Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Dünya engeli telif alan videoları uyarması çok iyi olmuş . Özellikle dünya engeli gelenleri uyarması .

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

hocam son koyduğunuz özellik bomba bu özelliği otomatik kanal çekmelerde de yapabilecekmiyiz.

Sen bir harikasını [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hep büyük düşünüyorsun. Ve aldıgın paranın her kuruşunu sonuna kadar hakediyorsun.

dün gece video attığım kanallar da kapanma çok şükür olmadı bot hızıda kendine gelmeye başladı

zarar büyük ama napalım bundan sonra olmaz inşallah

вαттυѕαу;397900' Alıntı:
Bilgilendirme bekliyorum senden , Kapandı mı kapanmadı mı alıntı yaparak söyler misin :)

hocam benide alıntılarsan sevinirm

Merhaba Arkadaşlar,

sabahtan bu yana neredeyse hiç denecek kadar kanal kapandı. Bir çoğu 3 defa telif aldığı için kapanmış kanalldır. Bazılarıda binlerce videoyu tek kanala 1 günde atmış arkadaşlardır. Toplu bir kıyım yok aynı oranda devam ediyor. Kısmetse bu gece aüper bir yenilik getiriyorum. Toplu video bölümünde tik atıp işaretleme yerinde bir üyem ünlem yemişse o videodan turuncu uyarı vericek. Eğer o çektiği videonun kanalından 3. şahıs almışsa kırmızı uyarı vericek. Böylelikle kelime ara, playlist ve kanal çekme çok daha risksiz video oluşturmanızı sağlayacaktır.

Merhabalar,

Bu sistem çok iyi oldu teşekkür ediyorum. Bu gibi çalışmalar sizin ne kadar tecrübeli ve başarılı olduğunuzun altını çiziyor.

25 kanaldan 18 tanesi az önce uçtu kanallar en son 11 de kontrol edilmiş hepsi bi anda gitti :(

Edit: geriye kalan 7 kanal daha kapandı

Bende Yeni kanal açtım .. yedekten videoları atıyordum 5 video yükledi Botdan kanal patladı .. 5 dk. geçmeden hesap patladı ..

Merhabalar,

Biraz önce bütün kanallarım devre dışı bırakıldı. Bu konu hakkında bilgi alabilir miyiz ?

Merhaba arkadaşlar az itibariyle benimde 2 kanalım yine kapandı.

yt bir işin cılkı çıktımı delirir arkadaşlar bunu dikkate alıp yenilik getirin ki kimse üzülmesin.

İnatla abartarak video yüklemeye çalışanların daha çok kanalı patlar.....

25 den fazla kanalım gitti ama 25 kanalla aynı pcde açtıgım ve kendi pcden özgün videolar attıgım kanalıma yine birşey olmadı bir önceki kıyımdada bu kanala birşey olmamıştı bence hangi pcden kanal acıyosak o pcden yükleme yapmamız gerekiyor gibi farklı ip olunca kapanıyor sankı

25 den fazla kanalım gitti ama 25 kanalla aynı pcde açtıgım ve kendi pcden özgün videolar attıgım kanalıma yine birşey olmadı bir önceki kıyımdada bu kanala birşey olmamıştı bence hangi pcden kanal acıyosak o pcden yükleme yapmamız gerekiyor gibi farklı ip olunca kapanıyor sankı

alakası yok.

Ki bot api ile yüklüyor.

Manuel yüklesen tamam diyecem de yine kapanmaz.

Bir şeyleri yanlış yapıyorsunuz benim de 1 kanal uçtu aynen yoluma devam ediyorum sorunsuz bir şekilde.

Youtube ile aram gayet iyi :D

Youtube istese zaten spamı şimdi bititir . Ama adamlar şu izlenimi veriyor abartmayın, etiketler,açıklamayı bari kendiniz girin daha fazla ziyaretçiler videonuza ulaşsın vs..vs.. tamamen aynı olmasın ama bizim millet tembelleştikçe,tembelleşiyor...:)

fressber bende kac gundur diyorum ama anlayan yok kurunun yanında yaş yanmaya devam edecek ipler mimlenecek böle abandıkca ben 1 kanala günde attıgım en fazla video sayısı 5'i geçmez

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri