Arkadaşlar, çalıştığım fabrikada bir temizlik işçisi var adam %60 engelli, karısı kanserden öldü bir tanede oğlu var 10 yaşında durumları gerçekten zor, onun üstüne çocuğa kurban bayramında araba çarptı ölümden döndü, çocuk babasından bilgisayar istiyor ama adam alamıyor durumundan dolayı, konuyu açmam daki amaç , para v.s.yardımı değil, belki elinde fazlalık bilgisayarı olan vardır, yardımsever birisinizdir.
Arkadaşlar sizin hiç bir işinize yaramayan şeyler bazen bazı insanların hayalleri olabiliyor. Eğer bu şekilde yardım etmek isteyen arkadaşlar olursa pm atsınlar bana,Yetim sevindirmek sevaptır.
Eğer bu tarz iyi şeyler forumda yasak ise konu kaldırılabilir.
Bir kimse, müslümanların arasında bulunan bir yetimi alarak yedirip içirmek üzere evine götürürse, affedilmeyecek bir suç işlemediği takdirde, Allah Teâlâ onu mutlaka cennete koyar.
(Tirmizî, Birr, 14/1917)
----------------------------------------------------------------------------
Edit :
Adamsınız siz ne diyim size, o zaman iban numaramı yazıyorum, dediğiniz gibi yaparız, o zaman güzel bir bilgisayar alırız, bilgisayarı da size soracağım zaten nasıl alalım diye, en son aldığımızda fotoğrafları çekip burada paylaşırım.
GARANTİ BANKASI
İBAN : TR91 0006 2001 2030 0006 6652 13 - Feyzullah HACİOGLU ADINA (Benim iban) ŞİMDİDEN YAPACAĞINIZ YARDIMLAR İÇİN HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN,
Paypal :
[email protected]
ARKADAŞLAR ÖDEME ATARSANIZ PMDEN BİLDİRİN.