YouTube Kanal ve Video Takip Programı (SMS ve E-Posta ile Otomatik Uyarı Sistemi)

• Kullanıcı Slowhand
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım – Bot Satış
Bol api key var hocam. Programa aynı anda 1 den fazla api verebiliyor muyuz? Yoksa arada bir apiyi değiştirmek mi lazım?

Bunun işleyişi nasıl?

Acele yazınca eksik yazmışım hocam. Mesajı düzenledim. Yeni çıkacak kanal takip şu an böyle çalışıyor. 15 Kasımda kullanabilirsiniz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

"list index out of bounds (0)" şeklinde hata alıyorum bu geçici bir sorunmuydu öyle hatırladım şuan? [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]

aürekli demoda. lisans taşıma pc restart lisans taşıma kar etmiyor

"list index out of bounds (0)" şeklinde hata alıyorum bu geçici bir sorunmuydu öyle hatırladım şuan? [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]

aürekli demoda. lisans taşıma pc restart lisans taşıma kar etmiyor

Selamlar

Lisans kontrolünü kanaltakip.com üzerinden yapan eski versiyonlardan birini kullanıyorsunuz sanırım. Şu an kanaltakip.com'a da ulaşılamıyor hosting firmasından haber bekliyorum. Hosting sorunun düzelmesini bekleyebilir ya da aşağıdaki linkten güncel versiyona geçebilirsiniz. Lisans kontrolünü farklı bir sunucudan yaptığı için sorun çıkmayacaktır.

www.teknikyazilim.com/update/kanaltakip/KanalTakip.zip

---------- Spam Engelliyici 14:34 ---------- Önceki Mesaj 14:20 ----------

Firmadan gelen cevabı aşağıya ekliyorum. Sorun yaşayan arkadaşlar güncel versiyona geçebilirler.

OVH verimerkezi genelinde olan bir sorun sebebiyle, Avrupa lokasyon hizmetlerimizde erişim sorunu bulunmaktadır. Sorun OVH'ın birçok verimerkezini etkilemektedir ve sadece bizimle ilgili değildir. Avrupa'nın en büyük verimerkezlerinden birindeki genel bir sorunun vahimiyetini tahmin edebilirsiniz.

OVH tarafından sorunun çözümü için çalışıldığı açıklaması yapılmıştır.

Avrupa lokasyon hizmetinizde erişim sorunu yaşıyorsanız, bildirim açmak yerine beklemenizi rica ederiz, sorunun çözümü için verimerkezi tarafında çalışılmaktadır.

Son düzenleme:
[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam 1 yıldan fazla oldu şu yeni kanal takibi konuştuğumuz.Artık çıksın verem oldum :D Hemen kullanmak istiyorum çok güzel görünüyordu ellerinize sağlık

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] program güncel. Fakat "Hepsini Güncelle" dediğimde sadece kanal id'leri ile (kanal isimleri gözükmüyor) tarıyor ve sonuç 0.

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] program son versionda. Tarama yapmıyor hocam. İZlenmeler vs hepsi 0 geliyor.

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam 15 kasım yeni versiyonu yayınlayacakmısınız ? heyecanla bekliyoruz.

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam 15 kasım yeni versiyonu yayınlayacakmısınız ? heyecanla bekliyoruz.

Valla ben de heyecanlıyım hocam :) Lisans ve web üzerinden yapılan birkaç kontrolü bir arkadaşıma pas etmiştim. Bazı açıklar gözümüze çarptı. Onun tamamlamasını bekliyorum. Birkaç gün aksayabilir.

güyya 15inde kanaltakip güncelleme geliyodu sonra videonti güncelleme geliyordu :D ölme eşşeğim ölmeeee. yt bitince gelir güncelleme :D

Hocam 20 gün aksadı en azından biz bekleyenlere bilgi amaçlı birşeyler yazsanız tamam diyecezde, açıklamada yapmıyosunuz. Videonti değilde kanal takibi bir senedir bekliyorum ben açıkcası artık ümidim kalmadı

2.9.1 versiyonda bir sürü kolon eklendi nasıl kaldıracağımı bilmiyorum. yardımcı olabilecek arkadaş var mı?

2.9.1 versiyonda bir sürü kolon eklendi nasıl kaldıracağımı bilmiyorum. yardımcı olabilecek arkadaş var mı?

programı açtıgında üst kısımda kolon ayarları bölümü var hocam,ona tıkla.kaldırmak istedigin kolonları sürekleyip o yeni pencerede,kutucukda açılan kolon ayarlarının içerisine sürükle,bırak.aynı şekilde eklemek istediginede tam tersini yap,kutucukdan alıp eklemek istedigini sürükle ve programda olmasını istedigin yere bırak.

yanlış hatırlamıyorsam böyleydi işleyişi :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri