Bir Yetime Bilgisayar Yardımı

[MENTION=12961]mexis[/MENTION] hocam paypalın aşağıdaki hatayı veriyor.

"Maalesef alıcı bu ödeme yönteminin kullanıldığı ödemeleri kabul etmiyor. Lütfen başka bir ödeme yöntemi seçin."

paypal tl bakiyesinin üstünü karttan tamamlayıp göndermesi gerekmiyormuydu.

Bilgisi olan varmı bu konuda.

Son düzenleme:
[MENTION=12961]mexis[/MENTION] hocam ödemeyi aldığınızda pm geçerseniz sevinirim.

Böyle bir hayırda bulunduğunuz için Allah razı olsun.

[MENTION=12961]mexis[/MENTION]
paypalın düzeldiğinde bana da bir alıntılama yaparmısın hocam 3-5 çorbada tuzumuz bulunsun.
iş bittikten sonra faturayı buraya koyda kimsenin aklında birşey kalmasın hocam

Şaka bir yana paypal [MENTION=12961]mexis[/MENTION] in hesabı incelemeye aldı sanırım :)

[MENTION=12961]mexis[/MENTION] hocam paypalın aşağıdaki hatayı veriyor.

"Maalesef alıcı bu ödeme yönteminin kullanıldığı ödemeleri kabul etmiyor. Lütfen başka bir ödeme yöntemi seçin."

paypal tl bakiyesinin üstünü karttan tamamlayıp göndermesi geremiyormuydu.

Bilgisi olan varmı bu konuda.

Hocam kredi kartınızda limit yok o yüzden bu hatayı veriyor.

---------- Spam Engelliyici 17:09 ---------- Önceki Mesaj 17:08 ----------

[MENTION=12961]mexis[/MENTION]
paypalın düzeldiğinde bana da bir alıntılama yaparmısın hocam 3-5 çorbada tuzumuz bulunsun.
iş bittikten sonra faturayı buraya koyda kimsenin aklında birşey kalmasın hocam

Paypalda sorun yok hocam gönder gelsin

---------- Spam Engelliyici 17:10 ---------- Önceki Mesaj 17:09 ----------

Şaka bir yana paypal [MENTION=12961]mexis[/MENTION] in hesabı incelemeye aldı sanırım :)

Yok hocam kredi kartında limit olmayınca öyle hata veriyor arkadaşın

Arkadaşlar, çalıştığım fabrikada bir temizlik işçisi var adam %60 engelli, karısı kanserden öldü bir tanede oğlu var 10 yaşında durumları gerçekten zor, onun üstüne çocuğa kurban bayramında araba çarptı ölümden döndü, çocuk babasından bilgisayar istiyor ama adam alamıyor durumundan dolayı, konuyu açmam daki amaç , para v.s.yardımı değil, belki elinde fazlalık bilgisayarı olan vardır, yardımsever birisinizdir.

Arkadaşlar sizin hiç bir işinize yaramayan şeyler bazen bazı insanların hayalleri olabiliyor. Eğer bu şekilde yardım etmek isteyen arkadaşlar olursa pm atsınlar bana,Yetim sevindirmek sevaptır.

Eğer bu tarz iyi şeyler forumda yasak ise konu kaldırılabilir.

“Bir kimse, müslümanların arasında bulunan bir yetimi alarak yedirip içirmek üzere evine götürürse, affedilmeyecek bir suç işlemediği takdirde, Allah Teâlâ onu mutlaka cennete koyar.”
(Tirmizî, Birr, 14/1917)

----------------------------------------------------------------------------

Edit :
Adamsınız siz ne diyim size, o zaman iban numaramı yazıyorum, dediğiniz gibi yaparız, o zaman güzel bir bilgisayar alırız, bilgisayarı da size soracağım zaten nasıl alalım diye, en son aldığımızda fotoğrafları çekip burada paylaşırım.

GARANTİ BANKASI
İBAN : TR91 0006 2001 2030 0006 6652 13 - Feyzullah HACİOGLU ADINA (Benim iban) ŞİMDİDEN YAPACAĞINIZ YARDIMLAR İÇİN HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN,
Paypal : [email protected]

ARKADAŞLAR ÖDEME ATARSANIZ PMDEN BİLDİRİN.

Toptancıların hepsinde bayiliğim bulunmaktadır. Gerekirse bilgisayar toplayabiliriz. Ben direk para çıkarma taraftarı değilim. Anakart ve 1 TB hdd desteği benden gerekirse alacağımız zaman benim bayilik üstünden alabiliriz kalan parçaları. Onlarda tahmini 500 TL tutmaktadır. 0 Olacak bu parçalar bilginiz olsun gerekli para toplandığında haberim olursa sevinirim.

şakamı yapıyorsun hocam mümkün değil:confused:

kontrol ediyorum şimdi.

o gözlerin acısı yıllar sonra kötü çıkıyor hocam :( ve bilgisayara sabitlenince çocukların gelişimi yavaşlıyor fiziki açıdan.. neyse inşallah o çocuk mutlu olurda gerisi mühim değil.. sadece kendimden bildiğim için üzülüyorum

Benimde gözlerin biri sağa biri sola bakıyor

adam işçi maaşı ile çok rahat ttnet"den alabilir . ilk başta eski bilgisayar istemişsin sonrada iban vermişsin , pek inandırıcı gelmedi . " işçi engelli eşini kaybetmiş çoçuga araba çarpmış güzel hikaye bence biraz anlayışlı olun sabit maaş ile 50 tl aylık pc alır . ÇOK YARDIM ETMEK İSTİYORSANIZ YAŞADIĞINIZ İL " DE BULUNAN ÇOÇUK ESİRGEME KURUMUNA " İÇ ÇAMAŞIRI ÇOÇUK , OYUNCAK , TOP , YAŞA GÖRE KİTAP GÖTÜRÜN "

Yanlış anlamayın ben görmeden para yardımında bulunamam ancak özelden adresini gönderirseniz çocuğun yaşı 10 muş onun yaşına uygun gelişimini sağlayan 150 tl civarında oyuncak göndrebilirim.

Ya arkadaşlar şurda boşboş yazmayın en bastaki mesajlara bakın bız dedık zaten hocam hesap no ıban falan verde yardım edelım sen al dıye yanı yardım etmıceksenız boşu boşuna yazmayın şuraya

Ya arkadaşlar şurda boşboş yazmayın en bastaki mesajlara bakın bız dedık zaten hocam hesap no ıban falan verde yardım edelım sen al dıye yanı yardım etmıceksenız boşu boşuna yazmayın şuraya

Abicim ne diyim ki insanlara ben, beş parmağın beşi bile bir değil, neyse uzatmıyım konuyu. inş hayırlısı ile alalım pcyi burada paylaşıcam zaten merak etmeyin arkadaşlar, verdiğiniz hayırlar yerine ulaşacaktır şüpheniz olmasın bundan.

---------- Spam Engelliyici 17:58 ---------- Önceki Mesaj 17:55 ----------

Yanlış anlamayın ben görmeden para yardımında bulunamam ancak özelden adresini gönderirseniz çocuğun yaşı 10 muş onun yaşına uygun gelişimini sağlayan 150 tl civarında oyuncak göndrebilirim.

Pm attım size hocam, buda çok güzel olur.

hocam şüphelendirdin beni karttan soyulduk mu dedim bir an.

kartta hiçbir sorun yok şükür,limiti geç fazla bile yatırmışım +89 tl.

paypaldaki miktarı gönderebildim,daha sonra ihtiyaç olursa yine gönderirim.

hocam şüphelendirdin beni karttan soyulduk mu dedim bir an.

kartta hiçbir sorun yok şükür,limiti geç fazla bile yatırmışım +89 tl.

paypaldaki miktarı gönderebildim,daha sonra ihtiyaç olursa yine gönderirim.

Hocam aynı şekilde sorun olmuştu benim limitten dolayı, hocam ödeme gelmiş inşallah toplayalım da en yakın zamanda alırız inşallah bilgisayarı

Bilgisayar güzel düşünmüşsünüz ancak durumları o kadar kötüyse bence bilgisayardan daha önemli ihtiyaçları için bir çalışma yapılması daha doğru olur.

Bilgisayar güzel düşünmüşsünüz ancak durumları o kadar kötüyse bence bilgisayardan daha önemli ihtiyaçları için bir çalışma yapılması daha doğru olur.

şu an hedef o yetimi sevindirmek hocam, eger arttirabilirsek inş. buradan soracagim arkadaslara ne alalim diye.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri