Yasin Çakmak Burdamı !! [email protected]

beyto33

Yasaklanmış
Yasin Çakmak Burdamı !!

eeeeey yasin çakmak senmi çektin benim attığım filmide partner kanalıma telif atıyorsun........3 aydır üzerine durduğum partner kanalım kapanacak senin yüzünden ....acilen bana ulaş......

Nasıl bi adam bugün 15,08,2013 saat 12 de 2.telifi attı adi herif

[email protected]

Abi burasıda karakola döndü iyice, yok o burdamı, yok bu burdamı hahaha bişey kayboldumu herkes bu forumda arıyo valla. :D :D

Abi burasıda karakola döndü iyice, yok o burdamı, yok bu burdamı hahaha bişey kayboldumu herkes bu forumda arıyo valla. :D :D

Genellikle bu işleri yapanların %75'i bizim forumda olduğu için burada aramamız normal. :D Zaten böyle konular açılınca genelde kişi bulunuyor. Ya da kanalı patlatılıyor patlatılınca hemen özür mesajı ile kişiye forumdan ulaşıyor. Biz de alıştık böyle sahte telif atan ala gav*tlara.

arkadaşalr 3 aydır gözümün nuru gibi baktığım kanalım saht telif yüzündne kapanmasını istemiyorum....onun için arıyoruma rkadaşı

director.gif
yasin çakmak acilen belediyeye çağrılıyorsunuz

arkadaşalr 3 aydır gözümün nuru gibi baktığım kanalım saht telif yüzündne kapanmasını istemiyorum....onun için arıyoruma rkadaşı

Yok hocam yanlış anlama ben işin şakasındayım biraz moral vermek istemiştim fakat geçmiş olsun inşallah bulabilirsin.

2 ay öncesi altın yumurtlayan partner kanalımı kapattırmıştı hiç bir şekilde cevap vermiyor dizilere telif atıyor genellikle

TR kanalı açayım dıyorum plan yapıyorum şöyle böyle diye sonra hergün bu şekilde konular görünce vazgeçiyorum. Nasıl bir milletiz arkadaş. Yabancı kanalımda hergün benım paylaştığım videoyu 10 kanal paylaşıyor kimse birbirine telif atmıyor ...
Geçmiş olsun

Youtube telif gönderen kişilerden telifi gönderirken gerçek kimlik bilgisi, gerçek adres ve telefon gibi iletişim bilgilerini istemediği sürece bu sorunu kimse çözemez ve daha çok kişinin canı yanar.

Adam köy köy dolaşıp çerçi'lik yapıyor ve katır'ın üstünde gezerken bile sallama bir mail adresi ile istediği kişiye telif atabiliyor, bu ne ciddiyetsizlik ? Youtube'yi en yetersiz ve umarsız gördüğüm konu budur.

Neyse ki güçlü partnerler sizin bildirdiğiniz sahte telif sahiplerini youtube'ye bildirip sadece kanalını kapattırmakla kalmıyor, IP numarasını bile banlatıyor ve onu o IP numarası ile bir daha youtube'ye giremez hale getiriyor.

bu sahte telıf atank köpekler yüzünden insanın canı acıyor.. benımde kanallarımı yedı adi herifler. gecmıs olsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri