Zeplin Network Tanıtım

4 Tane kanal isteği yolladım hepside şuanki koşulları sağlıyor hadi bakalım inşallah içerik çalma veya daha sonradan kazançların üstüne yatma gibi sorunlar olmaz :D

ödeme 20-30 gün, pek kabul göreceğini sanmıyorum ama deneme amaçlı 1-2 kanal bırakılabilir

Şartları sağlıyorsa kabul olur hocam neden olmasın :)

---------- Spam Engelliyici 01:18 ---------- Önceki Mesaj 01:08 ----------

4 Tane kanal isteği yolladım hepside şuanki koşulları sağlıyor hadi bakalım inşallah içerik çalma veya daha sonradan kazançların üstüne yatma gibi sorunlar olmaz :D

Hocam konuyu açtığım günden beri sürekli söylediğim gibi , bizden yana bir sıkıntı olmayacağının garantisini verebilirim şüpheniz olmasın ancak tabiki anapartnerle herşey sorunsuz devam etmesine rağmen onlara kefil olamıyorum.İnternet üzerinde de partnerle ilgili olumsuz bir yoruma rastlamadım.
Yolladığınız içerikler kimseyle paylaşılmıyor , gerekli kontroller yapılıp ana partnerin onayına sunuluyor hocam. Elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz .

Hocam 2 gün önce yolladım davetiye gelmedi ?

Bugün pazartesi davetiyeleri gelicek hocam.

3 gündür davetiye gelmiyor.tek tek kontrol ettim hepsi kriterlere uygun.

Hocam , biraz önce telefon ettim şu anda inceliyoruz gün içinde bildireceğiz dendi, gelir gelmez , davetiyesi gelen arkadaşları etiketliyeceğim. Geldiği zaman da yorum atarsanız memnun olurum. :)

---------- Spam Engelliyici 13:16 ---------- Önceki Mesaj 13:09 ----------

3 gündür davetiye gelmiyor.tek tek kontrol ettim hepsi kriterlere uygun.

Hocam bu arada sizinkini özel olarak kontrol ettim , ilk 3 linkinizdeki kanallara ulaşılamamış , böyle bir kanal yok uyarısı veriyor . sadece 4. yolladığınız kanala davetiye gelicek haberiniz olsun. Tekrar doldurabilirsiniz ilk 3'ü için.

Adsense e bağlı farklı 3 kanal yolladım. Şartları tutuyor Umarım kabul olur.

Adsense bağlı olması sıkıntı yaratmaz hocam , eğer şartları tutuyorsa davetiyeniz gelicektir. Bugün yaptıysanız araya haftasonu girdiği için pazartesi günü gelir.

---------- Spam Engelliyici 15:04 ---------- Önceki Mesaj 13:24 ----------

Pazartesi başvuran arkadaşlardan davetiyesi gelmiş olanlar :@forexim , [MENTION=38803]Dj Precision[/MENTION] [MENTION=9193]Hayko[/MENTION] , [MENTION=11531]dalgic10[/MENTION] [MENTION=9079]tolgafurkan[/MENTION] [MENTION=10960]fth[/MENTION] ve [MENTION=26796]EaglePaw[/MENTION] ve forum nikini yazmayan arkadaşlar.

Not: Pazartesi başvurularının çoğu sonuçlanmış olmasına rağmen tam olarak bitmemiş, bir sonraki kaflede olabilir isminiz.

Adsense bağlı olması sıkıntı yaratmaz hocam , eğer şartları tutuyorsa davetiyeniz gelicektir. Bugün yaptıysanız araya haftasonu girdiği için pazartesi günü gelir.

---------- Spam Engelliyici 15:04 ---------- Önceki Mesaj 13:24 ----------

Pazartesi başvuran arkadaşlardan davetiyesi gelmiş olanlar :@forexim , [MENTION=38803]Dj Precision[/MENTION] [MENTION=9193]Hayko[/MENTION] , [MENTION=11531]dalgic10[/MENTION] [MENTION=9079]tolgafurkan[/MENTION] [MENTION=10960]fth[/MENTION] ve [MENTION=26796]EaglePaw[/MENTION] ve forum nikini yazmayan arkadaşlar.

Not: Pazartesi başvurularının çoğu sonuçlanmış olmasına rağmen tam olarak bitmemiş, bir sonraki kaflede olabilir isminiz.

Baktım gelmemiş sanırım akşama doğru gelir.. :) Teşekürler..

Baktım gelmemiş sanırım akşama doğru gelir.. :) Teşekürler..

Hocam siz başvurularınızı karıştırdınız sanırım, hangi kanalınıza geldiğini mail mesaj atıyorum.

------------------

ÖNEMLİ NOT: Arkadaşlar Disney İçerikli Kanal alımı durdulmuştur, haberiniz olsun.

Son düzenleme:
ilk başvurduğum kanallarımın davetiyeleri geldi

NOT: son 7 gün içerisinde 500 izlenim şartına o kdar dikkat etmemiştim davetiye gelmeyenler olmuştu sizlere önerim kanallarınızın analitik bölümünden görerek başvuru yapmanızdır

yeni 4 kanal ile tekrar başvuru yapılmış davetiye beklenmektedir.

Hocam bu arada sizinkini özel olarak kontrol ettim , ilk 3 linkinizdeki kanallara ulaşılamamış , böyle bir kanal yok uyarısı veriyor . sadece 4. yolladığınız kanala davetiye gelicek haberiniz olsun. Tekrar doldurabilirsiniz ilk 3'ü için.

Tekrardan Yolladım Linkleri Kontrol Ederek Yolladım Bu sefer.Hepsi Açılıyor.

Pazartesi başvurularından davetiyeleri gelenler 2. part : [MENTION=9491]mirzaben[/MENTION] , [MENTION=22316]gfb_cum[/MENTION] [MENTION=19423]cagatayak[/MENTION] , [MENTION=11257]murat[/MENTION]zor [MENTION=19368]ahmet6680[/MENTION] [MENTION=24383]devil_inside[/MENTION], [MENTION=32186]Erhan26[/MENTION] , [MENTION=27261]Ramiz_Dayi[/MENTION], [MENTION=13218]aragon[/MENTION]

Arkadaşlar etiketlediğim arkadaşlar davetiyelerini onayladıktan sonra burdan geri bildirim yapalarsa sevinirim. Kolay gelsin .

---------- Spam Engelliyici 16:20 ---------- Önceki Mesaj 16:18 ----------

Not : Pazartesi başvurularının sonuna geldik , Davetiyesi gelmeyen arkadaşlara bir kez daha alım şartlarımızı okumalarını tavsiye ederim.

Pazartesi başvurularından davetiyeleri gelenler 2. part : [MENTION=9491]mirzaben[/MENTION] , [MENTION=22316]gfb_cum[/MENTION] [MENTION=19423]cagatayak[/MENTION] , [MENTION=11257]murat[/MENTION]zor [MENTION=19368]ahmet6680[/MENTION] [MENTION=24383]devil_inside[/MENTION], [MENTION=32186]Erhan26[/MENTION] , [MENTION=27261]Ramiz_Dayi[/MENTION], [MENTION=13218]aragon[/MENTION]

Arkadaşlar etiketlediğim arkadaşlar davetiyelerini onayladıktan sonra burdan geri bildirim yapalarsa sevinirim. Kolay gelsin .

---------- Spam Engelliyici 16:20 ---------- Önceki Mesaj 16:18 ----------

Not : Pazartesi başvurularının sonuna geldik , Davetiyesi gelmeyen arkadaşlara bir kez daha alım şartlarımızı okumalarını tavsiye ederim.

salı basvurduk gelen gıden yok

dostum su davetıye gelmelerı daha erken bıtemezmı,kanallar tek tekmı denetlenıyo

Tabiki tek tek denetliyoruz hocam, hem biz denetliyoruz hem de anapartner denetliyor, çok sıkı bir kontrol var ileride kapanan kanalların başımızı ağrıtmaması için.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri