Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
resim atarmısın arkadaşım![]()
Editledim
burda ne kadar az işleme giren kişi varsa r10da bir o kadar fazla var.. sonumuz hayrolsun bakalım, işleme girsinde bugün ödenmiş pazartesiye kalmış önemli değil
Hayırlı olsun işleme girmeyen hesabın var mı hocam
---------- Spam Engelliyici 08:49 ---------- Önceki Mesaj 08:49 ----------
stres mi yapmamız gerekiyor şimdi![]()
Bu Arada R10'da Bir Çok Kişinin Ödemeleri Hesaplarına Geçmiş Bile... ALLAH ALLAH Bu Nasıl İş? İnşallah Sıkıntılı Bir Durumla Karşı Karşıya Kalmayız...
r10 da birçok kişide işleme girmiş youtube çalışan arkadaşlara sordum onlarda da benimkilerde de herhangi bir işleme girme durumu yok. Acaba sadece youtube çalışan web adsense hariç kaç kişide işleme girdi?
Web Adsens İşleme girmiş YT olanlarda hareket yok.
Web adsensede hesabında yt mi çalışıyordunuz hocam? Yoksa web içinmi kullanıyordunuz? Ben web adsense hesabımı yt olarak kullanıyorum ama oda işleme girmedi...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.