KimLanBunLaR
Yasaklanmış
on numara sistemleri var adamların hiç sekmiyor ^^
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Boşa uğraşmayın arkadaşlar bu çakallar açık kanalın iki aylık kazancını (20k) ödemeyip partnerden attılar. Mn gibi çakal bunlarda.. Kanalda ne telif ne uyarı ne eşleşen hiçbirşey yoktu. Şimdi kanalı adsenseye bağladım orda devam ediyor inşallah uzun süre açık kalır..
---------- Spam Engelliyici 12:57 ---------- Önceki Mesaj 12:54 ----------
Senin durum ne oldu hocam alabildin mi paranı yoksa attılarmı kanalı partnerden benimkini 30 unda atmışlardı
---------- Spam Engelliyici 12:58 ---------- Önceki Mesaj 12:57 ----------
Senin ödeme geldi mi hocam şu sorunlu kanalın görüşemedik
özgün kanaldan ödeme alamayan var mı arkadaşlar
Malesef iki aylık parayıda alamadım zaten son 60 günlük ödeme yapılmaz demişlerdi canlı destekten... kanalda partnerden atıldıktan birkaç gün sonra kapandıHocam ben de takipteyim... Ödemeleri alabildiniz mi acaba?. Benim network VOUStudios.. Onlar da bunlar gibi geçen ayın 30 da beni attılar. Sonra kanala yeniden bağlantı gönderdiler. Elbette dashboartan tüm kazanç sıfırlandı. Ama youtube de kazanç gözüküyor. Adamlara bir sürü mail attım cevap vermiyorlar.
Malesef iki aylık parayıda alamadım zaten son 60 günlük ödeme yapılmaz demişlerdi canlı destekten... kanalda partnerden atıldıktan birkaç gün sonra kapandı
özgünle ne işimiz var hocam spam tabiki telif eşleşen vb hiçbir uyarı yoktu kanalda aylardır farklı partner ve adsenselerimde bulunan bir içerik.. ne olduysa vspye gelince sıkıntı olduspam kanal mıydı hocam özgün mü
bi kanalım vardı dün kapanmış geçen ayın ödemesi 200 dolar kesinleşti bu ay da 400 dolar kadar birikmişti alabilir miyim ?![]()
4 hane var kanal dün kapandı geçen ay kesinlestikten sonra kapanan kanalların cogunu ödediÖdemiyorlar sanırım , benim 88 dolar vardı kesinleşen ödemediler.
4 hane ödeme bekleyen varmı
Acık kanalmi yoksa kapalımıMorug benim varya başladımı ödemeler
Acık kanalmi yoksa kapalımı
4 hane açık kanalmı hocam2-3 acik kanaldan 4 hane bekliyorum. Gecen ay 5 hane ödemediler partnerden çıkarın dediğim de kanalı kapattırdılar. Ama su piyasa ortamında yine de şükretmek lazım.
4 hane açık kanalmı hocam
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.