YTR Network Tanıtım Ve Başvuru Konusu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilk sonuclar: uzun videolar türkçe icerik
bgbg: 2.90 dolar
kazandıran bgbg: 3.30 dolar

2 gün önce 2 kanalla başvurdum henüz cevap gelmedi. sanırım kabul görmedi

Bu partnere özel bişeymi bilmiyorum ama videoların ortasında reklam çıkmıyor daha öncede buna benzer soru sormuştum ama hala cevap gelmedi :(

işte bee sonunda :D uzun zamandır bunu bekliyordum. hiçbir partnere başvurmadım artık partner il çalışma vakti geldi ...
hepimize hayırlı olsun inşallah.

creative 1,zoomin 2 telifte atıyor kanalları partnerden.burada kaç hakkımız var :)
Arkadaşlar içerik konusunda şikayet vs gelmediği sürece tutabildiğimiz kadar tutarız rahat olun.

Hocam para kazanma ayarları kısmını ayarlamak istedigimde sunucu hatası diyo düzelecek mi?
Bakın bu genel bir sorun ama şu şekil çözebilirsiniz bunu.

Videolarınızı yükleyin,Yükleme pencersinde videolar işlensin bitsib.Sonra Video yöneticisine girin.
Para kazanmaları aktif etmek için bütün para kazanması kapalı videolarınızı seçin,EYLEMLER bölümünden GELİŞMİŞ seçin,REKLAM BİÇİMLERİNE tıklayın.Ve Kaydet (Gönder)deyin.
Bütün yayın içi dışı önü arkası hepsi aktif olacakdır.

benim bi sorum olacak ödemerl kaç gün sonra örnek vereyim diyelim nisan ayı kazançları mayıstamı yoksa hazirandamı yatar
alıntı yaparak cevaplarsanız sevinirim görmem açısından iyi akşamlar
Nisan kazancınızı Haziran 4-7 arası alırsınız.

Hocam kanalımda bulunan videoların ortasında reklam çıkmıyor bu neden kaynaklanıyordur acaba bir fikriniz varmı?
Video ortası reklamlarda sorun yok.Kendi kanalımdaki bir video ;
mlzLrZ.jpg

ben zaten sürekli kontrol ediyorum spam mail kutusunuda ama gelen bişey yok henüz.sen şimdi dashboard işini bitirdin yani dashboarda/panele girebiliyormusun hocam?
Üstad halen giriş sorunu yaşıyorsan pm ile kanalını ve mail adresini iletirsen bakalım.Bana yada mNote e pm atsan yeterli.

Bu partnere özel bişeymi bilmiyorum ama videoların ortasında reklam çıkmıyor daha öncede buna benzer soru sormuştum ama hala cevap gelmedi :(
Bir üstdeki aynı soruya cevap verdim üstadım.

Saygılarımla.

harikasın ustad reklam çıkmama sorunu düzeldi. reklam biçimlerinden. neyse 2 gün hayrımıza çalıştık olduk reklamsız :)

2 kanalla başvurdum kabul edildi. Hayırlı olsun

Bize ytpara da Trabzon !

Dashboard için 24 saat bekleyecez anlaşılan. Bu arada başvurdum yarım saate onay geldi.

Bize ytpara da Trabzon !

Bende az önce başvurdum. Umarım en kısa sürede onaylanır. Günlük 2.6K izlenim alıyormuşum bana daha çok gibi geldi :D

Edit : 10 dakika geçmeden davetiye geldi. Çok hızlısınız hocam :D

Videolarım da reklamı aktif etmeye çalışırken "Sunucu Hatası" alıyorum. Şuan partnere geçtikten sonra yüklenen videolarda reklam çıkmıyor. Acaba yardımcı olacak birisi var mı ?

bende dun 2 kanalimla basvuru yaptim ama ikiside onaylanmadi (Yani cevap gelmedi). yenden mi basvurmaliyim yoksa beklemede mi kalmaliyim ? @iwocan @mNote @Incubus

5 haneli ödemeleri yapar mı bu network ?
İçeriklerinizde sorun olmadığı sürece,adsense inceleme vs olmadığı sürece ödenir neden ödenmesin.Herşey adsensede ve içeriğinizin türü ile alakalı.
Videolarım da reklamı aktif etmeye çalışırken "Sunucu Hatası" alıyorum. Şuan partnere geçtikten sonra yüklenen videolarda reklam çıkmıyor. Acaba yardımcı olacak birisi var mı ?
Videolarınızı yükleyin,Yükleme pencersinde videolar işlensin bitsib.Sonra Video yöneticisine girin. Para kazanmaları aktif etmek için bütün para kazanması kapalı videolarınızı seçin,EYLEMLER bölümünden GELİŞMİŞ seçin,REKLAM BİÇİMLERİNE tıklayın.Ve Kaydet (Gönder)deyin. Bütün yayın içi dışı önü arkası hepsi aktif olacakdır.

Videolarınızı yükleyin,Yükleme pencersinde videolar işlensin bitsib.Sonra Video yöneticisine girin. Para kazanmaları aktif etmek için bütün para kazanması kapalı videolarınızı seçin,EYLEMLER bölümünden GELİŞMİŞ seçin,REKLAM BİÇİMLERİNE tıklayın.Ve Kaydet (Gönder)deyin. Bütün yayın içi dışı önü arkası hepsi aktif olacakdır.

Sorun çözüldü. Teşekkürler hocam ;)

Arkadaşlar şu soruma cevap verebilirmisiniz
ben şimdi bir alt kanalı partnere geçircem
başvururken kanalın gmailini yazıyoruz ya
malüm bu alt kanalın gmaili yok
@pages.plusgoogle.com şeklinde bir giriş maili var mail mi oluyor bu onuda bilmiyorum
şimdi başvururken bu mail kısmına ne yazıcam
alt kanal malüm
@pages.plusgoogle.com bunu mu yazıcam
yoksa herhangi bir mail olurmu

başvururken gmail yazacaksın furkan sen. @pages.plusgoogle da mail yoktur çünki.

Ben bir kanalımla başvurmuştum kabul ettiler hemen sağolsun ibrahim 10k izlenme 10$ aldım. Çok iyi oldu bu valla başka biryer kabul etmiyordu içerikten ötürü. Allah razı olsun

şimdi cidden bişey anlamadım
eğer gmail yazacaksam bu durumda hangi gmail olacak
yani alakasız gmail olsa olurmu
kanalla bir alakası olmayan gmail

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri