FLAŞ ! ünlem sorunu % 90 [ÇÖZÜLDÜ ]

• Kullanıcı cemocan03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
[MENTION=1626]cemocan03[/MENTION] sorularımızı bir aydınlatırsan inanmak istiyoruz :)

berkanla az once telefonda konustum ben sıze soyleyım hıc atamıyorum sabah 5 te yattım dedı . 15 bıle atamıyormus

---------- Mesaj saat 15:51:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:51:03 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=1626]cemocan03[/MENTION] sorularımızı bir aydınlatırsan inanmak istiyoruz :)

gardasım acıklayımda yetısemıyorum az bekle sana ozel pm atcam. yemınle vıdeo atmakla mesgulum attıgım anında yanıyor ya

Adam yeşil $ ın büyüsüne kapıldı :D

hocam bı sn gondercem... vıdeo atmakla mesgulum kımse ınanmazsa ınanmasın ben hala atıyorum sak yanıyor yemınle

Hocam, bir şey anlattığınız zaman insanları inandırmaya çabalamayı bırakın boşverin.
Siz taktiği verin isteyen uygulasın.
Ayrıca bende bu yönteme forumda sıkça rastladım daha öncede gördüm ama forumun çoğunluğu bu yöntemle uğraşmaz.
Ayrıca benimde video attığımda tak diye yanan kanallarım var. Herhangi bir işlemde yapmadım yani şans biraz.
Mimlenme olayına kendi tecrübelerime dayanarak kesin gözüyle bakıyorum ben.
Ayrıca başarılar. :)

Değerli arkadaşlar öncelikle Bulduğum yöntem sizi youtubenin karalistesinden % 50-60 kurtarıyor.biz nasıl ki sevmediğimiz insanlar aradıgında rahatsız ettiğinde o kişinin numarasınıda kara listeye alıyorsak bizde spam yaptıgmız için youtube bizi kara listeye alıyor.

Şimdi öncelikle video atacagınız kanalın para kazanmasını tamamen kapatın bütün videoları.. ve ekran kayıt programıyla ekranda photoshop,resım paıntte karalamalar aklınıza ne gelıyorsa 15-16 dakıka uzunnlugunda cekın ve kayıt edin.en kullanışlı ve en basit ekran kayıt programını konu altında verdim…

Ve daha önceden ünlem yemiş kanalınıza bu videoları yükleyin ki.kara listeye alındıgınız için özgün videonuzada ünlem gelecektir. Ve youtube sizden kanıt istediğinde masa üstünüzün görüntüsünü nasıl yaptıgınızı youtube kanalınızın ismini barındırdıgı bir ekran görüntüsü ne istiyorsa yollayın.. ve aşağı yukarı 5-6 tane uzun uzun videoları bu şekilde yükleyin ve kanıtlarını youtubeye gönderip para kazanmalarını acın . ondan sonra spama devam edin ve bana da dua edin : ))) … ben 4 video yukleyıp kanıtlayarak ünlem yemıs kanalımdakı videoların para kazanmasını açtım. Ve sabahtan beridir belki 100 tane video yükledim sorun yok Rabbim’e şükürler olsun…isteyen oldugu halde bu gunku yukleme goruntulerınıde paylasabılırım

Ekran kayıt Programı : Freez Screen Video Capture ndir - Gezginler

Kanıt olayı ne kadar sürüyor onaylanması falan hocam

вєякαη;301658' Alıntı:
Arkadaşlar bu zaten bilindik bir yöntem Cemal Üstadım alınmasın ama bunu zaten serkan abi bir kaç gün önce söylemişti. Yani bir orjinal video atıyoruz ve bunun kanıtını yapıp kanalı kurtarıyoruz hepsi bu . Ama bu nereye kadar ? Sonuçta yine spam yapılacak ve yine ünlem gelecektir o kanala ve bu işlemler büyük zaman kaybı.Bunun yerine açın temiz bir kanal atın 300- 500 atın kapanana kadar işinize bakın :) Ha yeni kanal çare değil diyorsanızda 3 dakika altı videolar atın :)

ben bunu beğendim en güzeli yeni kanal açın atın atabildiğiniz kadar video yarısı ünlem yarısı kalıyor bir dahada birşey atmayın o kanala sakata gelirsiniz.

Kanıt olarak 1000 karakterlik not bölümüne ne yazıp youtube a gönderdin onu söyle hacı

bir çok soru havada kalmış cevap bekliyor herkes kanıtladık ne zaman dönüş yapılıyor ? 1000 karekterlik yere ne yazıyorsun nasıl kanıtlıyorsun bir çok soru var ama cevap yok

Hocam konu boyunca sorulan ve cevap alınamayan tek soru kanıtlama kismina ne ekledin ve ne yazdin?

Bunun cevabini ben de merak ediyorum.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam bu yöntem spam calısanları fazlasıyla zorlayacak bi yöntem , ama arastırıp ilgilendiğin için tesekkurler. ben bu ! sorununun düzeleceği kanaatindeyim çünki mantıklı bi şekilde ilerlemiyor bu sorun bir çok tezatlık var özgün kanallar ünlem alıyor spam yapanların bazıları dolar yakıyor vs vs ki şuanda 25 adet yeni açılmış kanalın hepsıne 100 video attım videolar spamın babasıdır çektiğim kanal kendi kategorisinde 1. sırada diyebilirim videoların %45lik oranda dolar ışıgı yanıyor ( adsense hiç bağlanmamış kanallar ) bu oran ilerleyen günlerde dahada artacak diye düşünüyorum bence geçici bir sorun.

Edit : şuan 100 videodan 63 adet dolar yakabildim. oran kanallara göre farklılık gösteriyor ama kanalların hepsi aynı ip aynı telefon numarasıyla açıldı ve içerisindeki videoların hepsi aynı , 25 kanal * 100 adet aynı video var.

Hocam konu boyunca sorulan ve cevap alınamayan tek soru kanıtlama kismina ne ekledin ve ne yazdin?

Bunun cevabini ben de merak ediyorum.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sana ve herkese cvb olsun kardesım o zaman. cekmıs oldugum vıdeoda zaten pc nın masaustu goruntulerı felan vardı... kanıt olarak gonderdıgım masaustunde kullanmıs oldugum vıdeo cekme programıyla beraber goruntusu. yotube nın benden ıstemıs oldugu kanıt maılıyle beraber yıne ekran goruntusu ve programlar( sayfayı kucukterek) ve vıdeoyu cekerken photosop yapmayı cekmıstım photoshopun ıcınde kullandıgım resımler manzara ve ınsan resımlerı vs vs

ve ekleyım turkce yazdım

bunu bende soruyorum ama cevap yok...

boşuna beklemeyin hocam. sizle özelden de konuşmuştuk bunla ilgili. daha ben özgün videolarımı ünlemden kurtaramamışken bu arkadaş bu işi %90 çözdüm diyor. bu işler öyle basit değil. youtube a videoda kullandığın her materyalin çevrimiçi lisansını ya da pdf lisansını kanıtlamak zorundasın. buna kullandığın programdan aklına gelebilecek her türlü materyal dahildir. 3 videomu power point lisansını göndererek kurtarabilmiştim ama diğer videolarda başka bilgiler istedi benden. örnek olarak ispatlayamadığım videoma gelen ek bilgi talebini yazıyorum buraya;

videonuzdan para kazanma ile ilgilidir. Videonuzdaki tüm video malzemelerini ve müziği ticari olarak kullanmak için gerekli haklara sahip olduğunuzu doğrulayamadık, bu nedenle malzemenin telif hakkı süresinin dolmuş olduğunu doğrulayan birincil (akademik) bir kaynaktan belge sağlamanızı istiyoruz.

kullandığım bilgi kaynaklarının akademik ispatını istedi. gidip profesörden izin mi isticem alt tarafı bir video için. ayrıca kullandığımız programların ticari kullanım için uygun olması gerekiyor. program lisanslarında yazar bu. daha o kadar çok şey var ki. 1 aydır bu telif mevzularıyla uğraşıyorum hala çözemedim, özgün kanallarımda bile. partnere geçtim, bunu bir nebze çözdüm ama gene ünlem gelme ihtimali var; geldi de zaten... böyle abuk sabuk konular yüzünden milelt hilekarlığıa yöneliyor sonra youtube daha ağır kurallarla geliyor, olan tüm youtuberlere oluyor. böyle konuların yasaklanması lazım bana kalırsa...

ve ayrıyeten kullandıgım 2. bı yontem ama onu anlatmadım. bir videonun basından 1 dakıka sonunda bır dakıka keserek kendı ozgun vıdeomu bu ıkı vıdeonun arasına attım.kesılen vıdeoların..o sekılde de actım......

boşuna beklemeyin hocam. sizle özelden de konuşmuştuk bunla ilgili. daha ben özgün videolarımı ünlemden kurtaramamışken bu arkadaş bu işi %90 çözdüm diyor. bu işler öyle basit değil. youtube a videoda kullandığın her materyalin çevrimiçi lisansını ya da pdf lisansını kanıtlamak zorundasın. buna kullandığın programdan aklına gelebilecek her türlü materyal dahildir. 3 videomu power point lisansını göndererek kurtarabilmiştim ama diğer videolarda başka bilgiler istedi benden. örnek olarak ispatlayamadığım videoma gelen ek bilgi talebini yazıyorum buraya;

videonuzdan para kazanma ile ilgilidir. Videonuzdaki tüm video malzemelerini ve müziği ticari olarak kullanmak için gerekli haklara sahip olduğunuzu doğrulayamadık, bu nedenle malzemenin telif hakkı süresinin dolmuş olduğunu doğrulayan birincil (akademik) bir kaynaktan belge sağlamanızı istiyoruz.

kullandığım bilgi kaynaklarının akademik ispatını istedi. gidip profesörden izin mi isticem alt tarafı bir video için. ayrıca kullandığımız programların ticari kullanım için uygun olması gerekiyor. program lisanslarında yazar bu. daha o kadar çok şey var ki. 1 aydır bu telif mevzularıyla uğraşıyorum hala çözemedim, özgün kanallarımda bile. partnere geçtim, bunu bir nebze çözdüm ama gene ünlem gelme ihtimali var; geldi de zaten... böyle abuk sabuk konular yüzünden milelt hilekarlığıa yöneliyor sonra youtube daha ağır kurallarla geliyor, olan tüm youtuberlere oluyor. böyle konuların yasaklanması lazım bana kalırsa...

Hocam benim olayımı biliyorsun sen. Kanalım özgün ve kahretsinki örnek olarak göstermek için kullandığım 2-3 resim yüzünden sistem benide ünlemledi ve şimdi ne atarsam atıyım direk ünlem oluyor. Kendimi çekiyorum yolluyorum kanıt olarak 40 yıl sonra cevap veriyorlar. Bu şekilde kara listeden çıkarsam uğraşmak zorunda kalmam hiç değilse. Ünlemleri aşıp 200-300 video basıcak olan biri değilim.

bakın arkadaşlar birde bunu deneyin.
bunu ben değil bir arkadaş yazmıştı ama ismini unuttum kusura bakmasın
bu çok uğraştırıyor ama bazen çok izlenebileceğini tahmin ettiğiniz videolara yaparsınız.
yani uğraşılacak gibi birşey değil :)

1. Videonuzu özel olarak yükleyin. Para kazanma açmayın.
2. Düzenleye girin.
3. Video ismini a1b2c3d4e5 gibi birşey yapın. Kaydedin.
4. Aynı yerden görüntü iyileştirmeye girin.
5. Soldan renk ayarlarını en sola çekin.
6. Farklı kaydedin. (Buna Dikkat)
7. Video yöneticisine gelin. Farklı kaydettiğiniz videonun para kazanmasını ismini değiştirmeden yakın. Kaydedin.
8. Sonra videoyu özelden genele alın.
9. Videonun ismini düzeltin.

----------------------------------------------
Kesin demiyorum tabiki ama bende hep yandı

Hocam benim olayımı biliyorsun sen. Kanalım özgün ve kahretsinki örnek olarak göstermek için kullandığım 2-3 resim yüzünden sistem benide ünlemledi ve şimdi ne atarsam atıyım direk ünlem oluyor. Kendimi çekiyorum yolluyorum kanıt olarak 40 yıl sonra cevap veriyorlar. Bu şekilde kara listeden çıkarsam uğraşmak zorunda kalmam hiç değilse. Ünlemleri aşıp 200-300 video basıcak olan biri değilim.

evet hocam biliyorum durumunuzu. benim de bir kanalımı partnere geçirdikten sonra ünlemden kurtardım ama aynı tarzdaki diğer kanalımı kurtaramadım. oraya 3 aydır video yüklemiyorum zaten çokta önemli değil ama insanın canını sıkıyor gene de...

belki size yardımım dokunabilir, bu telif konularında baya uzmanlaştım bu sıralar. bana kullandığınız resimlerin, programların vs... kaynağını atarsanız belki bir nebze yardımcı olabilirim. kanalınızı atmanıza gerek yok. sadece hangi siteleri kullanıyorsunuz filan atsanız yeter.

merhaba arkadaşlar ben sımdı youtube kendi orjinal cektıgım vıdeoyu yukledım vıdeoya unlem geldı şimdi ne yapmam gerek para kazana girdim " Ticari kullanım hakları kanıtı sağlayabilirim " altında 3 secenek'den hangısını secıcem bırde ingilizce'si iyi olan birisine yazdıgım mesajı pm atsam cevırebılırmı acaba ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri