Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Web_Scripti

videoyap uzun zamandır biliyorum kısmet demekki birinin tavsiye etmesi gerekiyomuş. 41 dakikalık 6 ncı eğitim videonu izledikden sonra bende kara kıldım :) özgün yerine bi çok kanal açıp kazanmya şuan galiba yeni üye olmak istedim malesef kapalı destek bölümünden yazayım dedim malesef oda kapalı :) uygun zamanda bir hesap

Arkadaşlar bende bu gün kullanmaya başladım botu. Bilgili arkadaşlardan ricam her türlü ayarı yapmış olmama ve normalde bir sorun gözükmediği halde bot videolarımın para kazanmasını açmıyor... Videoyap sayfasında bağladığım kanal için belirlediğim sürelerde otomatik olarak yapılacak ya da yapıldı yazıyor ama bir hareket yok...Nerede yanlışlık yapıyorum acaba?

Hocam kanalınızdan para kazanmayı aktif ettiniz mi?

24 sattir videolarım yüklenmiyor arkadaşlar aynı sorunu yaşayan var mı?

Beyler yanlışlıkla youtube kanalımı tekrar google+ bağladım ve videolarım uçtu gitti şimdide aynı gmail ile kanal oluşturdum botun indirdiklerini tekrar aynı hesaba indirmek istiyorum fakat api key aynı olduğundan bot bu video daha önce inmiştir filan yazısı çıkıyor bunu nasıl düzeltebilirim projeleri sil gibi bi seçenek vardı sanırım bulamıyorum 0 layamıyormuyum bu botun kayıt ettiği bilgileri ?

Acil cevap bekliyorum. @Dehşetengiz
@
[URL="http://www.ytpara.com/604/serce.html"]serce

[/URL]

Web_Scripti

videoyap uzun zamandır biliyorum kısmet demekki birinin tavsiye etmesi gerekiyomuş. 41 dakikalık 6 ncı eğitim videonu izledikden sonra bende kara kıldım :) özgün yerine bi çok kanal açıp kazanmya şuan galiba yeni üye olmak istedim malesef kapalı destek bölümünden yazayım dedim malesef oda kapalı :) uygun zamanda bir hesap

üyelik aldıktan sonra paypal veya kredi kartıyle ödeme yaparsan anında açılıyor hesabın. üye ol, süre al şeklinde çalışıyor. süren varsa özellikleri kullanabiliyon.

Benim artık sunucumdamï sorun var üyeliğimdemi sorun var bilemiyorum ama dün gün içinde 50 videoyu 5 saatte yükledi.gece yükleme verdiğim 150 taneden ise 120si hala duruyor.herkes takır takır yüklerken biz kaplumbağa hızıyla yüklüyoruz.

şu botun ağrlığı çileden çıkarıyor beni. bende mi bu sorun var. dün 250 video emri verdim 19 saat olmuş 220si hala duruyor nasıl iştir bu

Hakkını satmak istiyen arkadaşlar pm atabilirmi?

İstatistikler bölümü 1 saatte 1 güncellenir hocam. En altta son güncelleme tarihi yazar.

hocam videoları teker teker tek tıkla mozaikleştirip tekrar orjinaline döndürdürme özelliği ekleseneniz süper olur. Ünlem geçmesi için tek tek yapmak zorunda kalıyoruz :( Toplu videoda çekilmez oluyor ayrıca özel olarak yüklediğimiz zaman videoları toplu video etkinleştirme yapılamaz mı ?

Bunu düşünmüyor musunuz bu botta bence büyük eksikliklerden biri bu :o

Beyler yanlışlıkla youtube kanalımı tekrar google+ bağladım ve videolarım uçtu gitti şimdide aynı gmail ile kanal oluşturdum botun indirdiklerini tekrar aynı hesaba indirmek istiyorum fakat api key aynı olduğundan bot bu video daha önce inmiştir filan yazısı çıkıyor bunu nasıl düzeltebilirim projeleri sil gibi bi seçenek vardı sanırım bulamıyorum 0 layamıyormuyum bu botun kayıt ettiği bilgileri ?

Acil cevap bekliyorum. @Dehşetengiz
@
[URL="http://www.ytpara.com/604/serce.html"]serce

[/URL]
Kanallarım kısmında o kanalin yanında kanal raporu nu sil yazıyor oraya tıklayın sorun cozulur

üyelik aldıktan sonra paypal veya kredi kartıyle ödeme yaparsan anında açılıyor hesabın. üye ol, süre al şeklinde çalışıyor. süren varsa özellikleri kullanabiliyon.

kardeşim üye olamıyorum ki ödeme yapim :D bi yardımcı olsanız

üye alımları kapalı

Web Scripti arkadaşa şöyle özel sunucuular almak şart...

upload'da ve sunucu yavaşlığına son vermek lazım :D 640 $ = 1200-1300 tl tutar aylık

64 gb ram 20 çekirdekli işlemci :) arkadaşlar nedersiniz fikrime

27j8jv.jpg
,

ünlem soruna başka çözüm gerekli artık mozaikleştirmede işe yaramıyor videoyaptaki çözümde işe yaramıyor

üye alımları kapalı

Web Scripti arkadaşa şöyle özel sunucuular almak şart...

upload'da ve sunucu yavaşlığına son vermek lazım :D 640 $ = 1200-1300 tl tutar aylık

64 gb ram 20 çekirdekli işlemci :) arkadaşlar nedersiniz fikrime

27j8jv.jpg
,
kaç dedicated var senin haberin var mı :cool:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri