Hala beklemedeyiz.
Pazartesi partner oldum banada gelmedi ödeme
Muhammet bu kazançların görünmesi kaç gün sürüyor senin aran iyimiş jessi ile bilirsin sen
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hala beklemedeyiz.
geçen ay ödendi sıkıntı yoktu bu ay ödenmedi.Aynı durumda olabilirsiniz DİKKAT EDİN! 3 Kanalımın ödemesi gelmesine rağmen bir kanalımın ödemesi bu ay gelmedi.Kanalım 145 doları geçtikten sonra bana mail atmışlar bu forumu doldurun diye, bu maili dikkatli inceldiğimde "Kanal adınız doğru yazmaya özen gösterin diyoru" demekki birçok kişi bu hatayı yapmış ve uyarma gereği duymuşlar ve iyikide uyarmışlar çünkü ben de kanal adını geçen ay formu doldururken yanlış girmişim. Attıkları bu maili dikkatli okumasaydım uyanamaycaktım ve bu yüzden 1 kanalımın ödemesini bu ay alamadım hatta bu ay ödeme isterken birçok kanalın adını da yanlış girmişim. Google+ ile kanalın ismini değiştiriyordum en son yazdığım isim kanal ismi oluyor sanıyorudum ve formu doldururken bu ismi yazıyordum. Ama attıkları e-mail deki örneği inceldiğimde yanlış yaptığımı gördüm. Youtubda kanalım kısmına tıklayıp http://www.youtube.com/user/**örnek** bu şekilde kanal adını bulup öyle forma yazıyormuşuz. Bunu yanlış yaptığımı email ile belirttim cevap vermelerini bekliyorum sonucu yazarım.
2 sine kadar ödemeler yapılır. Farklı Adsense lerde bağlı ve ödeme aldıklarını kanala göre ödemeyi erken veya son güne kadar yatırıyorlar sanırım.
Aynı durumda olabilirsiniz DİKKAT EDİN! 3 Kanalımın ödemesi gelmesine rağmen bir kanalımın ödemesi bu ay gelmedi.Kanalım 145 doları geçtikten sonra bana mail atmışlar bu forumu doldurun diye, bu maili dikkatli inceldiğimde "Kanal adınız doğru yazmaya özen gösterin diyoru" demekki birçok kişi bu hatayı yapmış ve uyarma gereği duymuşlar ve iyikide uyarmışlar çünkü ben de kanal adını geçen ay formu doldururken yanlış girmişim. Attıkları bu maili dikkatli okumasaydım uyanamaycaktım ve bu yüzden 1 kanalımın ödemesini bu ay alamadım hatta bu ay ödeme isterken birçok kanalın adını da yanlış girmişim. Google+ ile kanalın ismini değiştiriyordum en son yazdığım isim kanal ismi oluyor sanıyorudum ve formu doldururken bu ismi yazıyordum. Ama attıkları e-mail deki örneği inceldiğimde yanlış yaptığımı gördüm. Youtubda kanalım kısmına tıklayıp http://www.youtube.com/user/**örnek** bu şekilde kanal adını bulup öyle forma yazıyormuşuz. Bunu yanlış yaptığımı email ile belirttim cevap vermelerini bekliyorum sonucu yazarım.
Bana hiç mail gelmedi yaa, nasipse artık ..![]()
Kasım kazançları için ne zaman başvuru yapabiliriz?Ödemeyi ne zaman alabiliriz yani para paypala ne zaman geçer acaba?
[MENTION=1670]HellRider[/MENTION]
Awesomeness partnerliğine 18 kasım itibariyle bağlanan bir kanal bugün itibariyle de 145$ limitine ulaştığında bu kazanç için bildirim yapmam gerekir mi yoksa diğer ayı mı beklemeliyim?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.