Zeplin Network Tanıtım

''Bu iş böyle devam edebiliyorsa'' dan kastim,Bahardan beri pes pese yeni kurallar geldi,yt bizi sıkıstirıyor,su kural geldi,bu kural geldi diye diye geldigimiz nokta bu.Bu geldigi söylenen kurallar aslinda hic gelmedimi yoksa geldide siz bu kurallari bir sekilde by pass mi edebiliyorsunuz.

Hocam ben ana partnerle ne görüştüysem size aynen onları aktardım , yazarken kendi yorumumu katmadımki size net bir cevap vereyim.

Güzel bir kanal için başvuru yaptım bakalım. Hayırlı uğurlu olsun. Darmadağın oldum. Adsense - Quiz - Life - MN- Rec - Freedom - Awesome - Vspgroup - Air - ve ismini sayamadığım birçok partner firmasında kanal var. Kanalların her biri bi tarafa dağıldı. ya hayırlı olur ya şer. Allah sonumuzu hayreylesin. :)

Hocam bence de doğrusu bu riski bölediğimiz kadar bölmek en mantıklısı , ben kendi kanallarımın hepsini sokarak bir risk aldım, bakalaım beraber göreceğiz :)

Haftaya alimi durdurur demedi demeyin.

Hocam belirttiğim gibi şartların değişmesi olası , firmayla pazartesi detaylı bir görüşme daha yapacağım sizi süreçle ilgili bilgilendireceğim sürekli.

Bu kacinci hub oldu acan acana.sonumuz hayrolsun.ingilizcem olsa bende acardim :)

hayırlı olsun ilk önce. yalnız söyle bir durum var bir çok kişinin tepki göstermesinin ana nedenide bence bu ödeme yapmayan partnerler çok fazla var. ve bundan dolayı birçok kişinin ağzı yandı doğal olarakta hangi networkun olduğunu merak etmesi herkesin normal olduğunu düşünüyorum.
ve eminimki bu network yeni kurulan 2 günlük bir network değildir mutlaka bundan ödeme alanlar vardır. ufak bir araştırma ile dünyada ödeme alan kişileri bulabiliriz. tabi partner ytpara.com a özel bir partner değilse. bana göre en sağlıklısı partner ismini konuya eklemeniz. şuan benimde 20-30 tane boşta hazır 10k (toplam izlenim ) üzeri kanalım var. bende başvurmayı düşünüyorum ama açıkcası pek bir güven alamadım sizden. daha partner adını paylaşmıyorsunuz. biz nasıl güvenip başvuruda bulunalım

Paypal seçeneğinin olmaması kötüymüş.

Partner bulanları paylastıklarına pisman ettirmeyin isteyen baglar isteyen baglamaz zaten bir kanal baglayınca ismide ogrenirsiniz yok amacınız hemen firmaya mail atıp hub almaksa bilmem.....

Başvuru detayları maile mi gönderilecek..

Davetiyeler kanal dashboard'ınıza gelicek , bugün yolladığınız kanalların bir kısmı pazartesi bir kısmı iste salı günü davetiyelerini almış olacaklar

hayırlı olsun ilk önce. yalnız söyle bir durum var bir çok kişinin tepki göstermesinin ana nedenide bence bu ödeme yapmayan partnerler çok fazla var. ve bundan dolayı birçok kişinin ağzı yandı doğal olarakta hangi networkun olduğunu merak etmesi herkesin normal olduğunu düşünüyorum.
ve eminimki bu network yeni kurulan 2 günlük bir network değildir mutlaka bundan ödeme alanlar vardır. ufak bir araştırma ile dünyada ödeme alan kişileri bulabiliriz. tabi partner ytpara.com a özel bir partner değilse. bana göre en sağlıklısı partner ismini konuya eklemeniz. şuan benimde 20-30 tane boşta hazır 10k (toplam izlenim ) üzeri kanalım var. bende başvurmayı düşünüyorum ama açıkcası pek bir güven alamadım sizden. daha partner adını paylaşmıyorsunuz. biz nasıl güvenip başvuruda bulunalım

Hocam anlıyorum , size önerim biraz beklemeniz olucaktır eğer böyle düşünüyorsanız. Partnerle görüştükten sonra ismini söyleyeceğim , ondan sonra isterseniz çalışırız birlikte .Teşekkürler

Paypal seçeneğinin olmaması kötüymüş.

Hocam ilerleyen zamanlarda alternatifleri arttıracağız , ilk aşamada birlikte deneyelim bu şekilde baktık herşey yolunda seçenekleri arttırırız .

Partner bulanları paylastıklarına pisman ettirmeyin isteyen baglar isteyen baglamaz zaten bir kanal baglayınca ismide ogrenirsiniz yok amacınız hemen firmaya mail atıp hub almaksa bilmem.....

Çok teşekkürler hocam sağolun

Arkadaşlar partnerin adını paylaşacak ama önce partneri olası maillere ve tepkilere karşı uyarmaya çalışıyor sanırım jargon. Merak etmeyin illaki öğreneceksiniz paylaşacak yani sadece acele etmeyin. Acele işe şeytan karışır.

Kolay gelsin. Herkese saygılar sevgiler.

banka alt ödemesi varmı veya kesintiler ne düzeyde olur

Hocam webmoney olmayanlar için forma banka ödemesi yazabilirsiniz ancak iletişim bilgilerinizi mutlaka doğru girin , ödemelerden önce sizinle irtibat kuracağız. Çünkü banka ödemeleri konusunda şartları tam olarak belirlemedik henüz.

Oncelikle hayirli olsun ustad.
Bu sektorde calisan herkes icin son zamanlarda duymak istedigi gormek istedigi konulardan biri olmus konu.

Ancak konuda bir cok arkadasimizinda yazdigi gibi Partner ismini saklamaniz,Partnerde daha once kendiniz deneme yapip kapanan kanali odeyip odemedigini gormemeniz pek iyi olmamis.

Simdi senin soylemene gore herseyin garantisini veriyorlar,yani kapanani odeyecekler,spam kanal alacaklar yani hersey ok konusmalarda.Ama inan bu is kendi tarafimdanda forumda bir cok bu sektorde gerek hub gerek sub network olarak is yapanlardada oldu ve baslarimiza geldi.

Forumdan 4-5 kisinin oldugu konferans gorusmelerde dahi bizlere,kapanani oderiz,telifliyi oderiz spam aliriz,sorun cikartmayiz diyerek herseyimize ok deyip,hatta ve hatta bunlari yazi altina alalim deyip sozlesmede karsilikli imzaladigimzi belgeler bile oldugu halde daha 2 ay 3 ay gecmeden verdigi hic bir sozu yerine getirmeyen network sahipleri gorduk,gorduler.

Bu yuzden ki,bu tur konusmalara cok inanma,inansanda guvenme..

Tahminimce sen biraz acele etmek istemissin bu konuda,ya bu network icin konu acilmasin baskasindan duyulmasin diye yada farkli farkli sebeblerin var bilemiyorum ama sana tavsiyem sakin ola guvenme kimseye ve sonra adini,ismini konusturma bu ortamlarda.

Akli basinda olmayan cogu kisi agzina geleni soyleyecekdir bir terslik oldugunda,zaten akli basinda olan hic birseyin senden olmadigini seninle ilgisi olmadigini bilerek girecekdir bu ise.

Uzun lafin kisasi,herseye ok diyen networklere guvenme,guven verme,tedbirli ol.Cunki bu sonradan sonraya cikan gelmis gecmis her networkde bircok sorunlar dolandiriciliklar,isim degistirerek yada calisani ustune yeni bir cms acarak kirlenmis ismini kullanmadan kirli islerine devam eden networkler oldu.Adimlarini ona gore at.

Network ismini yazmis olsan ne oldugu nerden geldigi buyuk ihtimalle belli olacakdir,bu konuda bayagi bi uzun kolumuz biliriz az cok ama yazmadigin icin hic birsey diyemiyorum diyemiyorlar.

Allah utandirmasin,yolun acik olsun ve insallah hersey istedigin istedigimiz gibi kendi cikarlarimiz icin iyi olur.
Saygilarimla.

once begendım sonra okuyorum :)

2 Ay sıkın dişinizi, bakalım kapanını ödüyor mu yoksa buralar sessizleşiyor mu tüm forum görecek.Ben pek güvenemiyorum, adamlar ödeyeceğiz deyip vurgun yapabilirler.Düşünsenize büyük kanallarınızı bağladığınız her biri ortalama 1000$ ile 2000$ arası 100 kanal olsa 100 bin dolar en az :) Eh yani günümüzde bu para'da hiç fena değil.Hele ki yurt dışında hemde bu sesiz ekonomik krizde nefis para. Adsense bile her ay Ban atarken,En büyük partnerler alımı durdurmuşken çok manidar geliyor " Kapanını ödüyor" kelimesi.

Hocam abone sayısı önemli değil ancak rica ediyorum , günlük izlenmesi 500 un altında olanları yollamayalım . Yeni kanal açıp yollayan arkadaş olmuş :)

Hayırlı olsun hocam

Bugün 22 kasım 2015 kanal soktum diyelim ilk ödememi nezaman alırım kanallar tek bir paneldemi olucak

2 Ay sıkın dişinizi, bakalım kapanını ödüyor mu yoksa buralar sessizleşiyor mu tüm forum görecek.Ben pek güvenemiyorum, adamlar ödeyeceğiz deyip vurgun yapabilirler.Düşünsenize büyük kanallarınızı bağladığınız her biri ortalama 1000$ ile 2000$ arası 100 kanal olsa 100 bin dolar en az :) Eh yani günümüzde bu para'da hiç fena değil.Hele ki yurt dışında hemde bu sesiz ekonomik krizde nefis para. Adsense bile her ay Ban atarken,En büyük partnerler alımı durdurmuşken çok manidar geliyor " Kapanını ödüyor" kelimesi.

Size cevap yazmıştım ama gitmemiş enteresan. Hocam hep birlikte deneyelim bakalım bu süreçte farklı farklı networklerle çalışmanın faydası olacağını düşünüyorum.

---------- Spam Engelliyici 02:13 ---------- Önceki Mesaj 02:12 ----------

Hayırlı olsun hocam

Bugün 22 kasım 2015 kanal soktum diyelim ilk ödememi nezaman alırım kanallar tek bir paneldemi olucak

Aralık ayının sonlarında 30'una kadar ödemeniz yapılır.

Hayırlı olsun öncelikle. Kapanan kanalın ödemesi ne kadar süre sonra yapılıyor belli mi ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri