Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

bende 2 videoyap hesabı vardı,birisinde 70 digerinde 105tl kredi varmış şimdi baktımda.bunların bi son kullanma tarihi,silinme olayı filan yoktu degil mi :D

Hocam olduğunu düşünmüyorum en son 2015 te kullanmıştım geri döndüm bende 85 TL vardı kullanıyorum güzelce :) Bu arada sizde bir başlasanız ben sizin fikirlerinize güvenirim bir beyin fırtınası yapabiliriz.

bende 2 videoyap hesabı vardı,birisinde 70 digerinde 105tl kredi varmış şimdi baktımda.bunların bi son kullanma tarihi,silinme olayı filan yoktu degil mi :D

2012 yılında toplu video hakkı almış kullanmamış, yeni sisteme girdiğinde benim param yoktu diyip bu krediyi silin diyenler var :) Videoyap sistemi açık kaldıkça ödediğiniz krediler hep kalır, sadece tl paranız dolar karşısında değerini yitirir ;)

2012 yılında toplu video hakkı almış kullanmamış, yeni sisteme girdiğinde benim param yoktu diyip bu krediyi silin diyenler var :) Videoyap sistemi açık kaldıkça ödediğiniz krediler hep kalır, sadece tl paranız dolar karşısında değerini yitirir ;)

Dolar değerlensede fiyatlar hep makul hocam sağolun

Videolarım ve Youtube Yüklediklerim bölümlerine ufak özellikler eklenmiştir.
Video adının üstüne tıklayarak düzenleme yapabilir ve istediğiniz videoların silme işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

ozellik2-1.png

Son düzenleme:
670 Tl videoyap bakiyemi devreceğim 335 tl. İletişim skype revios544 veya pm atın.

Bomba Bir Özellik Daha Eklendi!
Seslendirme özelliğiyle üreteceğiniz videolarda Altyazı Dosyası Oluştur özelliğini seçerseniz, Videolarınız Youtube Kanalınıza Altyazı(CC) özelliğiyle yüklenecektir.
Altyazılı videolar Youtube Seo alt yapısında çok önemsemektedir. Örneğin siz İngilizce bir video hazırladınız, videonuzun altyazısı yoksa rusya, türkiye v.b. ana dili ingilizce olmayan ülkelerde gösterilme şansınız neredeyse yoktur. Altyazı dosyası olan videoların izlenme ihtimali çok daha fazladır. Çünkü sizin yüklediğiniz dildeki altyazıyı izleyiciye kendi dilinde göstermektedir.

ozellik3.png

Not: Eğer videolarınızı kanallarınıza Videoyap ile yüklemiyorsanız Altyazı dosyasını bilgisayarınıza indirerek manuel olarak kanalınıza yükleyebilirsiniz.

Seslendirme özelliğiyle üreteceğiniz videolarda Altyazı Dosyası Oluştur özelliğini seçerseniz, Videolarınız Youtube Kanalınıza Altyazı(CC) özelliğiyle yüklenecektir.
Altyazılı videolar Youtube Seo alt yapısında çok önemsemektedir. Örneğin siz İngilizce bir video hazırladınız, videonuzun altyazısı yoksa rusya, türkiye v.b. ana dili ingilizce olmayan ülkelerde gösterilme şansınız neredeyse yoktur. Altyazı dosyası olan videoların izlenme ihtimali çok daha fazladır. Çünkü sizin yüklediğiniz dildeki altyazıyı izleyiciye kendi dilinde göstermektedir.

ozellik3.png

Not: Eğer videolarınızı kanallarınıza Videoyap ile yüklemiyorsanız Altyazı dosyasını bilgisayarınıza indirerek manuel olarak kanalınıza yükleyebilirsiniz.
sımdı aktıf ettınızmı tekrar ne oldu hocam sıstem..
her nekadar para kazanamıo olsamda bu ısten tekrar deneme amaclı kullanmaya degersınız.

sımdı aktıf ettınızmı tekrar ne oldu hocam sıstem..
her nekadar para kazanamıo olsamda bu ısten tekrar deneme amaclı kullanmaya degersınız.

Merhaba hocam,

Eyw hocam, düşünceniz beni mutlu etti.

Evet, Ağustos ayında özgün video üretim sistemi olarak tekrardan aktif ettim. Şuana kadar çalışan arkadaşlardan para kazanma başvurusu yapınca red cevabı alan ve süre geçince kazanması kapanan hiç duymadım. Hatta ilk kazançlarını almaya başlayan epey üye oldu hocam. Bende sürekli talepler üstüne sistemi geliştiriyorum, asla spam riski teşkil eden geliştirmeler yapmayacağım. Yapacağınız her kanalın ömür boyu kazanmasını isterim.

Bir sonraki yenilik videolara hit yapacak alakalı etiket ve açıklama oluşturmasıdır.

Tek yapmanız gereken beğendiğiniz bir içeriğin linkini yazmak. Videoyap sizin için resim ve seslendirme metinlerini ayarlayacaktır.

ozellik1-1.png

ozellik1-2.png

ozellik1-3.png

Üretilen Örnek Videoyu İzlemek için Tıklayınız

Üretilen Örnek Videoyu Intro ve Fon Müzikli İzlemek için Tıklayınız

Not: Eğer bir sitenin metin şeması google için optimize edilmemiş durumda ise o site için metinleri sistem çekemeyecektir, benim yönetim panelime düştüğünde kısa sürede eklenecektir. Dünyadaki websitelerin %95'i google optimize şemalarına uygun olarak yapılmaktadır.

bu sayfaları görebilmem için bi yt kanal mı eklenmiş olması gerekiyor?sayfada ne kadar link varsa tıkladım,bunlara benzer bişey bulamadım :)

ilk defa bi video oluşturup bakayım dedim,1 video için kaç tl gidiyor filan ona bakmak için...anasayada van kedisi yazıp listeden bi içerik seçtim,13dklik bi video yaptı ama ne ses var ne müzik gördügüm kadarıyla.0.84tl kesti buna.bu normal mi?

''Bir sonraki yenilik videolara hit yapacak alakalı etiket ve açıklama oluşturmasıdır'' [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bu güzel bir yenilik kolay gelsin.

bu sayfaları görebilmem için bi yt kanal mı eklenmiş olması gerekiyor?sayfada ne kadar link varsa tıkladım,bunlara benzer bişey bulamadım :)

ilk defa bi video oluşturup bakayım dedim,1 video için kaç tl gidiyor filan ona bakmak için...anasayada van kedisi yazıp listeden bi içerik seçtim,13dklik bi video yaptı ama ne ses var ne müzik gördügüm kadarıyla.0.84tl kesti buna.bu normal mi?

Merhaba Fatih hocam,

Bu özellik bir sitedeki bir sayfayı videoya dönüştürür. Büyük ihtimalle sen manuel slayt seçtikten sonra google resimlerinden van kendisi yazıp çıkan resimleri slatlandırma(seslendirmesiz) özelliğiyle videoyu oluşturdun. Eğer bir internet sitesinin sayfasını videoya dönüştürmek istiyorsanız aşağıdaki işlemleri sırasıyla takip edebilirsiniz:
1) Anasayfaya giriniz
2) video için başlık giriniz ve yan tarafdan 1 slaytı seçiniz.
3) Açılan yeni sayfada altta menüler çıkacaktır, çıkan menülerdeki Website Resimlerine tıklayınız.
4) Çekilcek sayfanızın adresini girip resimleri ve metinleri çeke tıklayınız.
5) Görsellerin yeri uygunsa tümünü uygula diyiniz.
6) alt bölümdeki menüde seslendirmeyi seçiniz, içeriğin dilini seçiniz ve sağ alt köşeden videonun kaç tl kredi tüketeceğini gördükten sonra videoyu üret tuşuna basınız.

Eğer seslendirmesiz yani metin girmeden video oluşturacaksanız slaytlandırma özelliğinde her slaytı ortalama 10 saniye tutunuz. Yoksa insanlar sıkılır ve videodan erken ayrılır. Seslendirmesiz videolara fon müziklerini videolarım sayfasından ekleyerek daha hoş yapabilirsiniz.

Not; video oluşturmak için yt kanalı eklemek gerekmiyor. videoları eğer indirmek yerine direkt kanalınıza yüklemek istiyorsanız yt kanalı ekleyebilirsiniz.

''Bir sonraki yenilik videolara hit yapacak alakalı etiket ve açıklama oluşturmasıdır'' [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bu güzel bir yenilik kolay gelsin.

Eyw hocam çok sağolasın, 2 gündür seo testlerini yapıyorum. 1-2 güne kadar yayına almış olacağım.

Özgünleştirme ve Etiket/Açıklama sistemleri eklendi.

Nasıl Çalışıyor?
1) Videoyu oluşturduğunuz zamanda otomatik olarak videonuza özel etiket ve açıklama özgünleştirilerek ekleniyor.
2) Aşağıdaki resimde gördüğünüz yeşil tik işareti o videonun etiket ve açıklamasını incelediğinizi gösterir. Eğer yeşil tik yerine kırmızı işaret bulunuyorsa o videonun etiket yapısına göz atmamışsınız demektir.
3) Video adının üstüne tıkladığınızda aşağı doğru video başlığı, etiketleri ve açıklamasını düzeltme kısmı çıkar. Eğer video başlığını değiştirirseniz tekrardan özgünleştir butonu gözükür.
4) Ayarlarınızı kaydet butonuna tıkladıktan sonra artık videonuzu sağdaki Yükle butonuyla kanalınıza yükleyebilirsiniz.

Çalışma Mantığı: Özgünleştir sistemindeki etiket alt yapısı eski videoyap sistemiyle aynıdır, açıklama alt yapısı ise videonuzun seslendirme metninindeki açıklamanın ilk 1.000 karakterini alır, eğer videonuzun seslendirmesiz video ise açıklaması eski videoyap alt yapısı ile aynı şekilde açıklamayı ekler.

ozellik4.png

illa gel geri dön diyorsun ama yok aga ben dönmücem daha zorlama :D

"espri yapıyoruz konu başka yerlere çekilmesin"

illa gel geri dön diyorsun ama yok aga ben dönmücem daha zorlama :D

"espri yapıyoruz konu başka yerlere çekilmesin"

Hepsini senin için yapmıştım, eğer dönmeyeceksen geliştirmeleri durdururum 😁

Merhaba efe hocam pingleme sistemini de tekrar ekleyecekmisiniz

Tabiki hocam, aşağıdaki sayfaya pingleme özelliğini ekledim. Aslında dün gece ekleyecektim fakat yazılımı 6 saatden fazla sürünce ancak bitebildi. Öneri için teşekkürler hocam
Youtube->Yüklediklerim

efe abi selam sadece şunu merak ediyorum bu botu alıp da para kazanmaya onay alan varmı ? kanıt koyulursa süper :) olur

Merhaba Arkadaşlar,

10 gün içerisinde türkçe dilindeki seslendirme özelliğini neredeyse insan konuşmasından ayırt edilemez ses dönüştüreceğim. Ayrıca bu özelliği 19 farklı dile daha ekleyeceğim.

efe abi selam sadece şunu merak ediyorum bu botu alıp da para kazanmaya onay alan varmı ? kanıt koyulursa süper :) olur

Açık konuşmak gerekirse artık 2011,2012,2013,2014,2015 yıllarında değiliz. Kimse nereden, nasıl, hangi kategori, hangi sistem ile kazandığından bahsetmiyor. Artık herkes ben birilerinden duyayım, fakat ben bildiklerimi söylemeyeyim moduyla çalışıyor. Bende daha sistemi yüksek hızla geliştiriyorum ki biran önce eski tüm üyelerime mail gönderip kaldığımız yerden ve içtenlikle devam edebilmek için. Forum konusunu aslında açma sebebim fikirler geldikçe hemen onları sisteme aktarıp geliştirmek :)

Bundan neredeyse 3 yıl önce ytpara konusu (ozgunvideo.com) metinleri seslendirme ve resimleri manuel yükleyerek videoya yükleme özelliğiyle bir site açmıştım. Şuanki videoyap işte o sistemimin çok gelişmiş halidir. Aranızda hatırlayanlar vardır, o sistemde sadece 700 arkadaş üyelik oluşturulmuştu. Ozgunvideo.com u geçen yıl videoyapı kapatırken beraberinde kapatmıştım. Kapattıktan kısa bir süre sonra bana yaklaşık 20 kişi ulaştı, her arkadaş şunu diyordu. Yıllardır kanallarım sağlam, çok iyi kazançlar sağlıyorum. Hiç bir zaman kanalımın para kazanması kapanmadı. Yeni kanallar oluşturabilmem için ozgunvideo.com u tekrardan aktif etmemi istediler. Benim hastalık dönemlerim bitince bende Mart 2019 tarihinde yavaştan kolları sıvadım ve yazılımı büyük bir geliştirmeyle ayağa kaldırdım. Tabiki videoyap.com un ozgunvideo.com un yaklaşık 20 kat fazla kod hanesine sahip. Ama her geliştirmem aynı mantalite içerisinde oldu.

Kısaca bende Mayıs ayında denemeler yaptım ve kanalların para kazanmaları onaylanınca yazılımı 01.06.2019 tarihinde aktif ettim. Özgünvideo.com u kullanan 700 arkadaşa mail gönderdim ve çalışmalarını istedim. Aranızda bir çok kişi bunu deneyenler arasında zaten. Sonuçlarda bir tane olumsuzluk çıkmadı, her başvuru onaylandı ve onay alan hiç bir kanalın para kazanması geri kapanmadı.

Mehmet hocam kendi onay almış ve aylardır kazanıyor. Eğitim videosunu izle.

Eyvallah hocam sağolasın :)

Hocam resimlerle özgün makale oluşturan bir sistem yapabilir misin , belirlediğimiz resim sayısı kadar resim kullanan belirlediğimiz kelimelerle resim bulup makale üreten ; gerekirse bağlığını bile kendi üreten bir makale sistemi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hocam resimlerle özgün makale oluşturan bir sistem yapabilir misin , belirlediğimiz resim sayısı kadar resim kullanan belirlediğimiz kelimelerle resim bulup makale üreten ; gerekirse bağlığını bile kendi üreten bir makale sistemi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Merhaba hocam,

Yanlış anlamadıysam;
Sen örneğin bir Audi A5 arabanın resmini yüklediğinde sistemi otomatik olarak onun Audi A5 olduğunu bilmesini ve Audi A5 hakkında bir metin bulmasını istiyorsun hocam?
Eğer bunu istiyorsan hocam bu bana göre şuanlık imkansız, ama ilerideki yapay zeka teknolojileri ne gösterecek kim bilir. Fakat o resmi aldığın sayfanın adresini sisteme yazarsan o sistem sana o sayfadaki resimleri ve makaleleri çekip bir video oluşturur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri