Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Mehmet hocam şu dailymotion bölümüne sorunlu videoları otomatik silecek bir yapı getirebilir misin?

merhaba ben 3 aylık videoyap yenilemesi aldım ve 1 aylık vds linux vds aldım. sabah 10:00 sıralarında eft işlemini gerçekleştirdim fakat hala hesabım aktifleşmedi. deneme süresi alımı için telefon numaramıda yazdım ama otomatik msjlar kabul edilmediği için oda gelmedi. sabahtan beri bekliyorum. bu benim vds ve videoyap yenileme işini ivedi hallederseniz çok memnun olurum.
Üyelik Id : 36233

merhaba ben 3 aylık videoyap yenilemesi aldım ve 1 aylık vds linux vds aldım. sabah 10:00 sıralarında eft işlemini gerçekleştirdim fakat hala hesabım aktifleşmedi. deneme süresi alımı için telefon numaramıda yazdım ama otomatik msjlar kabul edilmediği için oda gelmedi. sabahtan beri bekliyorum. bu benim vds ve videoyap yenileme işini ivedi hallederseniz çok memnun olurum.
Üyelik Id : 36233

Ödeme bildirimi yaptıysanız gün içerisinde onaylanır.

Yönetici desteğine yazdıgım mesajlara günlerdir cevap gelmiyor böyle devam ederse şikayet konusu açıcam bilginiz olsun

Bomba gibi Blogger Güncellemesi.

Bugün sisteme eklediğim özellikler aşağıdaki resimlerde gördüğünüz gibidir.

Resimli Makale Sistemi için kullanım önerisi:
Bloglarınıza resimli makale girmeniz için önerilen işlemler şu şekildedir. Etiket ve Açıklama Özgünleştir, İçerik dilinde translate yapın, içerik dilinde spin yapınız.
lv1LzJ.png

Firefox Eklenti Güncellemesi
lv1XQk.png

firefox-201601.png

Bol Kazançlar

Not: 4 gündür yönetici desteğine üstteki güncelleme sebebiyle neredeyse hiç bakamadım. Şuanda destekle ilgilenmeye başlıyorum.

Blogu bota bağlamadan direk xml kodlarini alabilir miyiz

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam su daily sistemine bir bakın video yüklenmiyor :(

Bomba gibi Blogger Güncellemesi.

Bugün sisteme eklediğim özellikler aşağıdaki resimlerde gördüğünüz gibidir.

Resimli Makale Sistemi için kullanım önerisi:
Bloglarınıza resimli makale girmeniz için önerilen işlemler şu şekildedir. Etiket ve Açıklama Özgünleştir, İçerik dilinde translate yapın, içerik dilinde spin yapınız.
lv1LzJ.png

Firefox Eklenti Güncellemesi
lv1XQk.png

firefox-201601.png

Bol Kazançlar

Not: 4 gündür yönetici desteğine üstteki güncelleme sebebiyle neredeyse hiç bakamadım. Şuanda destekle ilgilenmeye başlıyorum.

Hocam sadece blogger sistemini kullanmayı tercih etme imkanımız var mı? Özel olarak bu sistemi kullansak fiyatı ne olacaktır?

Hocam blog içinde yt gibi titiz mi çalışmak gerekiyor ip ve çerez olarak. bundada toplu kapanmalar olur mu

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam videolarda tam özgünleştirme yapmak videonun daha iyi hit almasını sağlar mı yoksa etiket açıklama özgünleştirme yapmak daha mı sağlıklı olur ytde?

yt to yt de sorun var mı arkadaşlar?Başka botlarda videonun sonuna süre ekliyorum,etiket açıklama girmiyorum.Yinede kapanma oluyor.

Yetki Verdiğiniz hesabın blogger.com da aktifliği bulunmuyor. Lütfen blogger.com da blog açtıktan sonra tekrardan yoken veriniz

bu sorun ne oluyor arkadaşlar..blogu açık ama böyle diyor

dm to dm olsa çok iyi olacak botu yt de kullanamayacagız bu gidişle.. :)

Dm de limit olayı videoyaptada aynı değilmi arkadaşlar 2 saat sınırı ? birde daha kullanmadığım için soruyorum 10 kanal ekledik diyelim her kanalı limiti dolana kadar dolduruyormu sistem nasıl çalışıyor ?

yt de yüklemeler sanıyorum çok yavaş saatlerdi yükleme emrim yüklemedi şimdide manuel atmaya çalışıyorum indiriyor ama atmıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri