Adsense spama düşüp banlanan arkadaşlar beğenebilir mi?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
inş. öyle olur abibanlamaz artık hocam haftasonu girdi zaten. bundan sonrakiler işleme girer.
Para kazanması giden kanalları başka adsense bağlayabiliyorsunuz. İlk defa gördüm
![]()
Para kazanması giden kanalları başka adsense bağlayabiliyorsunuz. İlk defa gördüm
![]()
Önce adsenseler gecikti sonra para kazanmaları gitti partnerler bitti toplu kapanmalar arttı şimdide adsense banlar diyorum ki bunun bi tık üstü nedir ki adsense guncellemesi ama olacağını sandığım aydınlık dan önce zifiri karanlık vardır 15 gün sonra bi 6-7 aylık rahat evreye gireriz diye düşünüyorum çünkü bu böyle devam ederse ne kimse haber video su kovalar ne ozgune koşturur arada onlarda kaynadı isyana başlamışlardır şimdi temiLik artindan ferahlık zamanı yakındır bi 10-15 tatil bayram edin sonrası güzellik
kanalları baska adsenseye baglamak bence sakat iş,gel bu adsenseyıde banla demek gıbı bısey
arkadaş doğru söylüyor öyle her ay olacak temizlik değil bu muhtemelen 1 yıl sonra bakarlar çöpcüler hala saha damı anca büyük çaplı böyle operasyon tekrar yaparlar. bana kalırsa youtup tarihin de bir daha olmayacak bir temizlik bu.
![]()
2 gün önce 2 ay önce açtığım adsenseye bağlı tüm kanallarım askıya alındı.Şuan yeni kanal bağlayınca yine askıya alınıyor.Aynı sorunu yaşayan var mı ?
2 gün önce 2 ay önce açtığım adsenseye bağlı tüm kanallarım askıya alındı.Şuan yeni kanal bağlayınca yine askıya alınıyor.Aynı sorunu yaşayan var mı ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.