Youtube Size Ne Kazandırdı? :)

• Kullanıcı OzanCan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
valla şuana kadar bişi kazandırmadı ama inşallah açtıgımız kanallar yükledigimiz videolar ile hepimize rabbim bi şekilde yürü ya kulum der (evlences para lasım) :D

Şimdilik :)

136257425664017.jpg

Gramını 106 liradan aldığım günlerden 84 lira olduğu günlere düştü baya bi zarardayım :D

Hedef:

golden-mercedes.jpg

Muhtemelen ramazandan sonra Ağustos'ta tatile gidicem youtube sayesinde inşallah. :)

macbook pro aldım ben de youtube kazancımla. sağolsun youtube'cum ramini de 16 gb'a çıkarıp bir de ssd hediye edecek gibi. :)

sonra da kazandıklarımı biriktirmeyi düşünüyorum. adsense gelirli siteler alırım heralde youtube işine devam tabi ki yine.

Youtube bana ne kazandırdı kanallar kapandı adsense sorun çıktı herşey iyi gidiyorken yine kanallar falan derken biraz düşeneyim youtube bana herhalde şunu kazandırdı (:

kazandırdı inş kazanırım birşeyler 3 aydır şansızlıklarla boğuşuyorum artık birşey kazandırmalı kazandırırsa sonuna kadar helal bana zaten çok işkence çektim

Yaklasık bir aydır işin içindeyim bugun itibari ile kanallarım kapandı ve suan hiç birsey kazandırmadı. Üniversiteye yeni basladım durumda biraz kotu youtube tek umudumdu neden boyle oldu ki simdi. Ama pes etme gibi bir sansım yok devam edeceğim. Belki bu işte bir yerlere gelirsem arkadaslarla ortak isteklerim var mesela babamın kredi kartı borcları basta gelmek üzere Hayalimdeki Klarneti almak istiyorum ve en önemliside master paramı cıkartmak istiyorum okulum bitene kadar.

Accent 2010 Otm, Dizel 1.6 kazandırdı.

Tabi tamamını değil 16.000 TL'si YT'dan. Üzerine bi 8 de kredi çektim. Ama YT olmasa alamazdım.

Edit: Bu arada soran olmasın nasıl yapıyorsun diye falan. Şu an meteliğe kurşun atamıyorum. Ne kurşun parası var ne metelik var :) Toplu banlar belimi büktü. 3500 dolardan sonra bu ay alacağım para 1400 dolar. Gelecek ay alacağım para da 300 dolar falan görünüyor. Ayın bu gününe kadar 100 dolar kazanamamışım.

banka yatar yatmaz banka el koyup kredi kartına gidiyor, kredi kartı da sunucular ve online alışverişe gidiyor yani netten gelen nette gidiyor.

Şimdilik Sadece Dondurmasını Alabilioruz ... Cubuğuylada inş.. işde bunlardan birini :D

757beaf6f11a6a196fd1a9f5851fd84c.png

ben bu gidişle güzel bir kol saati alacağım galiba oda üzerine para eklersen olur :))

kazanan arkadaşlara ,hayallerini gerçekleştirmeye çalışanlara bol şans inşallah istediğiniz gibi olur ...

daha bir kazancım yok ama sabırla bu ay ilk ödemeyi bekliyorum :) ondan sonrasına bakacağız artık :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri