ondan kaynaklanıyordur. Lütfen farklı bir sistem kullanıyorsanız kullanmayınız. bu ney arkadaşlar

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam dun oglen destek'den ıstedıgınız vıdeoyu upload edıp yolladım hala gerı donus yapmadınız rıca etsem bakarmısınız hocam . Üyelik Id : 10530

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam aç artık daily bölümünü dün geceden beri açılcak diye bekliyorum

Merhaba Arkadaşlar,

Dailmotion bölümümüz tamamen yenilenmiştir. Son olarak dailymotion kanal takip sistemini yapıyorum. Fakat onu yaptığım için o bölümü aktif etmemezlik yapmayım dedim ve aktif ettim.

Artık dailymotion.com kanallarınızın şifresini girmek yerine kanalın api anahtarı ve api gizli bilgilerini girerek işlem yaptırıyorsunuz. Hem sizin açınızdan güvenli olmuş oluyor hemde bizim açımızdan artık daha kontrollü bir yapıya geçmiş oluyoruz.

Herkese iyi geceler, destekden dönüşleri sabah yapacağım. Çok yoğun olarak dailymotion bölümüyle ilgilendim.

Hocam Daily yenilenmiş elinize sağlık.Fakat Özgünleştir çalışmıyor sanırım

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Selâmün aleyküm hocam size videoyap tan 3 gun önce mesaj attım destek bölümünden hala bir cevap alamadım. Üye id :15123

@Web_Scripti hocam daily etiket açıklama isim kısımlarını çekemiyor şuanda. videolar
untitled olarak geliyor. Yani videoyu atıyor ama hiçbir yazıyı çekmiyor

@Web_Scripti hocam daily etiket açıklama isim kısımlarını çekemiyor şuanda. videolar
untitled olarak geliyor. Yani videoyu atıyor ama hiçbir yazıyı çekmiyor

Hocam, bende tam olarak 2 gündür daily bölümüyle uğraşıyorum. Açıklamada 2. satır olunca hata oluyor ve başlığı etiketide kaydetmiyor. Tabiki o küçük olay bir şekilde hallderim. Büyük olay ise sistem tamamen api kullansada belli miktarda bir makina yükleme yapınca makinaya bugünlük yükleme limitin doldu diyor:) daily deli olmuş. Kullanıcılara limit var birde makinalara limit koyuyor:) Onunla cebelleşiyorum dünden beri

Hocam, bende tam olarak 2 gündür daily bölümüyle uğraşıyorum. Açıklamada 2. satır olunca hata oluyor ve başlığı etiketide kaydetmiyor. Tabiki o küçük olay bir şekilde hallderim. Büyük olay ise sistem tamamen api kullansada belli miktarda bir makina yükleme yapınca makinaya bugünlük yükleme limitin doldu diyor:) daily deli olmuş. Kullanıcılara limit var birde makinalara limit koyuyor:) Onunla cebelleşiyorum dünden beri

hocam yönetici destegınden cevap verdım bakarmısınız riac etsem :)

Hocam desteğe bakmıyor musnuz ? Üyelik Id : 11230 vds imin süreside bitiyor işlem yapamıyorum 2 gündür ilgilenirseniz sevinirim

Hocam ben 3 gündür yüklemeye çalışıyorum hep aynı hata günlük yükleme limiti ile alakali 3 gündür 1 tane video yukleyemedim.

Arkadaşlar önceden token verip daha sonra sadece kanallarım bölümünden kanalı sildikten sonra kanalı kanallarıma eklemem için yeniden mi token vermem lazım?

hocam önceden token verilmiştir uyarısı verir.kanalı sildiyseniz tokeni kaldırıp tekrar token verince ekler.

çözebildiniz mi bu sorunu ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri