Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
senin bu dediğini bu forumda düşünen ilk kişi değilsin malesef biz buna youtuberlar olarak düz mantık sendromu deriz,bu bulaşıcı sendrom 1 aylık yt sürecinden sonra baş göstermeye başlayıp hastanın ( taze youtuberın ) youtube avm sine açtığı dükkanın google çalışanları tarafından talan edilmesi ile 2. evre olan özgüne geçme evresiyle devam eder bu evrede kişi dükkanını açıp tanıtmaya başlar fakat yeni dükkanı pek kişi tanımadığından kişi sabredemez ve pes eder bu sefer ytpara forumuna girip konu açar ( Ne yaptıysam olmuyo arkadaşlar yardım edin) sonuç olarak geçmiş olsun bir an önce iyileşip profesional youtuberlığa adım atmanı temenni ederim tekrardan geçmiş olsun
![]()
Kardes sen bu olayi yapamadigin icin birakmisin galiba...senin bu dediğini bu forumda düşünen ilk kişi değilsin malesef biz buna youtuberlar olarak düz mantık sendromu deriz,bu bulaşıcı sendrom 1 aylık yt sürecinden sonra baş göstermeye başlayıp hastanın ( taze youtuberın ) youtube avm sine açtığı dükkanın google çalışanları tarafından talan edilmesi ile 2. evre olan özgüne geçme evresiyle devam eder bu evrede kişi dükkanını açıp tanıtmaya başlar fakat yeni dükkanı pek kişi tanımadığından kişi sabredemez ve pes eder bu sefer ytpara forumuna girip konu açar ( Ne yaptıysam olmuyo arkadaşlar yardım edin) sonuç olarak geçmiş olsun bir an önce iyileşip profesional youtuberlığa adım atmanı temenni ederim tekrardan geçmiş olsun
![]()
Kardes sen bu olayi yapamadigin icin birakmisin galiba...
Yapilamaz diye birsey yok bu hayatta dogru kategoriyi buldugun da bu sistemin nasil isledigini gorecektir arkadaslar sistemli ve duzenli calisma ile arkadasin dusundugu teknigi uygulayan birisi olarak soyluyorum..
önemli olan kategori gerisi boş, tek kanal ile aylık 5 6 klar görülüyor...
kaptan verelim parası neyse kategoriyi söyle))), şaka bi yana bu iş öyle başladığın an para kazanılacak bir iş değil. Ben bütün yaz araştırdım çabaladım henüz ilk ödememi bile almadım... Öyle kolay geliyor ama göründüğü gibi değil.
bende eylülde başlamıştım ilk parayı şubatta aldım.
kaptan verelim parası neyse kategoriyi söyle))), şaka bi yana bu iş öyle başladığın an para kazanılacak bir iş değil. Ben bütün yaz araştırdım çabaladım henüz ilk ödememi bile almadım... Öyle kolay geliyor ama göründüğü gibi değil.
Erken daha erken, 6-7 ay tek param pinli adsensemi satmak olmuştu. 4-5 ay daha devam et, çözersin işi. ve geriye bakınca ne salakmışım dersintecrübeyle sabit.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.