YouTube Gelirinizi %100 Arttırın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler tartışma konusu değil burası, konuyu daha fazla dağıtmayalım meseleye yoğunlaşın siz de. Muhammed i yakalamışken sistem hakkında sorunuz varsa sorun işte ne geçimsiz milletiz anlamıyorum ki işe yoğunlaşın birbirinizle uğraşmayın artık

---------- Mesaj saat 15:33:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:31:55 civarında gönderildi. ----------

5 dolarlık paket aldım.Videoları ekleyemedim.Showyou.com dan watch later'daki videoları paylaştım.Ama stats'ın olduğu yerden video ekleyemiyorum.Ve video istatistikleri sitede yer almıyor sanırım?

Sistemi biraz kurcalayıp çözmeye çalış izlenimlerini bize aktar hocam ben de alacağım 5 dolarlık paket

Bu siteyi türkçe kanallarda denemek ne kadar mantıklı?

İzlenimler organik hocam. Büyük bir site zaten ve imleme yapılıyor. 25$ dan kasıt zaten daha fazla avantajlardan yararlanmak daha çok kişinin göreceği yerde videolarımızı yayınlamak. 1 izlenimde gelebilir 100 binde gelebilir videoya. Herhangi bir paylaştırma olsa zaten imleme olmaz.

@Bonna'nin cezasini kaldirdim ve gercekden ne icin banlandigini bende merak ediyorum Muhammed.

Ayrica Bu paylasilan konunun durumu nedir necidir bilmem ama Kendine ait olmayan bir paylasimi burda kendi ismin adi altina paylasman,ve bu paylastigin site her ne is yapiyorsa ordan odeme almis kazanmis gibi gostermen cok yanlis.

Senin bu siteyi kullanmadigini daha yeni tanidigini varsayiyorum.Lutfen yanlis anlama ancak yaptigin bir cok sey artik biraz abartiya kacmaya basladi.

Bu site bir imleme sitesi olabilir ama hic bir imleme sitesi paylastigin videodan yada videolardan dolayi sana ertesi gun yansitacak skeilde heleki kazanc saglatacak sekilde mlenen videonun kazanmasi icin ugrasmaz.Yani bu izlenim satisidir.Adamlar anladigim kadari ile izlenim satisini direk yapmak yerine site uzerinde paylasim yaptirip sanki siteden paylastigin videolarin baskalari tarafindan izlenildigini filan gostermek maksadiyla bu yolu secmisler.

Kullanan kullanabilir zarari olurmu olmazmi ki bana gore bu bir izlenim satisidir gercekde olabilir sahtede ama ben o riske girmem.Herkes denesin kullansin bos adsensesi cop adsensesi varsa onda 1 ay denesinler bakalim odeme alirlarsa paylassinlar herkes ona gore yoluna isine baksin.

Sen dahi denemeden ,odeme almadan bu tur konularda liderlik yaparak yonlendirme yapman cok yanlis muhammed.

Yetkini aliyorum kusurabakma.Cunki cok seyi cogu seyleri okuduklarinla yabanci sitelerde denemeden burda test ettirmeye kalkiyorsun millete bu yuzdendaha fazla sabredemeyecgim.

Saygilarimla.

Aşağıdaki sebep´ten dolayı yasaklandınız:
Bunu da bana yakışan olarak sayarsın. Senin gibileri de iyi bilirim.

Bu saatten sonra [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] gibi forumda fazla aktif olmayacağım arkdaşlar.Facebook adsense grubundan veya skype'den bana ulaşıp,sorularınızı sorabilirsiniz.Saygılarımla

Bu saatten sonra [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] gibi forumda fazla aktif olmayacağım arkdaşlar.Facebook adsense grubundan veya skype'den bana ulaşıp,sorularınızı sorabilirsiniz.Saygılarımla

beraberiz dostum DeTeFabula varsa biz yokuz abi bye

Bu saatten sonra @Muslera06 gibi forumda fazla aktif olmayacağım arkdaşlar.Facebook adsense grubundan veya skype'den bana ulaşıp,sorularınızı sorabilirsiniz.Saygılarımla

Ortada bi yanlislik varsa ve bunu gorursem kim olursa olsun benim gozumde aynidir Bonna.Bu yuzden bence bu sekilde olmasi gereken sey oldu bu yaptigim degisikliklerle..
Bu siteyi deneyenler kazananlar iyimi kotumu yazsin herkes faydalansin,yada herkes uzak dursun.

bence sorulucak soru şu neden chromeden eklenti indiriyoruz ?

watch later yapmak içinmi yemeyin direk linkinide yapıştırabilirdik uygulama bence temiz değildir söliyim

bence sorulucak soru şu neden chromeden eklenti indiriyoruz ?

watch later yapmak içinmi yemeyin direk linkinide yapıştırabilirdik uygulama bence temiz değildir söliyim

Bu soruyu bekledim bir gün :D eklenti indirirken dikkat ettiysen hemen üstünde bir buton gibi birşey var üstüne gelince java kodu var onu "firefox da " yer imlerine kayıt et videoyu aç o kayıt ettigine bas direk algılıyor paylaşabiliyorsun eklentisiz

Bu siteyi türkçe kanallarda denemek ne kadar mantıklı?

Sitenin genel hiti ABD üzerinden yani sen türkçe paylaşırsan içeriğe göre ilgi fark edecektir. Mesela Türkiye'de çekilmiş bir hayvan videosu her ülkede ilgi görebilir. Fakat türkçe konuşmaların ön planda olduğu ve sözlerin videoyu ilgi odağı yaptığı bir video dili bilmeyenler için ilgi görmez. Bu yüzden ingilizce denemende fayda var.

Ortada bi yanlislik varsa ve bunu gorursem kim olursa olsun benim gozumde aynidir Bonna.

Bu yüzden bu forumdayım.Bir kez daha sana yakışanı yaptın.Yetki kısmı beni ilgilendirmez ama
''Bunu da bana yakışan olarak sayarsın. Senin gibileri de iyi bilirim.''
Böyle bi banlanma sebebi ilk defa görüyorum. :)

arkadaşlar javadan ve php den arkadaslar web guvenlıkten anlıyan arkadaslar varsa su eklenti olayına bi bakıversin çünki gerçekten riskli bi araştırsınlar temizmi değilmi diye bu kadar kişi var herkezde indirmiştir önlemimizi onceden alalım

arkadaşlar javadan ve php den arkadaslar web guvenlıkten anlıyan arkadaslar varsa su eklenti olayına bi bakıversin çünki gerçekten riskli bi araştırsınlar temizmi değilmi diye bu kadar kişi var herkezde indirmiştir önlemimizi onceden alalım

Bot satıcıları bakabilir

İzlenimler organik hocam. Büyük bir site zaten ve imleme yapılıyor. 25$ dan kasıt zaten daha fazla avantajlardan yararlanmak daha çok kişinin göreceği yerde videolarımızı yayınlamak. 1 izlenimde gelebilir 100 binde gelebilir videoya. Herhangi bir paylaştırma olsa zaten imleme olmaz.

---------- Mesaj saat 15:28:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:27:23 civarında gönderildi. ----------

Sen de biraz cahillik dışına çıkıp kaynak olarak gösterilen video forumunun kime ait olduğunu görürdün.

Cahil dediğin için tebrik ediyorum. Uzatmaya gerek yok, mesajından evvel özür dilemiştim zaten (konuyu açan kişi dün konusunda herhangi bir kaynak göstermedi diye)

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION]

Ben adamlara email attım ama henüz bir cevap gelmedi muhtemelen yeni yıl diyedir. Sistemleri çok stabil değil.

- 5 usd verip 400usd'lik pakete gecebiliyorsun,
- Daha bir kişi bile bu sitenin kendi dashbord'un izlenim aldığını göremedi ( en azıbdan paylaşan yok)
- Hit alan kişiler var ama ben dahil daha kimse somut olarak bunu göremedi.
- Video'yu "watch later" diye ekledim diyor arkadaş ama "watch later" daha sonra izle demek.
- CC veya VCC ile para alan sitelere göre çok eksiği var sitenin, herhangi bir telefon yok, şözleşme yok, iade talep formu yok.

Blog kısmı eksi ama
/https://channels.showyou.com kısmı agustos 2013'den beri aktif

domain 2011'den beri aktif

Bana pek güven vermedi çünkü şimdilik bir muhatap yok karşımızda.

http://www.crunchbase.com/company/remixation

EDİT:
Şirketin yıllık kazancı 5,6m Usdmiş,
http://www.linkedin.com/company/showyou

Pekde kötü firma sayılmazmış ama yinede sistemleri stabil değil şimdilik.

özet olarak sosyal imlemenin vidyonuzun izlenimini arttıracağına değinmiş arkadaş bir kez daha. Ben bir zararının olacağını düşünmüyorum çünkü trafik kaynağınız web sitesine gömülü oynatıcı olacak adsense açısından bir saınca yok. Para ödediğinizde de Siteye sponsorlu bağlantı koymuş oluyorsunuz. Aynı şekilde günlük hiti daha yüksek reddit gibi sitelere de ücretli bağlantı koyabiliyorsunuz.

Youtube Gelirinizi 50 kat arttırın:) Gülüyorum ama şaka değil. - YouTube

25$ vererek premium üyeliğe geçtiğiniz ShowYou ile çok rahat yapabilirsiniz. Üstteki video ile daha detaylı bilgi alabilir, kafanıza takılanları sorabilirsiniz. ShowYou ile herhangi bir bağlantımız yoktur. ShowYou'nun kayıt sayfası: https://channels.showyou.com/signup

Konu kaynağı: YouTube Gelirinizi %100 Arttırın. | YTOzel.Com - YouTube'dan Para Kazanma Sanatı

Siz denediniz mi bu yöntemi.Eğer Denemediyseniz bu konudaki düşünce ve deneyimlerinizi yazın bakalım.

Chrome eklentisi degilde javascript kodu hakkında konuşcak olursam

Zararlı birşey göremedim eklenti ile aynı mantıkda sekmedeki videoyu tanıyarak iframe olarak random sayı ile siteye ekliyor herhangi bir dış yönlendirme yok :D
javascript:function%20loadScript(scriptURL)%20{%20var%20scriptElem%20=%20document.createElement('SCRIPT');%20scriptElem.setAttribute('language',%20'JavaScript');%20scriptElem.setAttribute('src',%20scriptURL);%20document.body.appendChild(scriptElem);}loadScript('//showyou.com/js/showyou/bookmarklet.js?rand'+Math.random());void(0)

Kod:
http://showyou.com/js/showyou/bookmarklet.js

Chrome eklentisi degilde javascript kodu hakkında konuşcak olursam

Zararlı birşey göremedim eklenti ile aynı mantıkda sekmedeki videoyu tanıyarak iframe olarak random sayı ile siteye ekliyor herhangi bir dış yönlendirme yok :D

Kod:
http://showyou.com/js/showyou/bookmarklet.js

Sitenin kullanılırlığını artırmaktır sonuç da bu siteyi youtubedan para kazanma değilde videolarını izlettirmek için kullananlarda var ve vmeo gibi video sitelerinden de video eklenebiliyor.

Sitenin kullanılırlığını artırmaktır sonuç da bu siteyi youtubedan para kazanma değilde videolarını izlettirmek için kullananlarda var ve vmeo gibi video sitelerinden de video eklenebiliyor.

Siteyi inceledigimizde bir çok ünlü videoları haber sitelerin resmi videolarını görebiliyoruz yani isteyen istedigi videoyu ekleyebiliyor siteye tabi onlar resmi oldugu için birşey olmuyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri