Youtube ve Genel Durumumuz

Bu gibi konuları sevmememin sebebini defalarca söyledim yine söylüyorum!

Kimini bu rakamlar teşvik eder, kimini de bu işten soğutur...

Defalarca örneklerini yaşadık!

Yinede herkesin kazandığını ağız tadı ile yemesi nasip olur inşallah!

5 sayfa okudum ve bu isten sogudum..

Kanal Sayınız : 1
Adsense Günlük İzlenim : 400-800
Günlük Ortalama Kazancınız : 4-8 TL
Aylık Ortalama Kazancınız : 120 TL
Aldıgınız Günlük Tık Sayısı : 4-5 ( BAZEN HİÇ GELMİYOR )
TBM Ortalamanız : 2,35 TL 2 TL nin altına inmiyor işte.
Günlük Ortalama Tıklama Oranı (TO) : %0.20 - %0.50
Kanal İçeriginiz : Vine Videoları.
Çalışma Yönteminiz : Kaynak sitelerden güncellendiği an youtube'a up.
Kanal Diliniz : Eng.
Günlük Pc Başında Kaldıgınız Süre : 10-15 Dk Bazen 5-6 Dk
Ne Zamandır Bu İştesiniz : 01.07.2013 Tarihinden beri. ( İlk 1-1,5 ay işleri öğrenme ile geçti, son 1-1,5 aydır düzgünce kazanıyor..)

Kanal Sayınız : 1 ( o 100-200 tane kanalı olanlar nasıl ilgileniyor hepsiyle halen anlamış değilim :D)
Adsense Günlük İzlenim : 10 - 20 Bin
Günlük Ortalama Kazancınız : 10-20 TL Arası
Aylık Ortalama Kazancınız : 300-400 TL
Aldıgınız Günlük Tık Sayısı : 200-400 Arası
TBM Ortalamanız : 0.06 TL
Günlük Ortalama Tıklama Oranı (TO) : 2,19%
Kanal İçeriginiz : Özgün İçerik
Çalışma Yönteminiz : ---
Kanal Diliniz : Türkçe
Günlük Pc Başında Kaldıgınız Süre : Okul varken 8 saat. Okul yokken 8-13 saat arası.
Ne Zamandır Bu İştesiniz : 2 Ay oldu.

Valla arkadaşlar ben düzeni bozup yorum yapmak istemezdim ancak çoğu arkadaş yazdığını görünce ben de bir iki kelime etmek istiyorum ;

Ben de dahil çoğu arkadaşımızın bu işten işten soğumasını göstericek bir konu olmuş .

maşallah Allah kazancınızı arttırsın ancak bu konu forumda kazanç söylemek yasak vs. kuralınızla çok çelişiyor.

la adamlar aylık 40-50 milyar para alıyor, her an dansöz kıyafeti giyip sokaklara çıkabilirim :D:ASDASD:

Valla arkadaşlar ben düzeni bozup yorum yapmak istemezdim ancak çoğu arkadaş yazdığını görünce ben de bir iki kelime etmek istiyorum ;

Ben de dahil çoğu arkadaşımızın bu işten işten soğumasını göstericek bir konu olmuş .

maşallah Allah kazancınızı arttırsın ancak bu konu forumda kazanç söylemek yasak vs. kuralınızla çok çelişiyor.

Neden soğuyosun mesela.O çok kazanıyo diyemi.Yapma allah aşkına.Ben görünce ''neden bende kazanamıyım'' diyip daha fazla hevesleniyorum.Bişeylerden sogumayında daha fazla çözüm arayın.

Konuyu bozduysamda k.bakmayın.

Milletin kazancına göremi hareket ediyorsunuz arkadaşlar siz. Onlar çok kazanıyor biz bu işi bırakalım mı diyorsunuz. Ben bu işe başladıgımda da onlar çok kazanıyordu. Onlar kazanıyorsa bende kazanırım dedim ve bu noktalara geldim. He siz onun bunun kazancına göre soğuyosanız sorun sizde.

Milletin kazancindan degil benim sogumamin sebebi..Konuyu acan yoneticimizin,ankete kendisinin katilmamis olusu :)

arakdaşlar anlamıyorum ya niye soğuyosunuz ki asıl teşvik olmanız lazım.demekki bu iş o kadar yuksek para alınıbiliyormuş diyip kendinizi geliştirmeye çalışın.YOUTUBE gördüğünüz gibi büyük bir pasta bu forumda herkese yeter.

Milletin kazancına göremi hareket ediyorsunuz arkadaşlar siz. Onlar çok kazanıyor biz bu işi bırakalım mı diyorsunuz. Ben bu işe başladıgımda da onlar çok kazanıyordu. Onlar kazanıyorsa bende kazanırım dedim ve bu noktalara geldim. He siz onun bunun kazancına göre soğuyosanız sorun sizde.

Hocam o kazandığınız miktarı yeni mi kazandınız yoksa daha önceden öyle bir miktar çektiniz mi ?
Adsenseyi bilirsiniz ki yüksek hesapları genelde banlamasıyla meşhurdur ülkemizde..

hocam ama şimdi bakıyorum aylık kazancına bide benimkine soğuyorum resmen.İStese bütün forumun zengin olmasını sağlayacak taktikleri olan var şimdiye kadar çalışma sistemini anlatan ve çok kazana birtek Muslera abi varmış diyorum.Sende onun gibi anlatımlar yapsan çok yararlı olursun aslında bütün arkadaşlara

Kanal Sayınız : Aktif Olarak 4
Adsense Günlük İzlenim : 20-40 K
Günlük Ortalama Kazancınız : 30-80 TL
Aylık Ortalama Kazancınız : 1.000 TL - 2.000 TL
Aldıgınız Günlük Tık Sayısı : 350-1000
TBM Ortalamanız : 0.08 TL
Günlük Ortalama Tıklama Oranı (TO) : %2 - %4
Kanal İçeriginiz : Türkçe Dizi
Çalışma Yönteminiz : Yt to Yt
Kanal Diliniz : Türkçe
Günlük Pc Başında Kaldıgınız Süre : 3-4 Saat
Ne Zamandır Bu İştesiniz : 2 Ay

Hocam o kazandığınız miktarı yeni mi kazandınız yoksa daha önceden öyle bir miktar çektiniz mi ?
Adsenseyi bilirsiniz ki yüksek hesapları genelde banlamasıyla meşhurdur ülkemizde..

Tek hesap ta değil hocam o rakam. Birden fazla hesapta adsenseden 10 15K$ alanlar var günlük 1K$ kazananda gördüm bir hile problem yoksa veya baska bir sebeb neden banlasın.

hocam ama şimdi bakıyorum aylık kazancına bide benimkine soğuyorum resmen.İStese bütün forumun zengin olmasını sağlayacak taktikleri olan var şimdiye kadar çalışma sistemini anlatan ve çok kazana birtek Muslera abi varmış diyorum.Sende onun gibi anlatımlar yapsan çok yararlı olursun aslında bütün arkadaşlara

işte o karakter meselesi dostum =) içinden geliyorsa yapar. gelmiyorsa yapmaz.. tamamen karakterine bağlı. (karaktersiz demeye çalışmıyorum tabii ki)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri