Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

вєякαη;408080' Alıntı:
Şu botu bot kullanmayı bilmeyen kişilere satıyorsunuz ya bişey demiyorum hocam hem size zarar hemde boş kalabalık fiyatı lütfen 100 tl yapın hocam o zaman gerçek videoyap kullanıcıları ortaya çıkacaktır. Size verdiğim para sonuna kadar helal olsun ben bu bot sayesinde günde 350 tl ye kadar ulaşan kazançlara ulaştım size Allah sizi başımızdan eksik etmesin yar ve yardımcınız olsun

Keske acmasalarmis senin banini ....

вєякαη;408127' Alıntı:
Size birşey yazan oldumu ? Yarası olan gocunurmuş ben öylesine bir laf söyledim ve doğruda söyledim bot kullanmasını bilmeyene satmayın dedim yada fiyatı yükseğe çekin dedim videoyap 1,5 yıldır hizmet veriyor ve kendisini kanıtlamış bir sistem halen nasıl olurda böylesine saçma şeyler yazarsınız anlam veremiyorum.. Adam koskoca yardım videosu çekmiş bari birşey bilmiyorsunuz laf kalabalığı yapmayın bişeyler öğrenmeye çalışın Kazancı olmayan adam ne yapacak biliyormusun ? oturup öğrenecek herşey öyle kolay değil videoyap para kazandırma makinası değil biraz insanın içinden gelmeli istemeli istek olmalı ve istediğini başarmalı !

tabi tabi saçma olur zaten yazdıklarım :)

Zaten bi senin yazdıkların mantıklı olur :D

200de az 1k tl yapalım 3 kişi kullansın botu nasıl fikir

Uyan var uymayan var bana kalırsa güzel fikir :) Çok ciddiyim eski haline döneceğini bilsem kanallarımı gönül rahatlığı ile koyabileceğimi bilsem 1 k veririm :) Cünkü suanda ondan az gitmiyor kanalları ayakta tutmak için yaptıgım sistemlere :)

Para Kazanma açma özelliği mutlaka açılmalı.Tek tek çok zor oluyor partnerlerde

an itibariyle bot ile yükleme yaptığım 8 kanalım kapandı. demekki bu kapanmaların telif kontrolü ve video ortası reklam kontrolüyle alakası yok. başka birşeyler var

Merhaba Arkadaşlar,

bugün sabahtan bu yana destekde sadece beni bekleyen mesajlar var. Ekibimin cevaplayaöadıklsrı beni bekliyor. Bende elimden geldiğince stabil yapıp süper bir özelliği bu gece getirecegim. Bazıları yavaş çalıştığımı düşünebilir, çalışma şeklimide beğenmeyebilir. Ben ortalama 15 gündür uykusuz gece gündüz çalışıyorum. Varsa sıkıntınız destekden yazın. Ekibim dönmesede en geç 24 saatte ben dönerim(yazılım geliştitdiğim zamanlar 24 saat içerisinde cevap verebiliyorum. Ekibimün cevaplayabileceği soruysa mesai saatlerinde cevaplarlar.)

Arkadaşlar günde 50-100 arasınkanal kapanıyor. Sistemde 126.000 kanal mevcut. Eğer süzdede bir kapanma oluyorsa bunu hangi yöntemlerle yaparsanız yapın kapanacaktır. Dün attığım konumdaki mesajı uygulayın kapanma yaşamazsınız.

Arkadaşlar günde 50-100 arasınkanal kapanıyor. Sistemde 126.000 kanal mevcut. Eğer süzdede bir kapanma oluyorsa bunu hangi yöntemlerle yaparsanız yapın kapanacaktır. Dün attığım konumdaki mesajı uygulayın kapanma yaşamazsınız.

Hocam kanal kapanmalarının olayını çözdüm bana göre 1 kanala eş zamanlı 100 video falan atarsan yani 30 dkka da 1 saat de kanal gidiyo, ama 8 saatte atarsan kanal sağlam olay kesinlikle bu ve mantıklı olan da bu bilinçsiz spamı engelleyebilecek derecede mantıklı birden atıcağına zamana bölerek daha iyi içerik atabilirsin..

Okyanusun yaklaşık 3000 metre altından Tapatalk ile gönderildi.

Dakika aralıkları ile atmak kanalın kapanmasını önlüyor birde bir kanal bitmeden diğerine geçmeyin bu sayede 2 haftadır kapanma yüzü görmedim beni yanlış anlayan bazı arkadaşlar kusuruma bakmayın inanın bende üzülüyorum ama biraz dikkat lütfen bu saatten sonra kanal kapanması bana göre kullanıcı hatasından başka bir şey değil

Hocam kanal kapanmalarının olayını çözdüm bana göre 1 kanala eş zamanlı 100 video falan atarsan yani 30 dkka da 1 saat de kanal gidiyo, ama 8 saatte atarsan kanal sağlam olay kesinlikle bu ve mantıklı olan da bu bilinçsiz spamı engelleyebilecek derecede mantıklı birden atıcağına zamana bölerek daha iyi içerik atabilirsin..

10 dakika aralıklarla 90 video yükleme emri verdirildi. Kanalık aynı gün tahminen 30 video yukle dikten sinra kapandı. İki hafta sonra ilk defa kanalım kapandı

Son düzenleme:
10 dakika aralıklarla 90 video yükleme emri verdirildi. İki hafta sonra ilk defa kanalım kapandı

Hocam 1000 kanaldan 10 kanalın bu şekilde gitmesi olağan sayılabilir başka bir kanal üzerinde deneyin tabi içerikle de bağlantılı olabilir.

Toplu Video Yüklemeye çalıştığım zaman videolar yükleniyor özgün olarak fakat videolar slayt gösterisi gibi ve sesleri olmadan yükleniyor 40 tane böyle video yüklendi.
Bilgisi olan var mı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri