VSP Group Tanıtım

Boşa uğraşmayın arkadaşlar bu çakallar açık kanalın iki aylık kazancını (20k) ödemeyip partnerden attılar. Mn gibi çakal bunlarda.. Kanalda ne telif ne uyarı ne eşleşen hiçbirşey yoktu. Şimdi kanalı adsenseye bağladım orda devam ediyor inşallah uzun süre açık kalır..

---------- Spam Engelliyici 12:57 ---------- Önceki Mesaj 12:54 ----------

Senin durum ne oldu hocam alabildin mi paranı yoksa attılarmı kanalı partnerden benimkini 30 unda atmışlardı

---------- Spam Engelliyici 12:58 ---------- Önceki Mesaj 12:57 ----------

Senin ödeme geldi mi hocam şu sorunlu kanalın görüşemedik

özgün kanaldan ödeme alamayan var mı arkadaşlar

Hocam ben de takipteyim... Ödemeleri alabildiniz mi acaba?. Benim network VOUStudios.. Onlar da bunlar gibi geçen ayın 30 da beni attılar. Sonra kanala yeniden bağlantı gönderdiler. Elbette dashboartan tüm kazanç sıfırlandı. Ama youtube de kazanç gözüküyor. Adamlara bir sürü mail attım cevap vermiyorlar.

Hocam ben de takipteyim... Ödemeleri alabildiniz mi acaba?. Benim network VOUStudios.. Onlar da bunlar gibi geçen ayın 30 da beni attılar. Sonra kanala yeniden bağlantı gönderdiler. Elbette dashboartan tüm kazanç sıfırlandı. Ama youtube de kazanç gözüküyor. Adamlara bir sürü mail attım cevap vermiyorlar.
Malesef iki aylık parayıda alamadım zaten son 60 günlük ödeme yapılmaz demişlerdi canlı destekten... kanalda partnerden atıldıktan birkaç gün sonra kapandı

Ben gecen ay para mı alamadım acik kanal yüklü meblağ kanal hala hala vsp de hala para kazanmaya devam ediyo fakat alamadık. Gecen ay kapalı kanalları gönderdiler ne yaptıkları belli değil

bi kanalım vardı dün kapanmış geçen ayın ödemesi 200 dolar kesinleşti bu ay da 400 dolar kadar birikmişti alabilir miyim ? :(

Kapanmayan Kanalım İçin Çıkma İsteği Gönderdim. 3 Kere Reddettiler.
Desteğe Yazdım 90 Gün Bekleyecen Diyolar.

kesinleştikten sonra kapanan 2-3 haneli ödemeler geldi. 4haneli bekleniyor.

Benim Açık Kanal, Dün Ödediler;

Kesinti Yaptıkları Halde Örnek: 50 WMZ Oluyor 48 WMZ

Hem %30 Kesiyorlar Hem Gönderirken Kesiyorlar.

2-3 acik kanaldan 4 hane bekliyorum. Gecen ay 5 hane ödemediler partnerden çıkarın dediğim de kanalı kapattırdılar. Ama su piyasa ortamında yine de şükretmek lazım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri