ERA Network`ü açmış bulunmaktayız. (Türk Partnerliği)

Arkadaşları öncelikle girişimciliğinden ötürü tebrik ediyorum, hayırlı olsun çalışmanız Allah utandırmasın.Konuyu baltalamak amaçlı değil, bilgilendirme amaçlı yazıyorum.Partnerlikte her zaman daha fazla kazanılır diye bir şey yok. Şimdi niche olmayan sıradan iki yabancı kanalıma analyticsten baktığımda BGBM'lerinin 7,42 ve 10,38 olduğunu görüyorum.Üstelik bu BGBM'lerden %25 ya da %30 partner payı da kesilmiyor.Sizlere tavsiyem illaki ben partner olacağım diyorsanız öncelikle deneme amaçlı olarak, partnerlik şartlarını karşılayan ufak kanallarınızı partner yapınız.Takip edersiniz ve memnun kalırsanız diğer kanallarınızı da gönül rahatlığıyla partner yaparsanız.Selametle...

Benim kanalım yaş, abone sayısı vs kriterleri karşılyor. Yalnız içinde 2 tane video var. Biri 400-500 izlenmeli ötekini bugün attım. İlla 2500'e mi tamamlamam lazım ?

Ellerin dert görmesin abi, İnşallah bu desteklerinle yüzünü kara çıkartmayacağız.

---------- Mesaj saat 13:52:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:49:40 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşları öncelikle girişimciliğinden ötürü tebrik ediyorum, hayırlı olsun çalışmanız Allah utandırmasın.Konuyu baltalamak amaçlı değil, bilgilendirme amaçlı yazıyorum.Partnerlikte her zaman daha fazla kazanılır diye bir şey yok. Şimdi niche olmayan sıradan iki yabancı kanalıma analyticsten baktığımda BGBM'lerinin 7,42 ve 10,38 olduğunu görüyorum.Üstelik bu BGBM'lerden %25 ya da %30 partner payı da kesilmiyor.Sizlere tavsiyem illaki ben partner olacağım diyorsanız öncelikle deneme amaçlı olarak, partnerlik şartlarını karşılayan ufak kanallarınızı partner yapınız.Takip edersiniz ve memnun kalırsanız diğer kanallarınızı da gönül rahatlığıyla partner yaparsanız.Selametle...
Kanallarınızda reklam performanslarına bakarak kazançlarınızı kıyaslayabilir ve adsense mi network mu tercihi yapabilirsiniz. Teşekkürler...
Benim kanalım yaş, abone sayısı vs kriterleri karşılyor. Yalnız içinde 2 tane video var. Biri 400-500 izlenmeli ötekini bugün attım. İlla 2500'e mi tamamlamam lazım ?

İstek gönderebilirsiniz biz de kanalınızı inceleriz ve Forela da tamam derse partner kanal sahibi olursunuz. Teşekkürler

1 Kanalım uzun zaman önce ihtar yemiş ve 6 ayı dolduğu içinde ihtarlar kalkmış kanal temiz görünüyor bunu kabul edermisiniz.

Ayrıca birde şunu sormak istiyorum.
Başka bir kanalımda ise ;
Youtubeye kanalımdaki videolar için biri başıma bela olmuş ve devamlı sahte ihtar gönderiyor ve bende karşı bildirimler ile ihtarları kaldırtıyorum. Adam her seferinde sahte bi mail açıyor ardından ihtarı alakasız alakasız videolara gönderiyor.
Partnerlikte bunun bi çözümü varmıdır sizce ?
Çünkü benim sorunum sahte ihtarlarla.
Daha doğrusu diyelimki benim videoma ihtar gönderildi ve bunu siz bana ilettiniz ve bende size bu ihtarı gönderen sahtekar diyip videoyu silmessem ne olacak ?

1 Kanalım uzun zaman önce ihtar yemiş ve 6 ayı dolduğu içinde ihtarlar kalkmış kanal temiz görünüyor bunu kabul edermisiniz.

Ayrıca birde şunu sormak istiyorum.
Başka bir kanalımda ise ;
Youtubeye kanalımdaki videolar için biri başıma bela olmuş ve devamlı sahte ihtar gönderiyor ve bende karşı bildirimler ile ihtarları kaldırtıyorum. Adam her seferinde sahte bi mail açıyor ardından ihtarı alakasız alakasız videolara gönderiyor.
Partnerlikte bunun bi çözümü varmıdır sizce ?
Çünkü benim sorunum sahte ihtarlarla.
Daha doğrusu diyelimki benim videoma ihtar gönderildi ve bunu siz bana ilettiniz ve bende size bu ihtarı gönderen sahtekar diyip videoyu silmessem ne olacak ?
partnerlikte videonun kendinize ait olduğunu ve sizden başkasının yüklediğinde para kazanmanın aktif olmaması gibi seçenekler mevcut. Partnerlikte dolar yandı yanmadı gibi bi derdiniz olmayacak çünkü anında videonuz izlendikçe para kazanacaksınız.
Karışık olarak içerik atıyorum, abonem 15.
Siz başvurunuzu yapın hocam, biz kabul edip forela ya iletelim. Büyük bir ihtimalle kabul edilirsiniz hocam

Abone ve süre tutmuyor malesef yoksa şansımı denemek isterdim :)

iyi günler

Kanal ihtar yediğinde ne olacak?
Kanalınız ihtar yediğinde sizden önce bize uyarı gelecektir ve size bilgilendirme vereceğiz. 24 saat içinde videoyu kaldırırsanız ihtar kanalınıza işlenmeyecektir. Daha geç olursa işlenecektir.

demişşiniz acaba bu her kullanıcı içinmi böyle bir olay olacak yoksa bazı kullanıcılar içinmi böyle bir hak olacak

iyi günler

Kanal ihtar yediğinde ne olacak?
Kanalınız ihtar yediğinde sizden önce bize uyarı gelecektir ve size bilgilendirme vereceğiz. 24 saat içinde videoyu kaldırırsanız ihtar kanalınıza işlenmeyecektir. Daha geç olursa işlenecektir.

demişşiniz acaba bu her kullanıcı içinmi böyle bir olay olacak yoksa bazı kullanıcılar içinmi böyle bir hak olacak

Forela'nın her kullanıcısı için geçerli olan işlemidir bu. Yani herkes için gecerli olacak olan bir islem

Nexus 4 cihazımdan gönderildi

Your channel has already been registered in our database. Please bear with us a couple of days as we process your application.

Bu ne demek işleme alındı mı yoksa hata mı verdi?

Your channel has already been registered in our database. Please bear with us a couple of days as we process your application.

Daha önce başka bi yere başvurdunuz mu? Eğer başvurmadıysanız çerezleri dahi temizleyip tekrar deneyin

Nexus 4 cihazımdan gönderildi

Ytpnetwork ile ayni firma.o yuzden uyari veriyo bu sekilde.en yakin surede o konuda gorusmelerimiz olacaktir.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Az önce başvuru yaptım. Kanalınız veritabanımızda zaten kayıtlı diyor. Ben bu kanal için ytpnetwork'e de başvuru yapmıştım. ytpnetwork de Forella nın alt bayisi sizinki de. Acaba bundan kaynaklanabilir mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri