Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bendede aynıBekleyen videolar bölümünde baya video vardı, şuan hepsi silinmiş bende, ama yüklediğim videolar bölümünde, video yüklenecektir yazıyor, ilginç
sizdede bu sorun var mı, @fatihbaz
Benim kanallara bir tane bile video yüklenmemiş nolucak böyle ya . Ayrıca kanal sayısını arttırdım o bile yenilenmedi. Desteğe yazıyoruz cevap yok. Günler geçiyor. İnsanın bir açıklama yapıcak vaktide olmaz mı ? Bir açıklama yapılsa sorun var halledicem ama bu aralar böyle böyle sorunlar var dese yine bişey demeyiz. Ama ne bir açıklama var ne bişey.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
toplamda 1 haftam boşa gitti video yüklemedi güncelleme geldi eklenti güncellenmedi videoları hiç söylemiyorum 600 700 video beklemedeydi ve sürem bitti... süre alacam sorun çıkar diye almıyorum.
[/URL]Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.