Zeplin Network Tanıtım

Kanal alımları devam ediyor , ancak gelen başvurularda 1 tane kanalınız bile şartları sağlamazsa başvurunuz yanıyor. O yüzden gelen başvuruların yüzde 80'den fazlası yandı. Başvurmadan önce dikkatli olmanızı rica ediyorum. Webmoneyde tek cüzdana istediğiniz kadar kanal bağlayabiliriz. Alt kanal derken o kısmı tam anlamadım ?

ancak gelen başvurularda 1 tane kanalınız bile şartları sağlamazsa başvurunuz yanıyor.

demıssınız buna telıflı kanallarda dahıl galıba,cunku kanallara gırmeden basvuru yapmayı dusunuyordum onun ıcın sordum

ancak gelen başvurularda 1 tane kanalınız bile şartları sağlamazsa başvurunuz yanıyor.

demıssınız buna telıflı kanallarda dahıl galıba,cunku kanallara gırmeden basvuru yapmayı dusunuyordum onun ıcın sordum

Evet hocam telifli kanallarda dahil , Kanallar hem bizim hem de ana partnerin kontrolünden geçiyor. Şartları düşük tuttuk ancak sıkı bir şekilde inceleniyor. Lütfen şartları sağlayan kanallarla başvuralım. Teşekkürler.

---------- Spam Engelliyici 00:25 ---------- Önceki Mesaj 00:02 ----------

bide kanallar alindiginda iletishimde belirtdigimiz e-maile mail olarak atilsa hangi kanallar kabul edilmish diye , cok guzel olur

Hocam , kanal mailinize zaten mail geliyor olması lazım partnerin davetiyesi. Ayrıyaten ben gelen kişileri konuda etiketliyip , saat kaçtan önce başvuranların davetiyesinin geldiğini belirtiyorum. Hem yeni mesaj olarak yazıp , hem de anakonuyu değiştiriyorum. Konu üzerinden takip edebilirsiniz.

Evet hocam telifli kanallarda dahil , Kanallar hem bizim hem de ana partnerin kontrolünden geçiyor. Şartları düşük tuttuk ancak sıkı bir şekilde inceleniyor. Lütfen şartları sağlayan kanallarla başvuralım. Teşekkürler.

---------- Spam Engelliyici 00:25 ---------- Önceki Mesaj 00:02 ----------

Hocam , kanal mailinize zaten mail geliyor olması lazım partnerin davetiyesi. Ayrıyaten ben gelen kişileri konuda etiketliyip , saat kaçtan önce başvuranların davetiyesinin geldiğini belirtiyorum. Hem yeni mesaj olarak yazıp , hem de anakonuyu değiştiriyorum. Konu üzerinden takip edebilirsiniz.

Sa kanal yolalyıp sitenin iletişim bölümünden banka var bende webmoney yook napıcaz diye mesaj attım size banka bilgisini size nasıl ulaştırıyoruz ne yapmak lazım

Ishte 20-30 kanal 1er 1er kontrol etmemek adina soyledim .

Sa kanal yolalyıp sitenin iletişim bölümünden banka var bende webmoney yook napıcaz diye mesaj attım size banka bilgisini size nasıl ulaştırıyoruz ne yapmak lazım

İletişim bilgilerini doğru girdiyseniz biz size ulaşacağız hocam banka limiti olan 100 doları geçmeniz durumunda.

İletişim bilgilerini doğru girdiyseniz biz size ulaşacağız hocam banka limiti olan 100 doları geçmeniz durumunda.

tamamdır bro sağol mesela 3 kanal yolladım diyelim sonradan 2 kanal daha yolladım 5 kanal birdenmi ödeniyor hepsi benim bilgilerimle oldugu için yoksa 3 ayrı 2 ayrımı ödenecek

tamamdır bro sağol mesela 3 kanal yolladım diyelim sonradan 2 kanal daha yolladım 5 kanal birdenmi ödeniyor hepsi benim bilgilerimle oldugu için yoksa 3 ayrı 2 ayrımı ödenecek

Hocam , tek cuzdan mi vermistiniz. Eger oyleyse size ait olan kanallar ayri ayri 5 dolari gecmesi durumunda toplanacak ve size tek seferde odeme yapilacak , eger gozden kacan kanaliniz olursa o durumda , sonradan odeme yapilabilir. Bunlar hersey ana partnerle anlastigimiz gibi giderse tabiki hocam , ipler benim elimde olmadigi icin garanti veremiyorum. Ancak duzenli olarak
odeme almak yerine tek seferde paranin uzerine yatmaya calismak onlarin da zararina olur diye dusunuyorum. Her gun iletisim halindeyim , insallah sikinti cikmaz.

Hocam , tek cuzdan mi vermistiniz. Eger oyleyse size ait olan kanallar ayri ayri 5 dolari gecmesi durumunda toplanacak ve size tek seferde odeme yapilacak , eger gozden kacan kanaliniz olursa o durumda , sonradan odeme yapilabilir. Bunlar hersey ana partnerle anlastigimiz gibi giderse tabiki hocam , ipler benim elimde olmadigi icin garanti veremiyorum. Ancak duzenli olarak
odeme almak yerine tek seferde paranin uzerine yatmaya calismak onlarin da zararina olur diye dusunuyorum. Her gun iletisim halindeyim , insallah sikinti cikmaz.

yok ben banka ödemesi için demiştim banka eklenmiyor ya ondan sordum

Ishte 20-30 kanal 1er 1er kontrol etmemek adina soyledim .

Hocam ilerleyen zaman da sistem daha da gelistirelecek ancak ilk odemeleri almamiz bekleniyor. Hem sizin hem de bizim emeklerimizin bosa gitmemesi adina ilk odemeden sonra her sey rayina oturacak insallah

---------- Spam Engelliyici 10:23 ---------- Önceki Mesaj 10:14 ----------

yok ben banka ödemesi için demiştim banka eklenmiyor ya ondan sordum

Banka odemesi icin sizinle iletisime gecilcek hocam 100 dolari gecmeniz durumunda.

---------- Spam Engelliyici 10:50 ---------- Önceki Mesaj 10:23 ----------

Not: Ana partnerle biraz once telefonda gorusuldu , bugun gun boyu toplantida olacaklari icin pazartesi basvurularinin davetiyelerini yarin yollayacaklarini belirttiler. Bilginiz olsun , iyi calismalar.

Son düzenleme:
s.a pazar gunu 3 kanal yolladım kont edib bilgi verirseniz sevinirim hocam kolay gelsin

[MENTION=7888]jargon45[/MENTION] hocam 2 gün önce kanal başvurmuşdum kontrol edebilirmisiniz ona göre kanallarıma girecem.

Paypal yokmu yahu :(

Çok fazla insan sordu hocam bu soruyu şöyle açıkladım. İlk ödemeden sonra güncellemelerimiz olucak. İlk ele alacağımız konulardan biri de paypal ödemeleri ancak adım atmak için ödemeler bekleniyor. Şu an için wm ve banka ödemesi var sadece.

Davetiyem gelmiş kabul ettim tek sıkıntı dashboard yok ödeme kesinleşme zamanı vs var mı merak ettiklerim bunlar pmden cevap veremiyormuş konudan yazarsan sevinirim teşekkürler

Davetiyem gelmiş kabul ettim tek sıkıntı dashboard yok ödeme kesinleşme zamanı vs var mı merak ettiklerim bunlar pmden cevap veremiyormuş konudan yazarsan sevinirim teşekkürler

Hocam diğer networklere göre kesinleşmelerimiz erken olucak sıkıntı olmazsa , kazançlara youtube panelinden bakabiliyorsunuz , ileriki aşamalarda dashboard'da eklenicek

---------- Spam Engelliyici 26.11.2015 00:28 ---------- Önceki Mesaj 25.11.2015 23:01 ----------

Özelden pazartesi davetiyelerini soran arkadaşlar için ,davetiyeler bizim onayımızdan geçmiştir, partnerin de kontrolünden sonra yarın öğle saatlerinde davetiyeleriniz gelicektir. Pazartesi ilk davetiyelerin gelmesiyle birlikte başvurular katlandığı için ve ana partnerin yoğunluğundan dolayı gecikme için özür diliyoruz.

Son düzenleme:
ödeme 20-30 gün, pek kabul göreceğini sanmıyorum ama deneme amaçlı 1-2 kanal bırakılabilir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri