Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar içerik konusunda şikayet vs gelmediği sürece tutabildiğimiz kadar tutarız rahat olun.creative 1,zoomin 2 telifte atıyor kanalları partnerden.burada kaç hakkımız var![]()
Bakın bu genel bir sorun ama şu şekil çözebilirsiniz bunu.Hocam para kazanma ayarları kısmını ayarlamak istedigimde sunucu hatası diyo düzelecek mi?
Nisan kazancınızı Haziran 4-7 arası alırsınız.benim bi sorum olacak ödemerl kaç gün sonra örnek vereyim diyelim nisan ayı kazançları mayıstamı yoksa hazirandamı yatar
alıntı yaparak cevaplarsanız sevinirim görmem açısından iyi akşamlar
Video ortası reklamlarda sorun yok.Kendi kanalımdaki bir video ;Hocam kanalımda bulunan videoların ortasında reklam çıkmıyor bu neden kaynaklanıyordur acaba bir fikriniz varmı?
Üstad halen giriş sorunu yaşıyorsan pm ile kanalını ve mail adresini iletirsen bakalım.Bana yada mNote e pm atsan yeterli.ben zaten sürekli kontrol ediyorum spam mail kutusunuda ama gelen bişey yok henüz.sen şimdi dashboard işini bitirdin yani dashboarda/panele girebiliyormusun hocam?
Bir üstdeki aynı soruya cevap verdim üstadım.Bu partnere özel bişeymi bilmiyorum ama videoların ortasında reklam çıkmıyor daha öncede buna benzer soru sormuştum ama hala cevap gelmedi![]()
İçeriklerinizde sorun olmadığı sürece,adsense inceleme vs olmadığı sürece ödenir neden ödenmesin.Herşey adsensede ve içeriğinizin türü ile alakalı.5 haneli ödemeleri yapar mı bu network ?
Videolarınızı yükleyin,Yükleme pencersinde videolar işlensin bitsib.Sonra Video yöneticisine girin. Para kazanmaları aktif etmek için bütün para kazanması kapalı videolarınızı seçin,EYLEMLER bölümünden GELİŞMİŞ seçin,REKLAM BİÇİMLERİNE tıklayın.Ve Kaydet (Gönder)deyin. Bütün yayın içi dışı önü arkası hepsi aktif olacakdır.Videolarım da reklamı aktif etmeye çalışırken "Sunucu Hatası" alıyorum. Şuan partnere geçtikten sonra yüklenen videolarda reklam çıkmıyor. Acaba yardımcı olacak birisi var mı ?
Videolarınızı yükleyin,Yükleme pencersinde videolar işlensin bitsib.Sonra Video yöneticisine girin. Para kazanmaları aktif etmek için bütün para kazanması kapalı videolarınızı seçin,EYLEMLER bölümünden GELİŞMİŞ seçin,REKLAM BİÇİMLERİNE tıklayın.Ve Kaydet (Gönder)deyin. Bütün yayın içi dışı önü arkası hepsi aktif olacakdır.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.