Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sure satin almaya calisip hata sayfasina yonlenen arkadaslar,
Https yi http yapin.
süre satın al dendiğinde hata sayfasına yönlendiriyor...
aynen süre satın alacaz hata sayfasındayız ve acil lazım :/
hocam özgün video yükle kısmından video yükledim ünlem verdi ispatlama yoluna gıdıyorumda müziklerin lisansını nasıl alabılırım?
Hocam , kanallarım kısmına yanlışlıkla kanal URL sini yapıştırdım bi baktım ki videolar yükleniyor,
Anlıyacağınız mail kısmına mail yerine kanalımızın URL adresini girsek bile video
yükleyebiliyoruz. Bundan haberdarmıydınız hocam![]()
Hocam anasayfadan video yüklemede sıkıntı var ilgilenirmisiniz?
Hocam anasayfadan video yüklemede sıkıntı var ilgilenirmisiniz?
Merhaba hocam,
sıkıntı belli bir sürede donmasıysa eğer datacenter dün gece makina kurulumunu yaparken ayarlamayı unutmuş. Kendilerine ilettim düzelicektir. 100 saniyeden fazla sürmesi dahilinde 100. saniyede işlemi durdurabiliyor. Bu aslında tarayıcıyla alakalı bir durum. Fakat tarayıcıya işlemi durdurma emrini verditebiliyoruz. Sabah datacenter ayarlamış olacaktır.
Hocam hafta sonu gelecek olan para kazanma özelliği ile adsense bilgilerini de çekecek sistem değil mi ?
Merhaba hocam,
hayır hocam. O farklı bir durum. Kanal istatistikleri bölümüne analytics ekliyorum. Yani kanalın kazanç durumunu onun içerisinde yazacak hocam. Ama onun yapımı 10 günü bulabilir.
Hocam kazanç için demiyorum zaten benim derdim hangi kanalım adsense ye bağlı hangisi bağlı değil bunu görmek . Sistem bunu çekecek mi ? Eğer bu bilgiyi çekmeyecekse mecburen tüm kanallara girip tek tek bakmam gerekecek![]()
Merhaba hocam,
youtube token sistemin kanal analytics rapor kodları var. Henüz incelemedim fakat o bölümden adsense kimliğini çekebileceğimi düşünüyorum. Kimlik noyu Çekemesemde adsenseye bağlı olup olmadığını kesin yaparım.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ünlem yöntemi ile ilgili destekden dün akşam yazmıştım ama henüz dönüş yapmadınız hocam
Az kaldı. bu gecede para kazanma oto kontrol aktif olur inş. sonra kaldıgımız yerden çalışmaya tam gaz devam ederiz inş. ünlem sorunu en önemlisi zaten.ünlem geç sistemi ne zamana yetişir
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Hocam dün itibari ile 3 kanalım kapanmış neden olabilir acaba 20 kanal eklemiştim sadece 3 tanesi gitmiş sadece.
Merhaba hocam,
testi gün içerisinde yapacagım. Mantıklı bir yöntem. İnşallah sayende geçeriz.
merhabalar,
inşallah bu gece teslim edildiği gibi bende aktif edecegim. Ünlem geç için önerileri dinleyip hepsini test ediyorum
Merhaba hocam,
geçmiş olsun. Youtube un algıladıgı bir yöntem olması gerekiyor. Mesala aynı ipden açılan kanalları banlama gibi. Birde o kanallara ünlem gelme oranı yüksekse ünlemin belli oranı kapattırır. Kanalı açtıktan sonraki gün sisteme ekleyin. Özgün video bölümüyle video yükleyip spam olmadıgını gösterin. Sonraki gün spame başlayın. En ideal ömürlü kanal tipidir.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.