2013 Ekim Awesomeness Ödemeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynı durumda olabilirsiniz DİKKAT EDİN! 3 Kanalımın ödemesi gelmesine rağmen bir kanalımın ödemesi bu ay gelmedi.Kanalım 145 doları geçtikten sonra bana mail atmışlar bu forumu doldurun diye, bu maili dikkatli inceldiğimde "Kanal adınız doğru yazmaya özen gösterin diyoru" demekki birçok kişi bu hatayı yapmış ve uyarma gereği duymuşlar ve iyikide uyarmışlar çünkü ben de kanal adını geçen ay formu doldururken yanlış girmişim. Attıkları bu maili dikkatli okumasaydım uyanamaycaktım ve bu yüzden 1 kanalımın ödemesini bu ay alamadım hatta bu ay ödeme isterken birçok kanalın adını da yanlış girmişim. Google+ ile kanalın ismini değiştiriyordum en son yazdığım isim kanal ismi oluyor sanıyorudum ve formu doldururken bu ismi yazıyordum. Ama attıkları e-mail deki örneği inceldiğimde yanlış yaptığımı gördüm. Youtubda kanalım kısmına tıklayıp http://www.youtube.com/user/**örnek** bu şekilde kanal adını bulup öyle forma yazıyormuşuz. Bunu yanlış yaptığımı email ile belirttim cevap vermelerini bekliyorum sonucu yazarım.

Aynı durumda olabilirsiniz DİKKAT EDİN! 3 Kanalımın ödemesi gelmesine rağmen bir kanalımın ödemesi bu ay gelmedi.Kanalım 145 doları geçtikten sonra bana mail atmışlar bu forumu doldurun diye, bu maili dikkatli inceldiğimde "Kanal adınız doğru yazmaya özen gösterin diyoru" demekki birçok kişi bu hatayı yapmış ve uyarma gereği duymuşlar ve iyikide uyarmışlar çünkü ben de kanal adını geçen ay formu doldururken yanlış girmişim. Attıkları bu maili dikkatli okumasaydım uyanamaycaktım ve bu yüzden 1 kanalımın ödemesini bu ay alamadım hatta bu ay ödeme isterken birçok kanalın adını da yanlış girmişim. Google+ ile kanalın ismini değiştiriyordum en son yazdığım isim kanal ismi oluyor sanıyorudum ve formu doldururken bu ismi yazıyordum. Ama attıkları e-mail deki örneği inceldiğimde yanlış yaptığımı gördüm. Youtubda kanalım kısmına tıklayıp http://www.youtube.com/user/**örnek** bu şekilde kanal adını bulup öyle forma yazıyormuşuz. Bunu yanlış yaptığımı email ile belirttim cevap vermelerini bekliyorum sonucu yazarım.
geçen ay ödendi sıkıntı yoktu bu ay ödenmedi.

2 sine kadar ödemeler yapılır. Farklı Adsense lerde bağlı ve ödeme aldıklarını kanala göre ödemeyi erken veya son güne kadar yatırıyorlar sanırım.

2 sine kadar ödemeler yapılır. Farklı Adsense lerde bağlı ve ödeme aldıklarını kanala göre ödemeyi erken veya son güne kadar yatırıyorlar sanırım.

hocam awesomeness böyle bence ödemezler geçen ayda buna benzer bi kanalımı ödemediler para kazanma çık görüldüğü halde kazanç kısmı falan gitmişti. bu sefer yine aynısı olur gibi geliyor. hayırlısı.

Bana hiç mail gelmedi yaa, nasipse artık .. :)

[MENTION=1670]HellRider[/MENTION]

Awesomeness partnerliğine 18 kasım itibariyle bağlanan bir kanal bugün itibariyle de 145$ limitine ulaştığında bu kazanç için bildirim yapmam gerekir mi yoksa diğer ayı mı beklemeliyim?

[MENTION=1670]HellRider[/MENTION]

Awesomeness partnerliğine 18 kasım itibariyle bağlanan bir kanal bugün itibariyle de 145$ limitine ulaştığında bu kazanç için bildirim yapmam gerekir mi yoksa diğer ayı mı beklemeliyim?

bu ay formu doldurun gönderin

Bir daha mi göndersem formu, sorun çıkar mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri