Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

3 gün boyunca yoğun gelen ünlem sorunu hep beni yormuştu. Artık ünleme son noktayı koydum. Bu şartlar içerisinde olabildiğince şimdi genişçe açıklama yazıcam. Sonrasında sorulacak ünlemle alakalı her zaman aynı cevabı copy/paste yapacağım. İnşallah ünleme son noktayı vurmuş olduk.

Beklemedeyim hocam heyecanla :)

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] inşallah hocam herkes bunun çözümünü bekliyor şimdi çok heyecanlandık merakla beklemedeyiz.

Ünlem Geç Sistemi Tüm Sistemde Aktif Olmuştur.

Bu sistem manuel yükleme, toplu link yükleme, genel toplu video seçeneklerinde, otomatik video seçeneklerinde yani her bölümde aktiftir.

Not: Bu uygulamayı az ünlem alan kanallarınızda uygulamayınız. Yine bu uygulamayı atılan her video %100 oranında ünlem alıyorsa yine boşuna uygulamayın. Bu sistem %30 ile %80 oranında ünlem alıyorsanız çoğunlukla sizi ünlemden kurtarmaya yarar.

Ünlem Geç Sistemi Neler Yapar?
1) Bir video yüklenirken 8 haneli rakam olarak başlığını etiketini ve açıklamasını girerek yükler.
2) İlk telifli videolar & para kazan kontrolü yapıldığında(30 dakikada 1 defa) o yüklenmiş videoların para kazanması açılır ve sonrasında başlığını, etiketini ve açıklamasını otomatik orjinal olması gerekene alır.

Nasıl Aktif Edilir?
Kanallarım sayfasından hangi kanalınızda bunu uygulamak istiyorsanız o kanaldaki ünlem geçi aktif ediniz.

Benim kanalım her atılan videoda ünlem veriyor ben ne yapmalıyım:

Bu sistem malesef sizi artık kurtaramaz. ne yaparsanız yapın ünlemden o kanalı bu şekilde çıkaramazsınız.

O kanalınızı ünlemden çıkarmanın tek yöntemi şudur;
1) Kendi çektiğiniz bir videoyu yükleyin. ünlem verince ünlemin üzerine tıklayın.
2) Açılan kanıt sayfasında o videonun bulunduğu ortamdan farklı açıda bir resim linki girin. bu video bana aittir bu fotoğrafda bunun kanıtıdır yazın. kısa sürede o videonuz para kazanmaya açılacaktır.
3) O videoda para kazanma açıldıktan sonra atacağınız artık her video ünlem almayacaktır(tabiki yine belli bir miktarda ünlem gelirse ünlem olayları kanalda oluşmaya ve giderek artmaya başlayabilir.)

Ayrıca 1 mart 2014 tarihinden sonra açılmış kanallarda ünlem neredeyse hiç gelmiyor.

Ünlem neye göre çıkar ve ünlem artışı yaşanır:
Ünlem kanalınıza belli miktarda geldikten sonra giderek artar. Her gelen ünlem silinsede sonraki yüklenmelerde bu ünlem gelme oranı artarak gider. Değerli kanallarınızda kanıt sağlayarak ünlem oranını sıfıra arada bir çekmeniz çok iyi olacaktır. Ünlem geldikten sorna kanal kapatılmalar neredeyse hiç kalmadı. Artık yeni olay ünlemdir.

ünlem sistemini denedim olmadı kanala özgün video attım ispat yapacağım birde böyle deneyeyim inşallah kurtarırım kanalı :)

250 Tane video yüklemek icin ayarladım botu.Aksam geldigimde botda 250 tane yüklendi gözüküyor ama kanalıma yüklenen video sayısı 28
Sizce neden böyle oldu ?

şu anda gayet güzel çalışıyor ünlem oranı düşük kanallarda gerçekten etkili çalışıyor şu anda sıkıntı yok

Uzun videolarda ünlem sorununu çözüyor mu ve bu kanallar adsenseye bağlımıdır?

3 kanalda denedım ınsallah cozum olur :S

Eğer %100 oranda hepsi ünlem gelmiyorsa çok bariz bir şekilde ünlem oranı azalacaktır hocam.

ünlem sistemini denedim olmadı kanala özgün video attım ispat yapacağım birde böyle deneyeyim inşallah kurtarırım kanalı :)

Arkadaşa yazdığım gibi %100 oranda eğer ünlem geliyorsa onu hiçbirşey kurtaramaz dediğiniz gibi sadece kanıtla birlikte ispat yöntemi tekrardan tam ünlemsiz şekle alabilir.

250 Tane video yüklemek icin ayarladım botu.Aksam geldigimde botda 250 tane yüklendi gözüküyor ama kanalıma yüklenen video sayısı 28
Sizce neden böyle oldu ?

ünlemden, telifden v.b. durumlardan silinmiş olabilir. yüklediğim videolardan bakabilirsiniz. aynı zamanda altta sıkıntılılar diye bölüm var oradada video silinme sebeplerini görebilirsiniz. eğer şu videom mesala yüklenmemiş diyorsanız videoyap.com/durum.php adresinden o videonun durumunu görebilirsiniz. Yinede bulamazsanız sonuç destekden yazın loglarınıza bakarak anlatma yaparım iyigünler

вєякαη;304712' Alıntı:
şu anda gayet güzel çalışıyor ünlem oranı düşük kanallarda gerçekten etkili çalışıyor şu anda sıkıntı yok

Aynen berkan hocam dediğin gibi telif oranı %80-%90 nı geçmeyen kanallarda bu oranı %20-%30 lara kadar düşürüyor. 5 gündür anasayfadan yükleme olayıyla bunu test ediyordum tüm sisteme aktif ettim. çok ciddi şekilde yarar sağladığı için.

Uzun videolarda ünlem sorununu çözüyor mu ve bu kanallar adsenseye bağlımıdır?

Hocam uzun video veya kısa video ile alakalı değildir. kanal %100 ünleme düşürmüyorsa o kanaldaki ünleme düşme oranını çok aza indirir. %100 ünlem alıyorsanız kanıt sağlama ile ünlemleri yok edebilirsiniz.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] günlük belli bir miktar yüklemesi vardı ama ünlemde alıyordu bakalım ınsallah hocam olursa 10 numara olacak hayırlısı insallah

Kullanan arkadaşlar yorumlarını yazsın lüfen buraya.

Ayrıca 1 mart 2014 tarihinden sonra açılmış kanallarda ünlem neredeyse hiç gelmiyor.

bunun konuyla ilgisi yok...sabahtan beri mart mailleriyle uğraşıyorum.diğerlerinden daha iyi ama benim videolar(yt-yt)%20oranında dönüyor...

yt-yt dışındakilerde sorun olmuyor genelde..

Kullanan arkadaşlar yorumlarını yazsın lüfen buraya.

1 haftadır sistemde anasayfadan eklemede uygulanan bir yöntemdi. %40 civarında bir başarıya sahiptir.

ünlem hayatttan soğuttu yaa

Logo silme olayı da eklenecekler listesinde mi acaba ?

Logo silme olayı yer belirtme yapılmakca kolay birşey değildir. Şuanda bunu isteyen 2 veya 3. kişisiniz fakat 10 larca kişinin istediği özellikler sırayla gelicektir. inşallah onuda nisan ayı içerisinde yaparım hocam.

bunun konuyla ilgisi yok...sabahtan beri mart mailleriyle uğraşıyorum.diğerlerinden daha iyi ama benim videolar(yt-yt)%20oranında dönüyor...

yt-yt dışındakilerde sorun olmuyor genelde..

1 Martdan sonra açılan kanallar ünlemi aldıkca ünlem gelme oranı artmaya başlar. bu nedenle ilk açılan temiz kanala 100 video atıpda 100 videoyu para kazana çevirmeyi dahi yapabilirsin. şahsen kendime ait yt to yt yaptıgım 100 e yakın 1 mart dan sonra açılmış kanallarımda 90 dan fazla hepsinde para kazanması açık videolar var. Yani %10 oranının altında. Ama ünlem gelmeye başlarsa bir kanala bu oranı azaltarak gider. Şahsen videoyap istatistiğine göre 1 martdan sonra açılmış kanallara atılan videoların %93'ü para kazanmaya çevrilme oranına sahiptir. Bu oran 1 mart öncesi hiç bir kanalda bulunmuyor.

1 haftadır sistemde anasayfadan eklemede uygulanan bir yöntemdi. %40 civarında bir başarıya sahiptir.

Logo silme olayı yer belirtme yapılmakca kolay birşey değildir. Şuanda bunu isteyen 2 veya 3. kişisiniz fakat 10 larca kişinin istediği özellikler sırayla gelicektir. inşallah onuda nisan ayı içerisinde yaparım hocam.

1 Martdan sonra açılan kanallar ünlemi aldıkca ünlem gelme oranı artmaya başlar. bu nedenle ilk açılan temiz kanala 100 video atıpda 100 videoyu para kazana çevirmeyi dahi yapabilirsin. şahsen kendime ait yt to yt yaptıgım 100 e yakın 1 mart dan sonra açılmış kanallarımda 90 dan fazla hepsinde para kazanması açık videolar var. Yani %10 oranının altında. Ama ünlem gelmeye başlarsa bir kanala bu oranı azaltarak gider. Şahsen videoyap istatistiğine göre 1 martdan sonra açılmış kanallara atılan videoların %93'ü para kazanmaya çevrilme oranına sahiptir. Bu oran 1 mart öncesi hiç bir kanalda bulunmuyor.
inş hocamm. adam dizinin partınnı üstüne ufacık yazı yazmıs onun yüzünden telif atıyor deli olıuyorum

inş hocamm. adam dizinin partınnı üstüne ufacık yazı yazmıs onun yüzünden telif atıyor deli olıuyorum

png logo ile kapatma yapılabilir. büyük bir logo ayarlarsanız o bölgeye basabilirsiniz. belki ileri günlerde logo sil olayını yapabilirim. ama önceliğim otomatik farklı site botlarınıda entegre etmektir.

hocam size destekten yazdım müsaitseniz cevap verebilirmisiniz.Toplu video artırmı için ödemeyi yaptım.

Ödemeyi onayladım.

Gece 12'ye kadar destekden yazılmış tüm mesajlara cevap verilmiştir. Gece yarısından sonra atılacak mesajlara Sabah 08:00 mesai başlamasıyla birlikte vericem.

Herkese bol kazançlı geceler dilerim.

png logo ile kapatma yapılabilir. büyük bir logo ayarlarsanız o bölgeye basabilirsiniz. belki ileri günlerde logo sil olayını yapabilirim. ama önceliğim otomatik farklı site botlarınıda entegre etmektir.

Ödemeyi onayladım.

Gece 12'ye kadar destekden yazılmış tüm mesajlara cevap verilmiştir. Gece yarısından sonra atılacak mesajlara Sabah 08:00 mesai başlamasıyla birlikte vericem.

Herkese bol kazançlı geceler dilerim.

evet doğru hocam dediğiniz gibi yapabilirim ama o adamın koyduğu yeere ben nasıl tutturabilirim kendi logomu

ünlemden geçme olayını anlatmışsınız hocam.
Fakat ben dün normal özgün bir video çektim . Attım belgelerle felan .
videomun ? (soru işaretinden) $ (dolar oldu) .Fakat arkasından baska video attım . Yine ünleme düştü :(:(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri