Zeplin Network Tanıtım

hocam benim kanal 3 milyon dakika civarında izlenimi var 400 abonesi var telif yok 3 aydan fazla bir kanal ama haber gelmedi. şartlarınız tam olarak nedir. her ay kanal bağlayabilirmiyiz diye umutlanıyuruz.

Hocam genelde ona yakın kanalları aldık ama o kanalı tek değilde yanına şartları karşılamayan kanallarla birlikte yazdıysanız gözden kaçmış olabilir.

hocam sanırım 1 milyon üzeri kotayı dolduran daha fazla kanal olduğu için sıra gelmemiştir diye düşünüyorum. Benim kanal 25k abone 3 milyon dakika izlenme 300k görüntüleme var yinede giremedi :) nasip

Hocam Skype gelirseniz, sizi eklemiştim görüşemedik.

benım de 500 k izlenim aylık 2 m dakika 1 k abonesı olan kanalım alınmadı skypedan yazdım ama cevap bekliyorum hala
Sizle görüştük sanırım biraz önce

Bi benmi merak ediyorum ödemeleri :)

Bide son alacağım para bu 3 hane küçük bi meblağ

Bi benmi merak ediyorum ödemeleri :)

Bide son alacağım para bu 100-300 dolar arası

şubat ödemelerinin başlığı açıldı hocam, bugün başlayacak ve hafta sonuna kadar bitmesi planlanıyormuş. bu arada ödeme yöntemi gene webmoney.

Hadi ya pardon beyler kusura bakmayın :)

Sevgili dostum jargon45. Şu anda bizim Zeplin Network ünde Youtube nin Partnerlere yönelik temizlik işleminden nasibini aldığını görüyorum. Toplu kanal kapanmaları konusunda da gördüğüm gibi Zeplinden epey kapanan kanal olmuş. Şahsen benim tek kanalımda malesef gitti. Şu anda durum nasıl Partnerde. Toplamda 50 - 100 kanal civarını buldu mu kapanan kanal sayısı. Çok zaiyat oldu mu? Şahsen ben bittim. Tek gelirli kanalımda gitti. İnşallah network de bir sıkıntı çıkmamıştır. Yoksa bittiğimizin resmidir. Adsense ile uğraşılmaz çünkü. Yerlisi Yabancısı uğraşılcak iş değil Adsense.. Nasıl durumlar dostum..??

Merhabalar ,

Bildiğiniz gibi son haftalarda Youtube'un algoritması değişti ve oldukça fazla kanal kapanması oldu. Sıkıntılı bir süreç yaşıyoruz , bundan dolayı bekleme moduna geçmek durumundayız. Bu ay ayın 15'inde alımlarımız olmayacaktır. Tekrardan alımlar açıldığında buradan haber vereceğim.

Son düzenleme:
Merhabalar ,

Bildiğiniz gibi son haftalarda Youtube'un algoritması değişti ve oldukça fazla kanal kapanması oldu. Sıkıntılı bir süreç yaşıyoruz , bundan dolayı bekleme moduna geçmek durumundayız. Bu ay ayın 15'inde alımlarımız olmayacaktır. Tekrardan alımlar açıldığında buradan haber vereceğim.

Odemelerde herhangi bir sikinti olucakmi hocam peki

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

şu dashbord işi bu ay oluyo heralde. en son sordugumda 2ay içinde demiştiniz

Odemelerde herhangi bir sikinti olucakmi hocam peki

Ödemelerle ilgili henüz bir bilgi almadık hocam , 1 senedir ödemelerle ilgili sorun yaşamadık ancak , geçen seneki toplu kapanmalardan sonra kapanan kanallarla ilgili sorun yaşamıştık. Olursa yine kapanan kanallarla ilgili olabilir , şu an için net bilgi yok , zaten henüz erken ödemeler için.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

şu dashbord işi bu ay oluyo heralde. en son sordugumda 2ay içinde demiştiniz

Sürekli bir güncelleme ve değişiklik yaşadığımız için dashboard'a öncelik veremedik henüz hocam. Banka ödemelerine geçmemizle birlikte dashboard sistemine geçmeyi düşünüyoruz.

Bu arada konuya abone olanlar için buraya koyalım linkini , yarına kadar tüm kanal sahiplerinin okuması ve gerekli değişiklikleri yapması gerekiyor :

http://www.ytpara.com/zeplin-network/115164-zeplin-network-tum-kanal-sahiplerinin-dikkatine.html

Hocam mayıs ayı için alım yapıyormusunuz siteden başvurabilirmiyiz ?

Merhabalar , Nisan ayı ödemeleri önümüzdeki hafta gerçekleşicek , başladığı zaman konu açacağım.

Merhabalar , Nisan ayı ödemeleri önümüzdeki hafta gerçekleşicek , başladığı zaman konu açacağım.

Hocam kanal alımı ne zaman yapılacak yerli network kanal alımı yapmalarını istiyoruz.Uzun zamandır multi color ve siz kanal alımı yapmıyorsunuz bir sıkıntı mı mevcut kanal alımı yapılırsa iyi olur.

Hocam kanal alımı ne zaman yapılacak yerli network kanal alımı yapmalarını istiyoruz.Uzun zamandır multi color ve siz kanal alımı yapmıyorsunuz bir sıkıntı mı mevcut kanal alımı yapılırsa iyi olur.

An itibariyle Mayıs kazançlarının ödemeleri tamamlanmıştır ,çok çok az sayıda alım yapılacağı için en az 2 aylık olup yüksek kazançlı kazançlarınız için birebir inceleyip alım yapabiliyoruz, bunun için Skype'tan görüşebiliriz.

En az 2 aylık , son 30 günde 1 milyon dakikayı geçmiş, yüksek kazançlı, onaylı kanallarınız için başvuru yapıp Skype'tan durumunu sorabilirsiniz.

Merhabalar , an itibariyle kanal alımlarımız açıktır :

- Son 30 günde 1 Milyon dakikayı geçmiş ,
- Para kazanması açık (Adsense onayı mevcut)
- Temiz durumda olan Telif vs. sıkıntısı olmayan
- Disney veya +18 içerik olmayan,

Kanallarınıza aynı gün içinde davetiyeleri yollanacaktır.

Başvuru linki : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfbrNdCk22-yjyuyuOp5cBkCYcNLdYJsJwuQqiJxjjxdVvg_g/viewform

Not : Artık ödemelerimiz banka üzerinden yapıldığı için IBAN numaranızı girmeniz gerekmektedir. Webmoney kısmını boş bırakabilirsiniz.

Davetiyesi gelenlere forumdan veya Skype'tan geri dönüş yapılacaktır.

Merhabalar , an itibariyle kanal alımlarımız açıktır :

- Son 30 günde 1 Milyon dakikayı geçmiş ,
- Para kazanması açık (Adsense onayı mevcut)
- Temiz durumda olan Telif vs. sıkıntısı olmayan
- Disney veya +18 içerik olmayan,

Kanallarınıza aynı gün içinde davetiyeleri yollanacaktır.

Başvuru linki : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfbrNdCk22-yjyuyuOp5cBkCYcNLdYJsJwuQqiJxjjxdVvg_g/viewform

Not : Artık ödemelerimiz banka üzerinden yapıldığı için IBAN numaranızı girmeniz gerekmektedir. Webmoney kısmını boş bırakabilirsiniz.

Davetiyesi gelenlere forumdan veya Skype'tan geri dönüş yapılacaktır.

15:00'a kadar başvuruda bulunanlara gün içerisinde davetiyeler gönderildi , sonrasındaki başvuruların davetiyeleri yarın yollanacak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri