- Web sitesi
- www.ytpara.com
Yöntem kesinlikle hile hurda değildir tamamen yasal tamamen özgün olacaktır.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
вєякαη;306984' Alıntı:Yöntem kesinlikle hile hurda değildir tamamen yasal tamamen özgün olacaktır.
Arkadaslar bilen birisi varsa eger cevap verirse sevinirimArkadaşlar bota yükleme komutunu verdik diyelim,250 tane video yüklenmeye basladı.
Sitenin acık kalması gerekir mi yoksa kapatayım mı ?
Site açık kalırsa bir faydası var mı ?
Arkadaslar bilen birisi varsa eger cevap verirse sevinirim![]()
вєякαη;307033' Alıntı:Mümkünse bu olay tamamen forum içersinde kalsın arkadaşlar forum zaten dışarıya kapalı yönetim bu konuda çok hassas ve gereken önlemlerde alındı bakın herkes bu ünlemden teliften çok çile çekti bunu kendime de saklayabilirdim bütün yaşanılan bende dahil zorlukların farkındayım kendim gibi sizleride düşündüm inşallah sistemi hayırlısı ile bota entegre edilmesi kaldı...
hocam sizin yöntem spam videoyla oynama yaparak yani içeriği aynı ama bişeyiyle oynama yaparak aynı videoyu youtube a yeni atılmış bir video halinemi getiriyorsunuz saçmaladım ama![]()
вєякαη;307040' Alıntı:Videonun hiç bir parçası ile oynanmıyor. Bot ile hesabımıza yüklediğimiz her video özgün olacaktır yani hiç kimsede olmayan videolar olacaktır.....
Hocam valla kalbime inecek ya![]()
hocam sizin yöntem spam videoyla oynama yaparak yani içeriği aynı ama bişeyiyle oynama yaparak aynı videoyu youtube a yeni atılmış bir video halinemi getiriyorsunuz saçmaladım ama![]()
вєякαη;307040' Alıntı:Videonun hiç bir parçası ile oynanmıyor. Bot ile hesabımıza yüklediğimiz her video özgün olacaktır yani hiç kimsede olmayan videolar olacaktır.....
Hocam yine yt'den çekiyoruz ama hiçkimsede olmayan bir hale dönüştürüyoruz bu sekıldemi ?
вєякαη;307045' Alıntı:Aman hocam önce sağlık gerisi önemli değilÖlüm dışında her sorunun bir çaresi vardır.
Hocam bu dediğiniz zor bir şey sistemi çok yorar.Video oluştururken sistem render alması gerekir.Buda işlemciden ramdan çok yemesi demek.
вєякαη;307064' Alıntı:hayır tam aksine normal video yüklemekten çok daha hızlı olacaktır![]()
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.