YT Kazanma Taktiği

• Kullanıcı jixmy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dünyadan Youtube Teknikleri
aç bakam ne oluyor hepsi birden kapanınca dımdızlak kalıyorsun ortada hocam. bu kadar kanal açacağına çok iyi bir kategori yakala onun üzerinden git. hem o kadar kanalı atıyorum freedoma bağlasın aynı paypala bağlıyacağından çoğu kanalının ödemesine bloke yada partnerden atılmasına neden olur.

senin bu dediğini bu forumda düşünen ilk kişi değilsin malesef biz buna youtuberlar olarak düz mantık sendromu deriz,bu bulaşıcı sendrom 1 aylık yt sürecinden sonra baş göstermeye başlayıp hastanın ( taze youtuberın ) youtube avm sine açtığı dükkanın google çalışanları tarafından talan edilmesi ile 2. evre olan özgüne geçme evresiyle devam eder bu evrede kişi dükkanını açıp tanıtmaya başlar fakat yeni dükkanı pek kişi tanımadığından kişi sabredemez ve pes eder bu sefer ytpara forumuna girip konu açar ( Ne yaptıysam olmuyo arkadaşlar yardım edin) sonuç olarak geçmiş olsun bir an önce iyileşip profesional youtuberlığa adım atmanı temenni ederim tekrardan geçmiş olsun
:)

hocam senden manyak yt psikoloğu olur. hastaların her hallerini tepkilerini biliyosun maşallah :)

Youtube Türkiye'de para kazanmayı kapattığı zamanlar bu mantık işe yarıyordu tabi uğraşırsan. Artık böyle bir şey imkansız

ben de artık yeni dizi ve çizgi filmlerde çerçeve yapıp atıcam videoları. hem dünya engelini geçecem hem de videolar güncel olduğu için daha yüksek kazanç elde edicem. tabi kanallar kısa ömürlü olucak ama tekrar aynı kanalları açacam. Elimde 5-6 tane farklı kanal olsa, kapandıkça aynılarını yüklesem, sonraki yüklemelerde de yeni bölümlerle beraber yüklesem bence iyi kazanç getirir. çok zahmetli olcak ama en azında kazanç da yüksek olcak. Hele bi de kanallar uzun süre ayakta kalırsa dadından yinmez :)

Matematik hocamdan daha iyi anlattın vAllaha.
Konuya gelince kardesim bu taktigi 1 2 yıl öncesinde baslayıp suan para kazanamayanlar tanıyorum :)
Kanal kapanmalarından dolayı bu anlattıkların artık pek yemiyor :)

senin bu dediğini bu forumda düşünen ilk kişi değilsin malesef biz buna youtuberlar olarak düz mantık sendromu deriz,bu bulaşıcı sendrom 1 aylık yt sürecinden sonra baş göstermeye başlayıp hastanın ( taze youtuberın ) youtube avm sine açtığı dükkanın google çalışanları tarafından talan edilmesi ile 2. evre olan özgüne geçme evresiyle devam eder bu evrede kişi dükkanını açıp tanıtmaya başlar fakat yeni dükkanı pek kişi tanımadığından kişi sabredemez ve pes eder bu sefer ytpara forumuna girip konu açar ( Ne yaptıysam olmuyo arkadaşlar yardım edin) sonuç olarak geçmiş olsun bir an önce iyileşip profesional youtuberlığa adım atmanı temenni ederim tekrardan geçmiş olsun
:)
Kardes sen bu olayi yapamadigin icin birakmisin galiba...
Yapilamaz diye birsey yok bu hayatta dogru kategoriyi buldugun da bu sistemin nasil isledigini gorecektir arkadaslar sistemli ve duzenli calisma ile arkadasin dusundugu teknigi uygulayan birisi olarak soyluyorum..

Kardes sen bu olayi yapamadigin icin birakmisin galiba...
Yapilamaz diye birsey yok bu hayatta dogru kategoriyi buldugun da bu sistemin nasil isledigini gorecektir arkadaslar sistemli ve duzenli calisma ile arkadasin dusundugu teknigi uygulayan birisi olarak soyluyorum..

Yapılamaz demiyorum kardeşim zaten bu işi forumda yapan ustalar var mnote gibi mesela

kardeşim spam yapın hobi olarak yapın ama gene yapın..

Ama sabit gelir istiyorsanız sağlam adımlarla ilerlemeniz lazım bugün 1 tl kazanırsın yarın bir videon patlar kanalda tutar.

önemli olan kategori gerisi boş, tek kanal ile aylık 5 6 klar görülüyor...

önemli olan kategori gerisi boş, tek kanal ile aylık 5 6 klar görülüyor...

kaptan verelim parası neyse kategoriyi söyle :)))), şaka bi yana bu iş öyle başladığın an para kazanılacak bir iş değil. Ben bütün yaz araştırdım çabaladım henüz ilk ödememi bile almadım... Öyle kolay geliyor ama göründüğü gibi değil.

kaptan verelim parası neyse kategoriyi söyle :)))), şaka bi yana bu iş öyle başladığın an para kazanılacak bir iş değil. Ben bütün yaz araştırdım çabaladım henüz ilk ödememi bile almadım... Öyle kolay geliyor ama göründüğü gibi değil.

bende eylülde başlamıştım ilk parayı şubatta aldım.

Erken daha erken, 6-7 ay tek param pinli adsensemi satmak olmuştu. 4-5 ay daha devam et, çözersin işi. ve geriye bakınca ne salakmışım dersin :D tecrübeyle sabit.

toplu kıyım derdi yokken bunu yapan oldu hatta maaşla eleman tutuluyordu ama artık bir kıyıyor tam kıyıyor .)

ya arkadas 2011 yılında acilmis kanal kapanırmı. 200 video yu bastıgım gibi uçtu. bide yt da olmayan editledigim videolardı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri