Gecmisini Bilmeyenin Gelecegi olmaz..

• Kullanıcı Serk@nYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
Bizim millet kadar küçük meseleyi büyüten birbirini çekemeyen toplum yoktur tavuk gibi her gün biri öldürülüyor onun için yazmadan söylemeden önce 10 kere düşünüp bir kere yapalım ...bu konular hakkında benimde tek söyleyeceğim tek şey geçmişini bilmeyenin geleceği olmaz..
https://www.youtube.com/watch?v=rc7VFvpTqRw

Ilk 2 kisi 1 aylik uzaklastirma hakki kazandi. Suandan itibaren atilacak herhangi bi siyasi mesajin cezasi suresiz uzaklastirma olacak.

Gerçekten üzülüyrum bu videoalrı izleyip hala bana 2001 krizini geçmişimiz olarak gösteren 98 kirizini tarihimiz olarak gösteren insanlar var. krizler geçer. arkdaşlar burda 15 yaşında vatanı için gözünü kırpmadan şehit olan isimsiz kahramanlardır bizim tarihimiz. tutupta 2001, 1998 krizini tarihimiz olarak görenleri bişey demiycem. sadece üzülüyorum onlar adına.

Diğer konuya yazıcaktım yönetici arkadaş [MENTION=11620]era[/MENTION] bu konudan devamını istemiş konuyu kapatmış saolsun.

Yazıyorum yazıyorum siliyorum bu gibi konularda...

Doğru kelimeleri bulmak yada doğru cümleleri kullanmak için değil, bir post atar iken birinin yüzünü güldürüp diğeriniz kızdırmamak için sadece...

Keşke diyor insan herkerez her konuda böyle davransa...

Aslında üzülüyorum bu konuları görünce, üzülüyorum çünkü hala daha Cumhuriyet döneminin sancılı sürecini, bu ülkenin kurtuluş mücadelesini ne şartlarda verdiğini bilmeyen koca bir nesil var...

Bu günkü gençlerin yani bizlerin bilgisizliği ve cahilliği, o dönem bu ülke için evladını, kocasını, kardeşini bu ülkenin baki kalması için şehit vermiş binlerce insana yapılan bir saygısızlıktır.

Lütfen okuyalım, araştıralım, bu bizim tarihimiz azıcıkta olsa anlayıp sahip çıkmaya çalışalım...

Ek Açıklama: Bu arada birkaç video izledim paylaşılan mesajlarda bu yüzden ekleme yapma gereği duydum, 2001 krizinden bahsedilmiş biraz ne sebeple bahsedildi onuda anlayamadım ama yinede bunu eklemeden geçemeyeceğim...

O krizin sorumlusu ya da o krizin mimarı olarak reklam edilen 2 kişi var ya, hani biri Ahmet Necdet SEZER, diğeri de Bülent ECEVİT...

Ahmet Necdet SEZER Cumhuriyet tarihinde Cumhurbaşkanlığı yapar iken kendine verilen ödeneği harcayamayıp, görev süresinin bittiği gün hazineye iade eden tek Cumhurbaşkanıdır... Görevinin bittiği gün görev süreci boyunca gittiği ülkelerde kendine ve eşine verilen tüm hediyeleri hazine ye iade edip Cumhurbaşkanlığı demirbaşlarına alınmasını sağlamıştır...

Bülent ecevit ise, Ülkede başbakanlık süresi boyunca serveti en az artan başbakandır... aradım bulamadım tam oranını fakat %5 gibi aklımda kalmış yanılıyor olabilir...

Ama hala daha bu 2 liderin neden sevilmediğini ve taşlanmadığını anlayamıyorum...

Son düzenleme:
En sevmediğim şeyler futbol ve siyaset. Bu ikisinin aşırı fanatiği olan insanlardan uzak durun, öyleyseniz kendinize çeki düzen verin.

Bir takımı çok sevip maçlarını takip edip mutlu olanlar ya da bir partinin fikirlerini sevip o partiyi sadece sevmek elbette ki olabilecek olan şeyler, benim dediğim fanatikliği abartmak. Yenildi diye adam öldürenler, kendi partisinden olmayınca o insana tacizde bulunmalar. Bunlar ne kadar yanlış şeyler. Neyi paylaşamıyorsunuz ki, düzgünce yaşasa ya herkes. :)

bence geçmişimizde yaşanan tüm gurur verici ve yüz kızartıcı olaylardan her türlü olumlu anlamda kendimize ders çıkarıp geleceğe sağlam adımlarla ilerleyelim. Yıllardır ülkenin yarısı yaşanan kötü olayları veya kötü projelerden sonra birbirlerini suçlayarak ömürlerini geçirdi. Bi baktık kimse ders çıkarmadan sadece birbirlerine sataşa sataşa ömürlerini veyahut gençliklerini heba ettiler. Bi baktık ki ne teknolojik ne de medeniyet açısından doğru düzgün bir yol katedebildik. ....
Sözlerim belli bi kesime değil tabiki de. Bundan ders çıkarabilcek kendime ve herkese. Her seferinde karşı tarafa ''Sen naptın ki, senin suçun, sizin yüzünüzden..'' gibisinden laflarla bi asır geçti. Bi kere de ayna karşısına geçip, '' ulan bunlar yaşanırken ben naptım! ''.. Teşekkürler. Sürçü Lisan ettiysek affola

[MENTION=7902]serkan[/MENTION]YT hocam konudan bağımsız olarak yorum yapacağım.konu her ne olursa olsun kolaya kaçılıp kapatılmamalı...konuda da uyarımı yapmıştım kapatıldıkça bir sonraki açılan konuda bilerek tartışma ortamı yaratılıyor ve yönetim her seferinde kişileri banlamak yerine konuyu kapatmakla buluyor çareyi.

banla kardeşim 40-50 kişiyi ne olacak, ne kaybedeceksin.gerekirse ,hangi düşünceye sahip olursa olsun tartışıyorsa,alıntılarla cevap veriyorsa banla 100 kişiyi.bak bakalım 2-3 konu sonra kimse tartışabiliyor mu?yoksa seviyeli bir şekilde ,kelimelerine dikkat ederek mi yazılıyor gör.

videoda ki en güzel olay ise,herkes bir şekilde birlik olmuş...

Benim açtigim konuda siyaset yapmayin arkadaslar lutfen.Kalp kirici asagilayici mesajlardan lutfen kacinin burda sadece sunu yazmaniz yeter " Geçmisini unutan'in Gelecegi olamaz" Açik ve net.

Bizim Atalarımız belli Sultan Alp Arslan , Selehaddin Eyyubi , Fatih Sultan Mehmet Han ve nice İslam sancagını kuşanmış ve destan yazmıs sultan ve o sancak ugruna dünya hayatından vazgecmiş neferler

Çanakkale savaşı cihan harbinin içinde cihan harbidir dünyada bu kadar ulusun aynı meydanda birbiri ile savaştıgı başka bir savaş olmamıştır

Arabı , Kürdü , Türkü , Müslüman hindu ( Pakistanlısı ) Hilafetin ve islamın O dönemdeki son kalesi sayılan istanbulun düşmemesi için cepeye akın etmiş ve bu ugurda can vermiştir Siyasi cıkarlarından dolayı bizimle aynı tarafta olan ve bu cepede can veren Almanları ve bu günkü ukranya civarından gelen hiristiyan ortadoks slavları yok sayıp
zaferi millileştirmek cok bencilce ve zalimcedir.

öte yandan ingiliz ve düşman unsurlarının parçası olan bir çok sömürge askerinin hilafete karşı savaşmamak adına kendi tetik parmaklarına kurşun sıktıkları gerçegi ve savaşmaktaki isteksizlikleri bizim zafer kazanmamızda cok önemli bir yer teşkil etmektedir.

Son düzenleme:
insanın atasını bilmesi güzel de ama ırk olarak üstün falan değiliz kandırıyorlar bizi hacı. üstün ırk ikinci dünya savaşından ağır bir yenilgiyle çıkıp teknoloji de ve üretim de zirve yapan almanlar ve japonlar. başlarında mustafa kemal gibi bir deha insan da yoktu hani. kuranda da öyle diyor en hayırlınız en faydalı olanınızdır.

yazıyorum siliyorum yazıyorum tekrar siliyorum ....en iyisi video yüklemek size kolay gelsin :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri