Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

4 gün önce emir verdiğim kanallar olduğu gibi duruyor hiçbir yükleme yapılmamış , fazladan gün vermeyi düşünmeniz gerek bence çoğu insanın günleri boşa gitti.

Bekleyen videolar bölümünde baya video vardı, şuan hepsi silinmiş bende, ama yüklediğim videolar bölümünde, video yüklenecektir yazıyor, ilginç

sizdede bu sorun var mı, [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]

site geldi ama bi işe yaramadı bende.ytye upload yapayım dedim,pcden upload yaptı sorunsuz şekilde.ama dmye 1 tane video yükleyemedim gitti.ya diger sorunlar gibi sistemsel,genel sorun yada birisi yine proxylere daldı.

Az önce 2500 bekleyen video vardı şimdi sıfırlandı. Umarım bekleyen videoların listesi gitmez :)

4bine yakın bekleyen video silinmiş. Ayrıca haklar tekrar iade edilmemiş.

Durum nasıl arkadaşlar düzelme var mı ? Süre Satın alıcam sorun varmış galiba. Bu arada satmak isteyen varsa alım yapıyorum hesap veya gün

Dün gece yaşanan olayı sabah efe abi çözdü ve şuan videoyap sorunsuz bir şekilde çalışıyor

Benim kanallara bir tane bile video yüklenmemiş nolucak böyle ya . Ayrıca kanal sayısını arttırdım o bile yenilenmedi. Desteğe yazıyoruz cevap yok. Günler geçiyor. İnsanın bir açıklama yapıcak vaktide olmaz mı ? Bir açıklama yapılsa sorun var halledicem ama bu aralar böyle böyle sorunlar var dese yine bişey demeyiz. Ama ne bir açıklama var ne bişey.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Benim kanallara bir tane bile video yüklenmemiş nolucak böyle ya . Ayrıca kanal sayısını arttırdım o bile yenilenmedi. Desteğe yazıyoruz cevap yok. Günler geçiyor. İnsanın bir açıklama yapıcak vaktide olmaz mı ? Bir açıklama yapılsa sorun var halledicem ama bu aralar böyle böyle sorunlar var dese yine bişey demeyiz. Ama ne bir açıklama var ne bişey.

toplamda 1 haftam boşa gitti video yüklemedi güncelleme geldi eklenti güncellenmedi videoları hiç söylemiyorum 600 700 video beklemedeydi ve sürem bitti... süre alacam sorun çıkar diye almıyorum.

13.11.2017den beri neredeyse hiç işlem yapamamaktayım.

toplamda 1 haftam boşa gitti video yüklemedi güncelleme geldi eklenti güncellenmedi videoları hiç söylemiyorum 600 700 video beklemedeydi ve sürem bitti... süre alacam sorun çıkar diye almıyorum.

4698b3a75b37d4559efcc3425c80c377.jpg

Bugün çevrimiçi olunmuş ama hala bir gelişme yok. Kim ne derse desin bir insan açıklama yapamayacak kadar yoğunsa girip çevrimiçide olmaz.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri