Zeplin Network Temmuz Kazançları Ağustos Ödemeleri

jargon45

Kayıtlı Üye
Merhabalar ,

Bu ay adsense'ten önce ödeme hedefimiz vardı , şükür hedefimize ulaştık. Ödemelere başlıyoruz , yarın tamamlanmış olucak. Eğer yarın akşama kadar ödemesi gelmeyen olursa bizimle iletişime geçebilir.

Bundan sonraki hedefimiz şu anki ödeme hızımızı koruyup , iyi kanallarla yolumuza devam edip , yüzdeyi biraz yükseltmek olucak. İnanın elimizden geleni yapıyoruz bu konuda. Herhangi bir gelişme olursa yine tanıtım konumuzdan bilgilendirme yapacağım.

Bildiğiniz gibi şu anda alımlarımız kapalı , 1 Eylül'de davetiye göndermeye devam edeceğiz. Bu süreçte şimdiden başvurmak isteyenler için başvuru formumuz açıktır.

Ödemelerin çoğunluğu yarın yapılıcak , ödeme alanlar konu üzerinden geri dönüşte bulunursa sevinirim. Nice ödemelere diyelim :) Hayırlı günler ..

Başarılarının devamını dilerim hocam. Ödeme hızı konusunda gerçekten takdiri hak ediyorsunuz. Eleştirimi de yapayım hazır yazmışken % 50 ödeme bu partnere hiç yakışmıyor en kısa sürede yükseltilmesi dileğiyle :)

Son düzenleme:
Başarılarının devamını dilerim hocam. Ödeme hızı konusunda gerçekten takdiri hak ediyorsunuz. Eleştirimi de yapayım hazır yazmışken % 50 ödeme bu partnere hiç yakışmıyor en kısa sürede yükseltilmesi dileğiyle :)

Hocam sağol yorumun için , evet biz de arttırmak için iletişim içerisindeyiz sürekli ,partnerin bize şart koyduğu kapanma oranına yakınız şu anda , 1 eylülden itibaren tekrardan yükseltmek için partnere sunduğumuz rapor'dan geri dönüş bekliyoruz , bir gelişme olması durumda haber vericem.

Tam nakit gereken Zaman'da Bi 20 30 dolar ilaç gibi gelecek vallahi maşallah diyelim :)

[MENTION=7888]jargon45[/MENTION] hocam ödemeler ne alemde

para sesleri gelmeye başladı :) [MENTION=7888]jargon45[/MENTION] ödemeler her kanala tek tek geliyor sanırım?

Son düzenleme:
ödeme geldiğinde pcde değildim rica etsem tekrardan yollar mısınız sesi duymak istiyorum :D sağolun ödeme için hocam :)

ödeme geldiğinde pcde değildim rica etsem tekrardan yollar mısınız sesi duymak istiyorum :D sağolun ödeme için hocam :)

Bidahakine sizinkini 1'er dolar olarak göndertelim not düştüm hocam :) ,

Bu arada ödemeler tamamlanmıştır , her türlü sorularınız için ulaşabilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri