YTpara Davetiye Sistemi

Size yasak :) bize değil :D başka türlü nasıl geçindireceğiz siteyi :D yılda 20 lira domain masrafı var :D

1234335_575487635851219_284748919_n.jpg

Geleceğim belki de senin ellerinde.

bu davetiye isteğine çok güldüm :D

davetiye isteyenlere benden tüyo :D [MENTION=23458]ceyo[/MENTION] candır yazan ceyo dan davetiyeyi kapar ...

Arkadaşlar multi hesaplara davetiye yollamışşsınız birazdan onları banladıgımda davetiye yollayanlarda otomatik banlanıcak. Tanımadıgınız kişilere davetiye yollamayın o arkadaşlarada geçmiş olsun. Örnek olurlar artık.

Arkadaşlar multi hesaplara davetiye yollamışşsınız birazdan onları banladıgımda davetiye yollayanlarda otomatik banlanıcak. Tanımadıgınız kişilere davetiye yollamayın o arkadaşlarada geçmiş olsun. Örnek olurlar artık.

işte aradığımız yönetim tarzı bu :D bide önüne gelene davetiye verilmezse tadından yenmez

Davetiye satılır , Elde son 3 davetiye kaldı gel gel , mailime cv'ni yolla , bide 100 lira havale geç , davetiye kapma şansını yakala :D

вαттυѕαу;808991' Alıntı:
Davetiye satılır , Elde son 3 davetiye kaldı gel gel , mailime cv'ni yolla , bide 100 lira havale geç , davetiye kapma şansını yakala :D

Umarım banlanırsınız. 1000 TL alıcam geri açmak için :cool:

parasıyla davetiye bekliyen 3 5 kişi tanıyorum
alın size bir ek gelir daha :D
bu arada davetiyeler her ay 3 3 yenilenirse daha çok kazanırız :D

davetiye yollama hakkımız varmı yokmu nerden bilicez bi yerde yazıyorda ben mi göremedim acaba ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri