youtube günlük kazancınız

• Kullanıcı Kimbo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
@му ιммσятαℓ Ben bu şekilde kazanıyorum, şükür hesap kapatma vs.. yakalanmadım.
Pm attım Serkan hocam :D.
[MENTION=1523]mNote[/MENTION] sen mi İbrahim hocam. Uzaktan kumandalı oyuncak arabanın pil parası kazanmışsın oda güzel :)

hocam bu şekilde kaç aydır kanallarınız kapanmadı?

bugun kaç para kazandım nasıl öğrenebilirim ?

19 Oca 2014 Paz - 790 sayfa görüntüleme - 9 tık - sayfa to 1,14 - tbm 0,20 TL - sayfa bgbg 2,31 TL

20 gündür yol kat edemedim daha malesef nerde yanlış yapıyorum bir çözsem :(

Serkan abi her gün düzenli 40k gösterim alıyorum , özgün çalışıyorum ama 40k gösterimden günlük 100 ve 200tl arası anca elde edebiliyorum varmıdır bir önerin tıkları arttırmak için. İzlenim konusunda sorun yokda tık konusu işte :D Adamlar 30k izlenime 700-800 tl alabiliyor nedir bunun püf noktası?

Serkan abi her gün düzenli 40k gösterim alıyorum , özgün çalışıyorum ama 40k gösterimden günlük 100 ve 200tl arası anca elde edebiliyorum varmıdır bir önerin tıkları arttırmak için. İzlenim konusunda sorun yokda tık konusu işte :D Adamlar 30k izlenime 700-800 tl alabiliyor nedir bunun püf noktası?

özgün çalışarak böyle izlenim almak gerçekten müthiş hocam ne zamandır özgün çalışma yapıyorsunuz ve ne tür özgün videolar çekiyorsunuz bizide aydınlatırmısınız?

özgün kendi videolarımı çektiğim tek kanalım günlük 5-6 lira geliyor allaha şükür :)

19 ocak pazar: 3.919 görüntülenme 45 tık 5.61 tl

5 aydır ögzün çalışıyorum , yabancı magazin işleri yapıyorum ilk olan olmaya çalışıyorum. Önceleri bu işe bende kopyalayarak başlamıştım. Kanallardan alıp yükleyerek başlamıştım bende ama bunun sakat olduğunu ve ayakta kalabilmek içinde özgün çalışmam gerektiğini anladım ve aslında sevdiğim işi yapıyorum. Yani videoları düzenlerken hazırlarken zevk alarak yapıyorum bu yüzden izlenim oluyor. Yani neyi seviyorsanız onu yapın o işi zevk alarak yaptığınız zaman o zevki insanlarada taddırabileceksiniz bundan eminim. Herşey mümkün arkadaşlar sadece birşeylerle yolunuzun kesişmesi lazım :)

40k gosterime 200 tl aliyorsan cok iyi. Hele bu ocak ayinda o kadar kazaniyorsan kendini sansli bile hissetmelisin. Zira kendi kanalimda 120k izlenime 300 tik alip 50 lirayi goremedigim gunler oldu. Sayfa to orani hala dahada yerlerde, 1 in altinda.

40 k gösterime 200 alamıyorum hocam ama 100 ve üzeri olabiliyor. Evet ocak başlarında 60 bin izlenim ile 40 tl almıştım bende etkisi hala süürüyor video reklamları yüzünden oluyor hep umarım şubat ile düzelir herşey :)

2-Farklı IP adresleri ile mail hesaplarını açın.( sanal numara ile açabilirsiniz, ayrıca mail hesaplarındaki isimler gerçek olsun!)

hocam gmail hesabının gerçek isim olmasının ne önemi olabilir ki?

2-Farklı IP adresleri ile mail hesaplarını açın.( sanal numara ile açabilirsiniz, ayrıca mail hesaplarındaki isimler gerçek olsun!)

hocam gmail hesabının gerçek isim olmasının ne önemi olabilir ki?

arkadaş sanırım sallama isimler olmasın demiş dsadqd gibi :D

150-300 arasi , dizi , film calisiyorum , soracaklara simdiden soylim.

hazır konusu açılmışken ben de yazayım. 4 ay önce tesadüfen denk geldiğim muslera üstadın yazılarından bir paragrafı kendime düstur edinerek başladığım youtube serüvenimde günlük 150-250 tl seviyesine çıkmış bulunuyorum çok şükür .Allah herkese daha çoğunu nasip etsin. muslera üstaddan da Allah razı olsun.

ay basında 15 civarına düşmüştü ama su an 40 tlyi geciyoruz yavas yavasş

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri