YouTube Gelirinizi %100 Arttırın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İzlenimleri istediğimiz videoya gönderebiliyor muyuz? Kanal videolarına random mu paylaştırılıyor izlenimler?

Satın alınan izlenimleri 1 aya yayarak gönderiyorlar anladığım kadarıyla, bu çok güzel ve bu şekilde olursa hiçbir risk teşkil edeceğini düşünmüyorum

Sistemi inceledim, bana göre tamamen risksiz, çünkü reddit tarzı bookmark paylaşımı ile geliyor izlenimler, deneyip ödeme alırsam yazacağım ilerleyen günlerde

özgün bir kanalda deniyorum bakalım nolacak 6 video var hepsinide attım. Ücretsizi bişeyler getirirse paylaşırım burda. Paralısını alırız :)

Olabilir neden olmasın 5 farklı kategoride sağlam siteyle başlanabilir böyle bir şeye :)

İnsanlara izlenim sunamadıkdan sonra pek hayrı olmaz ama,

Reddit'le filan anlaşıp normalden daha ucuza reklam (izlenim) veya diğer video siteleri ile görüşüp katılımcılara izlenim olarak geri dönüş sağlamak lazım.

Yoksa kuru kuru imleme sitesine kimse video yüklemek için para vermez.

ayrıca site dışında bunun app'leri lazım :) ki bunlarda 50-100 tl yapılıcak şeyler değil.

En sonunda iş modelinin reklamını yapmak lazım :) buda bir bütçe :)

Bu sitenin reddit ile bağlantısı var reddit.tv yazıyor bazı paylaşımlarda

Konunun daha fazla uzamasına gerek yok.

Belirtildiği üzere konu kaynağı:
İsteyen yararlanır isteyen yararlanmaz.

Youtube analistic panelinde bu siteden izlenim aldığını gördünmü?

R10 ve burdan toplam kişi aldı bilmiyorum ama daha kimse izlenimlerin bu siteden geldiğinden emin değil.

Konunun daha fazla uzamasına gerek yok.

Belirtildiği üzere konu kaynağı:

İsteyen yararlanır isteyen yararlanmaz.

Bumu senin yardimlasma bilgi paylasma karekterin.Birseyler istedigimiz gibi gitmeyince Ne cabukda gercek yuzumuzu gosterebiliyoruz muhammed senin gibi.Konuyu editle,forum linkini koy isteyen yararlanir isteyen yaralanmaz de.

Ben odeme aldim kazandim diyorsun,ya bu siteden odeme almis birisi daha dun degil evelsi gun abi bi kaynak ver bi kategori verde kazanayim demez bana,Bu gibi siteden bu miktari alan kisi Partner kanalla film yuklemez,Bu gibi sitelerle iyi izlenim iyi para alan kisi Abi film yukleyin dedin ekmegime tas koydun diye demez bana..

Yani oyle iki tarafli oynuyorsunki seni her ne kadar cok sevsemde cozemedim inan.

Simdide konuyu editle kaynak burasi de.Banada Viber'de denedim odemede aldim diyorsun.Odeme alan insan hem bu konuda hem r10 hemde kendi ozel sitende boyle konu yazmaz.Denedim,1 ay bekledim odememide aldim der.Odeme alan insan 3 gunluk rapor atmaz.yani herseyin celiskili..

Senden ricam git film yuklemeye,yabanci forumlardan bazi seyleri cevirip kendi sitende yayinlamaya devam et.Baska bir istegim dilegim yok.Azcik akil olsa sende,azcik amaci paylasim olmak olan bir karekter olsa sende bu yukardaki mesaji yazmadin.

Hadi yolun acik olsun..

Beyler geçenlerde radyoda denk gelmiştim burada. Sahte youtube views ile ilgili bir konuydu. Hatta gazetelerin manşetlerine çıkmıştı. Bir sahis 100K izlenimi yaklasik 250$ satiyordu. Hatta gazeteciler musteri kiligigina girip gizli kameraya almışlardı. Anlattığına gore izlenimleri hindistan ve bangladeş gibi ülkelerde bu isin "çiftlikleri" nde insanlar çalışıyormuş yt videolarini izleyen facebook ta like yapan yuzlerce "isci" çalışıyormuş anlatıyordu. Işçilik ucuz oralarda. Bu konuyu okuyunca aklıma geldi.
Imla hatalari için kusura bakmayın Mobildeyim.

Bumu snein yardimlasma bilgi paylasma karekterin.Birseyler istedigimiz gibi gitmeyince Ne cabukda gercek yuzumuzu gosterebiliyoruz muhammed senin gibi.Konuyu editle,forum linkini koy isteyen yararlanir isteyen yaralanmaz de.

Ben odeme aldim kazandim diyorsun,ya bu siteden odeme almis birisi daha dun degil evelsi gun abi bi kaynak ver bi kategori verde kazanayim demez bana.Bu gibi siteden bu miktari alan kisi Partner kanalla film yuklemez,Bu gibi sitelerle iyi izlenim iyi para alan kisi Abi film yukleyin dedin ekmegime tas koydun diye demez bana..

Yani oyle iki tarafli oynuyorsunki seni her ne kadar cok sevsemde cozemedim inan.

Simdide konuyu editle kaynak burasi de.Banada Viber'de denedim odemede aldim diyorsun.Odeme alan insan hem bu konuda hem r10 hemde kendi ozel sitende boyle konu yazmaz.Denedim,1 ay bekledim odememide aldim der.Odeme alan insan 3 gunluk rapor atmaz.yani herseyin celiskili..

Senden ricam git film yuklemeye,yabanci forumlardan bazi seyleri cevirip kendi sitende yayinlamaya devam et.Baska bir istegim dilegim yok.Azcik akil olsa sende,azcik amaci paylasim olmak olan bir karekter olsa sende bu yukardaki mesaji yazmadin.

Hadi yolun acik olsun..

ben hayatımda ilk defa bir forumda adaletin bu denli korunduğunu gördüm gerçekten helal olsun abi

Bumu snein yardimlasma bilgi paylasma karekterin.Birseyler istedigimiz gibi gitmeyince Ne cabukda gercek yuzumuzu gosterebiliyoruz muhammed senin gibi.Konuyu editle,forum linkini koy isteyen yararlanir isteyen yaralanmaz de.

Ben odeme aldim kazandim diyorsun,ya bu siteden odeme almis birisi daha dun degil evelsi gun abi bi kaynak ver bi kategori verde kazanayim demez bana.Bu gibi siteden bu miktari alan kisi Partner kanalla film yuklemez,Bu gibi sitelerle iyi izlenim iyi para alan kisi Abi film yukleyin dedin ekmegime tas koydun diye demez bana..

Hadi yolun acik olsun..

Cidden çok şaşırdım. Bunca emeği geçen birisi banlanmış. Gerçi iki güne yeniden açılır ama buna hiç gerek yoktu kanımca.

Cidden çok şaşırdım. Bunca emeği geçen birisi banlanmış. Gerçi iki güne yeniden açılır ama buna hiç gerek yoktu kanımca.
Yaptigi butun emeklere hitmetlere karslik bizzat kendine tesekkur ettim o kadarda saygisiz seviyesiz bir insan degilim.

Kimin Baninin acilip acilmayacagida senin degil benim insiyatifimdedir birak oda bende kalsin ustad.

Yaptigi butun emeklere hitmetlere karslik bizzat kendine tesekkur ettim o kadarda saygisiz seviyesiz bir insan degilim.

Kimin Baninin acilip acilmayacagida senin degil benim insiyatifimdedir birak oda bende kalsin ustad.

Triqalx , FGA vs gibi yöneticlerin görevi elden alınmış neden serkan abi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri